Marja

Den långa resan.

En viktig blogg.

Jag sitter och tittar på Babel i TV 2. Duktiga Jessica Gedin får uppbåda all sin professionalitet för att inte bryta ihop när hon intervjuar Kristian Gidlund, som precis kommit ut med sin bok ’I kroppen min’ som baserar sig på hans blogg.

Jag läser regelbundet några bloggar och Kristians blogg är en jag följer med vånda, eftersom jag vet hur den kommer att sluta, men också med största ödmjukhet inför de tankar han förmedlar om livet och döden. Som läsare får man lära sig en hel del.

Kristian är musiker och journalist och hans sätt att skriva är alldeles unikt. Han är sjuk i obotlig cancer och i programmet avslutar han med att säga att han hoppas han får uppleva sommaren i någorlunda hyggligt skick… sen vet han inte.

Dagens Babel kommer i repris flera gånger, närmast onsdag 17/4 kl 22.10 i SVT2. Gå gärna in och läs hans blogg http://ikroppenmin.blogspot.se/ .
Han har precis avslutat en odyssé i USA med ett par av sina bästa vänner.


(Bild lånad från Kristians blogg.)

 Ha en skön söndagskväll <3

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Åh, tack för tipset Marja.. var in och tittade lite snabbt.. vilket öde!

  Den bloggen ska jag absolut läsa. Är så trött på all dynga som finns på nätet men ibland hittar man bloggar med verkligt intressant (och väldigt sorgligt denna gång) innehåll.

  Kram på dig Marja 🙂

 2. Marja Granqvist

  SANDRA! Jag råkade radera din kommentar. SORRY!

  Jag tycker emellertid att med Kristians sätt att skriva, blir det inte så tungt. Jag faschineras av hans funderingar kring vad som finns där efter detta liv.
  Kram Sandra och fortsätt läsa… bloggen blir ljusare med tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.