Marja

Den långa resan.

Don’t call me, I call you.

Jag fick ett brev från HSB (eftersänt från Vargvägen) med mina inloggningsuppgifter till deras nya HSB Portal. Där kan jag hitta alla uppgifter jag behöver och “slipper passa HSB kontorets telefontider”. Om jag har frågor eller behöver hjälp(med portalen) uppmanas jag maila Kundcenter.

Hela brevet andas ‘ring oss inte… men komplettera dina uppgifter på portalen med ditt telefonnummer och din mailadress, så vi kan kontakta dig’. Jag tänker på mina grannar på Vargvägen. Medelåldern är hög i den föreningen och många har inte ens en dator. De måste väl ändå få ringa till HSB?

Jag fick post i dag. Ellos-katalog och Bokspegeln kom via Kalix, däremot inga brev. De har nog fastnat i sorteringsmaskinen, för jag sa till min kompis att hon skulle stryka över streckkoden.
I gårdagens Vk fanns en artikel om en ny sorteringsmmaskin för paket i Umeå. Tio personer har nyanställts för att hjälpa till att sortera alla paket vi beställer via Internet. Näthandeln ökar kraftigt och det lönar sig förstås att satsa på det.

I eftermiddag har jag varit på slutbesiktning av lägenheten. Golven skulle städas innan inflyttning och en garderob var inte förankrad i väggen, utan stod på sniskan. Sen påpekade jag svarta fingermärken på den ljusa tapeten OCH alla opraktiska detaljer som gör det svårmöblerat. Det hade ju inte med besiktningen att göra, men som alltid när man tar upp saker får man konstruktiva förslag eller påpekanden. De där elementrören jag var så irriterad över står ju faktiskt inte så mycket mera ut än själva sockeln, så jag tror att bokhyllorna ändå kan stå där.

Sen gick jag upp på vinden och tittade på mitt förråd. Det var jättefint. En hylla med en stång att hänga kläder på och sen tänker jag ställa dit en öppen bokhylla att ha lådor på. I vinter ska min cykel också få plats där, för det finns inga cykelskjul.
Jag vill flytta in NU!

Ha en trevlig torsdagskväll<3

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-08-27 06:07)
    Lustigt… men du har kanske varit medlem?
    Ja, jag längtar till flytten, fast lite ångest har jag över allt som ska göras. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.