Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Fler lägenheter

På Robertsfors bostäder senaste styrelsemöte beslutade vi om att påbörja arbetet med att bygga 16 st lägenheter. Vi har tittat på SABO kombo hus och ska påbörja upphandling av ett hus med 16 st lägenheter i fyra våningar för ca 23 miljoner. Det är framför allt tvåor och treor som det handlar om. Planen är att bygga mellan Mårsgården och Ica. Nu börjar arbetet med ändring av detaljplan och upphandling innan spaden kan sättas i backen. Kommunen har det senaste året inte haft en ledig lägenhet och på den privata sidan ser det likadant ut. Detta är inte hållbart om vi vill locka fler till vår kommun.

sabo.jpg

Nu när detta beslut är taget så går vi vidare med att undersöka och planera för fler lägenhetsbyggen i Robertsfors och Bygdeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.