Marja

Den långa resan.

Sladdhärvan i hallen.

Det var en laxsoppa jag kokade i går till dagens tjejträff. Jag tyckte jag hade för lite fisk, så jag tinade ett paket räkor som extra tillbehör. Soppan blev god och räckte gott och väl till oss fyra.

Det har varit en trevlig dag. På förmiddagen städade jag och kl 15.00 kom tjejerna. Jag tycker att det är mysigt att ställa i ordning lite dricka, frukt och nötter på bordet och sedan i lugn och ro njuta av sällskapet och samtalet. Avslappnande och upplivande för både kropp och själ.

Vad tycker ni om min nya lampa i hallen? Jag hade ett väldans sjå att få in den långa textilsladden i kåpan uppe vid taket, men sen kom jag ihåg att jag sett en annorlunda lösning på en heminredningsblogg. Den fina lila textilsladden ska ju synas, så jag knöt upp den till ett modernt konstverk. Passar bra med den enkla glasbubblan.

 

Jag ska göra likadant med sladden till kökslampan.

Ha en trevlig söndagskväll <3

 

12 kommentarer

  1. Anna H

    Samtal å stunder med vänner är underbart! Lampan och sladd såg ju riktigt bra ut!! Vilket bra tips… Undra om man kan hitta på något liknande med alla sladdar runt dator/tv etc…//a

  2. Anne

    Tittat in här då o då men är dålig på att kommentera. Men nu ska det bli ändring på det!
    Fiffig lösning. Jag älskar dessa stora glödlampor.
    Laxsoppa lät underbart:) någon chans att du delar med dig av receptet?

  3. Marja Granqvist

    Svar till Anne (2013-03-04 00:06)
    Jag gillar enkla saker.
    Laxsoppan jag gjorde till i dag är det enklaste receptet: tärnad potatis, morötter, purjolök kokas i fiskbuljong, fisk i de sista fem minuterna, lite grädde och ev. mer salt och citronpeppar.:)

  4. Ditte

    Så mysigt med vänner på besök! Skönt att samlas kring lite tilltugg före maten. Och soppa smakar alltid så gott . Lampan med upphängning blev jättefint. Önskar dig en bra vecka! Kram !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.