Marja

Den långa resan.

Snubbel, trubbel…

Man kan leva äventyrligt i sitt eget hem. I dag har jag snavat över dammsugaren, halkat på en plastpåse jag slängt på golvet och snubblat farligt på datasladden. Alla tillbud har jag lyckats parera, men resten av kvällen ska jag akta mig. Jag ska inte stiga upp på någon pall eller trappstege och vara ytterst försiktig med den heta ugnsplåten. Jag bakar nämligen fröknäcke. Den här gången har jag kryddat det med lite oregano och chiliflakes.

I dag har jag blivit bjuden på lunch på HSB. Vi i styrelsen fick sätta oss ner med några av dem som hjälper oss på kontoret och ställa några frågor. Vi är ju nya, föreningen är ny och det är mycket att hålla reda på, inte minst ekonomin. Men vi får all den hjälp vi behöver och det var riktigt trevligt.

Snön hänger i luften, men det dröjer nog några dagar… Dagens höstbild är från ankdammen vid terapibadet i går kväll.

ankdammen2

Ha en mysig fredagskväll <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Var försiktig! Trevligt med fröknäcke, det skall jag också prova.
  Kul och lite omväxling med HSB lunch! Trevligt initiativ!
  Här känns det inte som om någon snö hänger i luften, men man kan bli överraskad. Skall byta däck i morgon.
  Härlig höstbild! Väldigt vacker!
  Kramar!

 2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Tack Ditte! Fröknäcket blev väldigt gott med lite oregano och chiliflakes i smeten. Jag ska ta med mig några bitar i veckan till en sjuk vän. Ska köpa en god dessertost till. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.