Marja

Den långa resan.

Kroppen startar om.

I dag har Vk bytt system till WordPress. Hur blir det då med bloggen? Det har inte kommit ut någon information och ingen förändring märks ännu, förutom att det går väldigt långsamt och det beror nog säkert på min dator.

Själv går jag också långsamt i gång med mitt system. Kroppen måste starta om. Jag äter hela tiden lite grann. Hinner jag bli hungrig, får jag ont i magen… äter jag för mycket, får jag också ont i magen, så det är lagom och ofta som gäller just nu.

Jag hann i alla fall ut i dag innan solen försvann. Jag tror vi hade den finaste vinterdagen hittills i dag. Snön är fortfarande ren och vit och solen sken som sagt. Jag undrar dock hur mycket ljus min hjärna får, då mina fotokromatiska uteglasögon blir alldeles svarta av den bländande snön. Hur som helst var det skönt med en rask promenad i den friska luften.

I kväll har jag pratat länge med Stockholm. Både Johanna och Ronja har börjat scrappa sen de var här i julas, så nu ska jag dela med mig och plocka ihop ett paket till dem av allt material jag samlat på mig. Så kul!

Dagens vinterbilder:
 
 
Ha en fin tisdagskväll <3
 
 

 

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2012-01-25 07:54)
    Ja, Johanna är så himla kreativ och duktig… redan mycket duktigare än jag.:) Jag ska verkligen uppmuntra henne med lite läckert material. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.