Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Västerbottens bästa äldreomsorg!!

Grattis alla undersköterskor och sjuksköterskor inom kommunens äldreomsorg till de priser som ni blivit tilldelade i veckan. Det är välförtjänt för ni gör ett fantastiskt arbete. Jag har tidigare bloggat om att äldreomsorgen i kommunen är bland de 10 bästa kommunerna i Sverige på att föra in uppgifter i kvalitetsregistret "senior aler" och det palliativa registret. Men nu var även olika kvalitets parametrar tagit med och då vann Nysätragården första pris i västerbotten. Grattis. Kortids Gläntan i Ånäset vann första pris som bästa utställning, Edfastgården och Lövlunden blev två och trea. Detta visar på vilket kanon arbete som alla olika yrkesgrupper dagligen gör på kommunens äldreboenden. Det är tryggt att bli gammal i Robertsfors kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.