Marja

Den långa resan.

Väntar…

Sitter och väntar på flyttlådor. Hoppas de inte har glömt mig… jag har så svårt för att ringa och påminna folk. Jag vet aldrig hur jag ska parera alla ursäkter, när jag egentligen vill säga hur irriterad jag är.

Jag har bokat in en titt på min nya lägenhet i början på juli, samt inflyttning den 17 september. Det känns verkligen spännande. Men vad gör jag om jag inte gillar lägenheten… om jag får väldigt dåliga vibbar? Skoja bara, klart jag kommer att vara nöjd.

Av någon anledning är jag trött i dag. Det kanske blev alldeles för mycket sol och frisk havsluft i går? Jag somnade då i soffan framför TV:n i går kväll och fick verkligen kämpa för att ta mig till sängen.

I kväll är det årsmöte i bostadsrättsföreningen. Mitt sista möte med den här föreningen, men jag flyttar ju till ett annat HSB-hus och en annan (ny) förening.

Ha en trevlig onsdagskväll <3

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Jag tror att du kommer att ÄLSKA din nya lägenhet 🙂 Husen ser så trevliga ut så *nickar*

  Synd att vi hunnit avveckla alla flyttlådor för vi hade MÅNGA.. annars hade du kunnat få allihopa 🙂 Kram på Dig Marja

 2. Marja Granqvist

  Svar till Helena Nilsson Springare (2012-05-23 22:45)
  Jag tror också att det kommer att bli bra.:)
  Jag har fått en hel del bananlådor av min kompis, som ju är idealiska att packa böcker i. Fick inga flyttlådor i dag… men i morgon…
  Kram

 3. Marja Granqvist

  Svar till Babs (2012-05-23 21:33)
  Jag kommer säkert att gilla lägenheten, fast det känns ju lite spännande eftersom jag inte sett den i verkligheten, inte ens någon liknande.:) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.