Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Robertsfors är pophistoria!

Robertsfors har blivit utsedd som en av 10 olika platser som den viktigaste plats på den pophistoriska kartan. Radioprogrammet PP3 i P3 har utsett Robertsfors som en av tio finalister i tävlingen. Mycket är tack vare Sahara Hotnights och Frida Hyvönen. Jag anser att det är en väl fungerade musikskola som fostrat otaliga talangen tack vare duktiga lärare som gjort detta möjligt. Allt från Lennart och Vivianne Forsgren, Rolf Källqvist, Gunnar Sundman till dagens ansvarige Pelle Robertsson. De har genom alla 55 år som kommunen haft musikskola fostrat otaliga talanger. Hansa Berg, Fredrik Wännman och Jimmy Källqvist i idol orkestern är ytterligare några. Man har räknat fram att det är mer än 50 personer som idag jobbar med någon form av musik eller underhållning –  framför scen eller sköter ljud eller ljus som är fostrad i den kommunala musikskolan. Fantastiskt!

Gå in och rösta fram Robertsfors du också!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=5705524

 

Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.