Petter Nilsson(SD)

Stefan Löfven (S) föreslås bli statsminister av talmannen.

Talmannen, Andreas Norlén har en pressträff nu vid 14:00 tillsammans med Löfven. Stefan Löfven föreslås bli statsminister.

3 kommentarer

  1. Jonsson

    Löfven var inte direkt nödbedd idag. (S) kommer att få igenom sin budget (eftersom (V, C)-budgetarna faller) såvida inte (C) röstar på en enad blå budget förstås. Lööf går ju med stora håven, så det är inte helt omöjligt med en twist.
    Sossarna sviker sina väljare, återstoden av dem, vars själva identitet är: sosse. Trots att partiet numera är historia. En tvättäkta sosse är beredd att betala ett högt pris för Socialakrobatiken.

  2. Kenth

    Så länge det pågår en smutskastning och förtalsmobbing mot SD
    Såg Jimmies tal på tv…en hel del är faktiskt nödvändigt för landet.
    Men det är som i allmänhet med människan…nytt kan innebära avkall
    och mer krav av gemene man…nä då bättre låta allt vara som det är
    och vara tyst…Jimmie är ju politikens svarte petter för de som inget annat
    vill än sitta o lapa sol även när solen håller på gå i moln.

  3. Brorson

    Det finns ett enkelt sätt att bli av med Löfvén. Jimmie Åkesson kallar till presskonferens och använder den första halvtimmen till att citera Löfvéns alla uttalanden om att asylsökande, som fått avslag ska lämna landet, att de kriminella gängen ska knäckas, etc, och avslutar sedan med att säga ”Därför kommer SD att rösta för Stefan Löfvén”. För då kommer alla sossar att rösta mot Löfvén, Åtminstone om Lennart Holmlund har tolkat den socialdemokratiska partilinjen rätt, för enligt honom går ju den ut på att alla måste tycka tvärtemot SD.

    Idag anklagar han V för att SD har röstat för något V-förslag. Vänsterpartisterna borde naturligtvis ha röstat mot sitt eget förslag, när de fått veta att det skulle stödjas av SD. Vad Holmlund inte förstår är att V är ett självständigt parti, som tar sina beslut själva, oberoende av vad andra partier tycker. Hur många gånger hart inte Holmlund själv förnekat eller tagit ställning mot något som han själv har tyckt? Om någon låter SD bestämma vad han ska tycka, så är det Holmlund själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.