Petter Nilsson(SD)

SD:s inspel till riksdagslista klar!

Sverigedemokraternas extra valkonferens fastställde inspel till riksdagslista idag. Måste passa på och säga att jag själv är tacksam för en fjärdeplats för distriktet, men samtidigt säga att jag är otroligt imponerad av övriga som tagit plats på listan. Inte minst de tre första kandidaterna.

Jonas Andersson i Skellefteå är en välbekant rikskändis vid det här laget, som lyckats att lyfta SD:s migrationspolitik – som redan innan hans inträde var vägledande för övriga partier – på än högre nivåer.
Sara Gille ifrån Dorotea en otroligt duktig kvinna med särskilt god insyn i hedersvåld och hedersproblematik.
Markku Abrahamsson en ordentligt duktig kommunpolitiker och också prisbelönt nyföretagare från Skellefteå.

Har otroligt stort förtroende för dem alla. Nu är det upp till riks valberedning att ta vidare arbetet inför färdigställandet av riksdagslistan inför valkonferensen i vår.

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. B-I

    SD i Västerbotten helt klart på stark frammarsch. 2 Riksdagsledamöter Jonas Andersson Skellefteå, Sara Gille Dorotea. Dessutom Petter Nilsson gruppledare i Regionen, samt Markku Abrahamsson gruppledare KF Skellefteå. 2 mycket kompetenta personer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.