Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Gång och Cykelväg i Bygdeå

 I onsdag hade region västerbottens förbundsstyrelse möte. En av punkterna var fördelning och prioritering av tillgängliga potter i länstransportplanen 2014 – 2017. Där fick Robertsfors kommun med förlängning av gång och cykelväg i Bygdeå ca 200 meter efter kustlandsvägen. Den nuvarande cykelvägen slutar abrubt när man kommer in i själva samhället  så barnen i de bortre villaområdena är tvungna att gå efter vägen en bit för att komma till skolan. Det känns bra att detta nu blir gjort ordentligt.

Grattis företaget Rubinen i Robertsfors som utsetts till en av årets nyföretagare i länet. Motiveringen lyder:  har med framgång visat på kombinationen av socialt engagemang och seriöst företagande. Det sociala företaget Rubinen ekonomiska förening erbjuder inte bara ett flertal medarbetare en meningsfull sysselsättning, utan levererar även servicetjänster och egentillverkade produkter för såväl den privata som den offentliga marknaden. Det gör dem både till goda förebilder och en viktig positiv kraft i kommunen.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.