Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Nysätragården!

Efter att ha sett Uppdrag Gransknings program från äldrevården i Piteå så har vi Socialdemokrater granskat hur det ser ut hos oss.

Vi kan konstatera att vi under nuvarande politiska styrning har fått liknande problem i vår kommun.

Om vi vinner valet så kommer vi till att börja med återställa bemanningen på Nysätragården från sovande till vaken bemanning. Därefter kommer vi att se över bemanningen på övriga äldreboenden i kommunen.

Jag har nu betat av kommunens samtliga förvaltningar i min blogg. Där har jag berättat om vad vi socialdemokrater vill gör nästa mandatperiod om vi får väljarnas förtroende. Rösta därför på ett parti som ser möjligheter istället för hinder och som kan lyfta blicken och se framåt. Rösta på ett parti som tillsammans med alla duktiga medarbetare vill arbeta med förbättrad kvalité i alla kommunens verksamheter. Ett parti som vill förbättra och fördjupa relationerna med företagen i vår kommun och som vill få till en utveckling och tillväxt  i vår kommun.

Rösta den 19 September

Rösta på Socialdemokraterna

 

7 kommentarer

 1. Lars Bäckström

  Jag tycker att det är tragiskt att du i valets skälvande sista dagar har sänkt dig till denna nivå och menar att kommunens äldreomsorg är att jämställa med det som uppvisats i Piteå. Jag har gått igenom fullmäktiges protokoll för de senaste 4 åren och där finns inga yrkanden från er till mer pengar inom äldreomsorgen. Däremot kan konstateras att vid junifullmäktige i år så föreslog du och ditt parti 700 000 kronor mindre pengar till äldreomsorgen. Fortsätt du och försök köpa röster men
  att gå så lågt som detta är ovärdigt. Protokoll finns att hämta på kommunens hemsida och i våra Valstugor.

 2. Patrik Nilsson

  Jag jämställer inte kommunens fatastiska äldreomsorg med andras men att blunda för de problem som finns i vår kommun är väldigt olyckligt. Vi kommer om vi får majoritet att slåss för kvalité förbättringa i alla våra verksamheter.

 3. uska i kommunen

  Det kan vara ditt stora problem lars sluta leta i papperna och kom ut och se hur värkligheten ser ut på våra boende.

 4. Ej kommunanställd men tillräckligt medveten

  Jag håller med uska! Se till att ta dig ut i verksamheten Lars Bäckström. Du har varit och är totalt osynlig. Det är ute i vården, skolorna och i omsorgen det arbetas. Man ska inte sitta i ”röhuse” och slå sig för bröstet efter att bara läst handlingar och statistik över personaltäthet osv. Mark Twain sa en gång att det finns tre sorters lögner. Lögn, förbannad lögn och statistik. Tyvärr hänvisar du ofta och gärna till statistik. Statistik kan bevisa vad som helst. Det är bra att S ifrågasätter verksamheter trots att dom själva varit med och tagit besluten. Tyvärr har inte du och C det modet!

 5. Lars är trovärdig!

  Röstfiskande sossar som inte gjort någonting på 4 år blir plötsligt väldigt på efter att ha sett hur illa det är i Piteå. Piteå har haft sosse-styre oavbrutet i 60 år så då ser ni hur det går. Birger Lång och socialnämnden har skapat en mycket bättre äldreomsorg i Robertsfors än vad det är i sosse-Piteå

 6. Men nu går det för långt

  Förslaget med försämra nattlig tillsyn i våra boenden på Nysätra delen var ju faktiskt C och Birger Lång som låg bakom. S-politikerna reserverade sig mot beslutet.Det är sanning.Att göra socialnämndens ordförande till en hjälte för en bra äldreomsorg i vår kommun är ett hån. Hjältarna är vi som arbetar på golvet och får se konsekvenserna av hjärtlösa beslut!

 7. Uska i Robertsfors.

  Kan inte ni politiker göra ett besök,låt oss säga från kl 15 på fredag till kl 21 på söndag. Du får givetvis gå hem och sova några timmar emellan.
  Välkommen till Nysätragården 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.