Marja

Den långa resan.

En liten gris kanske?

Jag tror jag har fått ett litet husdjur som ligger i soffan och vill bli klappad. En liten gris känns det som det är.



Halsduken ligger vackert hoprullad och håller mig sällskap framför TV:apparaten. Jag har bestämt att jag ska mäta den varannan vecka, inte oftare. Fortfarande är det kul att sticka och nu måste jag skaffa mer garn.
 
Kylan håller i sig. Det var -28 grader när jag gick och la mig i natt. Brrr! Mitt gavelfönster i vardagsrummet är så otätt att fönsterbrädan är iskall.
 
I dag åkte jag buss utan några missöden. Däremot kunde jag läsa i Vk om Kristin, som nekats komma ombord på bussen med sin tvillingvagn i onsdags kväll, trots att hon tidigare åkt buss med vagnen flera gånger. Chauffören ansåg att vagnen var en brandfara. www.vk.se/570139/nekades-aka-buss-med-tvillingvagn  
Det skulle inte förvåna mig om det var samma surchaufför som jag råkade ut för i torsdags kväll. Han var nämligen oförskämd en gång mot en som satt i rullstol och enligt honom tog upp för mycket plats. Inte så mycket serviceanda där inte.
 
Jag hittade en fin födelsedagspresent och i morgon blir det kalas. Sen besökte jag snöslottet på Renmarkstorget igen. I dag brann en mysig eld på grillplatsen.

 Barnen hade jättekul, för rutschkanorna hade utökats med en sväng och var väldigt isiga, så det gick undan.

En ordentlig soptunna och små åklappar att låna. Ordning och reda.

Ha en skön lördagskväll <3   
 
 
 
 
 
  

 

6 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Wow.. hur lång har den hunnit bli?!

    Hihi.. ja, du vet när något i samma stil fortsätter så det rent av blir TRE gånger gillt då är det ju dags för dig att köpa en lott ju 😀 Lite tur kan ju va på sin plats nu! Kram

  2. Ritva

    Hej Marja!! Vilken söt liten gris du har =) =) Jag har också en gris liggandes i soffan =) Ska bli skoj sen att få sy fast din del i 1-milahalsduken! Kram//Ritva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.