Marja

Den långa resan.

Kors i taket!

I dag blev jag uppringd av en doktor från infektionskliniken på sjukhuset. Det var honom man hade konsulterat från ortopedakuten angående min UVI och det var han som hade bestämt vilken medicin jag skulle få. Nu ville han veta hur jag mår. Kors i taket! I morgon äter jag mina sista tabletter på 10-dagarskuren och han sa att de brukar göra en uppföljning med prover en vecka efter man slutat med medicinen. Kors i taket en gång till! Han skulle lägga in en beställning i datorn och i morgon ringer jag till vårdcentralen och beställer tid på labbet.

 

Jag är så himla trött bara. Jag trodde ju att jag skulle orka återgå till normala aktiviteter när febern försvunnit, men jag har fått lämna återbud till det mesta. I går skulle jag gå på lunchteater med skrivargruppen, men var tvungen att meddela att jag inte orkade komma. Jag orkar helt enkelt inte vara social. I kväll hade jag tänkt fara på akvarellmålningen, men orkade inte. På lördag är det stor pysselträff i Vännäs, som jag anmält mig till, men jag är osäker om jag orkar sitta en hel dag. Jag får bestämma mig på fredag. Det är bara att gilla läget.

 

På dagen gick jag en tur runt kvarteret med gåstavarna. Tänkte att det är tryggast att gå där det rör sig folk, så sjön får vänta. Frisk luft och lite motion är bra för humöret.

I morgon ska jag åka till min kompis och äta och se om vi får liv i hennes nya skrivare. Blir jag trött kan jag lägga mig på soffan.

 

Ha en skön onsdagskväll <3

 

8 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Det är ju bra att dom håller koll, då visar dom engagemang och att dom bryr sig. Synd bara att du är så trött, men det är väl förståeligt, det med. Ta det lugnt och gilla läget, som du skriver, det kommer att bli bättre. //kram

    ps. Jag brukar också prata med tv:n ibland 🙂 ds.

  2. Ditte

    Så skönt att få återkoppling från sjukvården!Bara det kan göra att man känner sig piggare!
    Jag tror det är bra att du vilar dig i form och gör det du orkar. Infektionen har varit långvarig och klart att krafterna är nedsatta.
    Och att gilla läget och tänka positiva tankar hjälper en hel del.
    Jag är så glad at du är på bättringsvägen.
    Tankar och kramar från ett ljust och vackert Peking.

  3. Märta

    Så bra att det funkar med att någon kollar upp. Ovanligt o bra! Vila, vila och åter vila. Låter lagomt med den korta promenaden. Tråkigt med att du missar så mycket som du tycker är roligt. Krya på dig. Kramar

  4. Marja Granqvist

    Svar till Märta (2012-11-16 10:44)
    Jag börjar tro att jag är väldigt sjuk, när läkarna är så angelägna att kolla upp. Men det är bra och jag känner mig trygg.
    Ja, vila är det som gäller. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.