Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Besök av landshövdingen

 Idag har kommunen haft besök av västerbottens nya landshövding, Magdalena Andersson. Vi berättade om kommunens organisation och struktur. Gick igenom kommunens profil och varumärke, pressenterade fakta och statistik. Sektorcheferna gick igenom sina verksamheter och visade på områden när kommunen har väldigt hög kvalité samt områden med förbättringsområden. Representanter från näringslivet deltog och där gjorde Peter Göttfert, Norrlandsgjuteriet, Olle Sydlén, Racoon Miljöfilter samt Ingrid Sundbom LRF mycket bra presentationer av sina verksamhetsområden, Tack för det! Förmiddagen avslutades med en förträfflig lunch på restarurangskolan. Jag tror att Magdalena är fylld av allt positivt som händer i Robertsfors kommun men även över de utmaningar kommunen står inför och där länsstyrelsen är en viktig samarbetspartner. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.