Marja

Den långa resan.

Snart hemlös.

I morse låg hjärtat fortfarande kvar helt intakt i busskuren! Vilken respekt en bild/symbol kan besitta! Säkerligen har fler än jag blivit glatt överraskade.
Vi var flera som väntade på den tidiga morgonbussen och alla stod runt detta fina hjärta. Jag blir mer och mer nyfiken på varför det skapats.

I dag har jag sålt min lägenhet! Efter lite strul och mycket funderingar och lite ångest från min sida, blev det hur bra som helst. Jag är mycket nöjd. Före midsommar ska jag flytta ut och sen kommer jag att vara ’hemlös’ några månader innan jag kan flytta in i min nya bostad. Får man säga så? Utan tak över huvudet kommer jag inte att vara, för kompisens lägenhet står tom hela sommaren och exets lägenhet i Stockholm är också tillgänglig, så jag kommer att ha det bra. Det kommer att bli en något annorlunda sommar. 
 
Nu hoppas jag stressen lägger sig, för själva packandet och flytten känns inte jobbigt. Det är bara rejält arbete. Det är besluten och ovissheten och tankarna gör-jag-rättkommer-det-här-att-bli-bra som stressar mig. 

I morgon ska Häxorna träffas och scrappa hela dagen. Temat är att redigera foton och så ska vi ha ett kort medlemsmöte. Jag måste åtminstone hinna med två kort och har förberett mig för det. Ser också fram emot att träffa min scrapkompis.

Det blev ingen vattengympa i går på grund av ögat. Det är bättre i dag, så den gamla salvan har nog verkat. Efter en natts god sömn kommer jag säkert att vara ‘fit for fight’ igen.

Och så var det det här med sellerin… Hade alldeles glömt bort den. 

Ha en mysig fredagskväll <3

 
 
 
 

 

8 kommentarer

  1. Babs

    Jag rotar mig så lätt och har jättesvårt för att flytta på mig.
    Hoppas du nu hittar något utan trappa för det låter jobbigt att behöva gå uppför den varje dag.
    Kramis

  2. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2012-05-05 09:27)
    Ja,trappan är brant, i synnerhet de sista trappstegen. Jag kommer fortfarande att bo en trappa upp, men i ett hus med hiss, så jag kan fortfarande gå i trappan när jag inte har något tungt att släpa på.
    Kram

  3. Helena Nilsson Springare

    Grattis Marja 🙂 Vi gjorde också en sån där ”hemlös” variant då vi packade in oss i en pytteliten skrotlägenhet innan vår RIKTIGA flytt. Det har vi aldrig ångrat för vi fick MASSOR gjort!

    Kram

  4. Marja Granqvist

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-05-06 08:57)
    Ja, jag läste ju om det på din blogg och det verkade ju inte ha gått någon nöd på er under den tiden.:)Nu är det ju över sommaren och då är det ju mycket lättare att inte bo ’hemma’ och de båda lägenheterna jag får disponera är jättemysiga.Så det kommer att gå jättebra.
    Ha en trevlig söndag. Kram

  5. Märta

    Grattis till försäljningen! Jag har haft internetstop över en vecka och missat allt som hänt. Jag ska lusläsa din blogg i efterhand, är ju van att följa med. Hoppas allt blev som du ville. Jättefina kort du gjorde!! Kram

  6. Marja Granqvist

    Svar till Märta (2012-05-07 16:22)
    Tack Märta! Jag är riktigt nöjd med hur det blev till slut. Nu skall jag börja packa. Skönt att veta hur sommaren kommer att bli.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.