Petter Nilsson(SD)

Kantar/SIFO: SD enda partiet som ökar!

– Jag tror väljare uppskattar den tydliga signal som finns hos SD om att Sverige ska vara en öppen demokratisk stat som präglas av en frihet att faktiskt kunna nyttja de friheter som finns i våra grundlagar, säger Sverigedemokraternas partisekreterare Mattias Bäckström Johansson.

 

Även Toivo Sjörén från KantarPublic säger till SVT att SD inte förlorat något avseende varken diskussionen kring Jomshof eller koranbränningarna.

Etiketter: , , , , ,

25 kommentarer

 1. Mique

  Sverige ska vara ett öppet och demokratiskt samhälle, sverigedemokraternas partisekreterare måste skämta! Alla människors lika värde, har Sverigedemokraterna inte ens sett på vykort!

  • Bergis

   Leif! Du behöver väl inte vara så bitter för att ni förlorade valet? Väljarna gillade inte din politik Leif. Därför vann Tidöavtalet istället.

   • Kim

    Det verkar inte direkt som om väljarna uppskattar det heller. Många löften innan valet. Sedvanlig leverans. Enda fokus – sänk skatter och försämra välfärden. Mysig samhälle man bygger…

 2. Agneta

  Förhoppningsvis inser väljarna att det enda som kan rädda Sverige från den totala katastrofen är att lägga sin röst på SD.
  SD är partiet som inser vad som håller på att hända i landet och åtminstone försöker åtgärda problemen.

  • Kim

   Förhoppningsvis inser väljarna att det enda som kan rädda Sverige från den totala demokratin är att lägga sin röst på SD.
   SD är partiet som inser vad lättlurade vill höra och åtminstone försöker säga det.

  • brorson

   Kanske det, Men i så fall måste även SD erkänna och rätta till sina misstag. Westerholm drev en väldigt hätsk kampanj på sin webbtidning mot den föreslagna grundlagsändringen. Han hetsade SD-toppen med att de bara hade några timmar på sig. Detta var ju en grov lögn, eftersom en grundlagsändring kräver två riksdagsbeslut med mellanliggande val. Dessutom krävs andra lagändringar för att en grundlagsändring ska få någon verkan i praktiken. Det måste bli ett stopp på att kriminella kan få fram exakta personuppgifter om tilltänkta brottsoffer ur offentliga register, exempelvis 32-årig kvinna, som bor ensam andra dörren till höger på första våningen. Samt gatuvy som visar husfasaden. Westerholm ljög att möjligheten för vem som helst att ha tillgång till sådana uppgifter skulle rädda kvinnors liv. I själva verket har många kvinnor och även män dött till följd av Westerholms kampanjer för ”yttrandefriheten”. (d.v.s rätt att mot en ringa betalning sprida listor med uppgifter om enskilda svenskar till kriminella).

   Det finns många sätt att varna kvinnor för nya manliga bekanta, som tidigare kan ha misshandlat kvinnor. Det finns olika metoder i de olika amerikanska delstaterna, en del av dem riktigt bra och skulle kunna tillämpas i Sverige. Men det teg Westerholm om. Den man, som dödade Lotta (ett fall som Westerholm använde i sin skrämselpropaganda) borde ha dömts till förvaring på livstid efter sina tidigare missandelshistorier. Förvaring nämns i Tidö-avtalet, men ännu har regeringen inte ens tillsatt en utredning. SD borde kräva att en sådan regering tillsätts omedelbart, under hot om att annars fälla regeringen, Lotta hade dessutom polisanmält mannen, som dödad ehenne hela femton gånger före de dödande slagen.

   Men polisen hade inte gjort någonting, trots de tidigare fängelsestraffen för misshandel av kvinnor., Ändå sitter rikspolischef Anders Thornberg kvar och bortförklarar polisiär passivitet med ”taktik”. Denna takttik går tydligen ut på att vänta på att någon ska bli dödad. I Thorbergs ögon verkar en kvinnas liv vara mindre värt än en gängkriminell mans liv.

   Att sprida detaljerade uppgifter om tidigare kriminella till vem som helst, vilket tydligen var Westerholms affärsidé. är verkligen ingen bra idé. Det kan omöjliggöra ex-kriminellas försök att starta ett nytt laglydigt liv, kanske under ny identitet. Ex-kriminella med grundliga kunskaper hur man begår avancerade brott, kan dessutom uppsökas av kriminella ligor och under dödshot tvingas begå nya brott – i deras tjänst..

   Visst är det bra om barnfamiljer får veta om den nya grannen är en dömd pedofil, som nyligen har frigivits ur fängelset, Men den informationen borde de få gratis och under tystnadsplikt direkt från någon myndighet. Detta är en av de många metoder, som praktiseras i USA. Selektiv sekretess. De som behöver veta, får veta – direkt frän myndigheterna.

 3. Marko

  Man blir mest förvånad var gång över hur lurade folk är när man ser S stapeln.
  Å andra sidan är det ju nu bevisat att man får socialistisk bidragspolitik vad man än röstar på, så alle är lurade, varför orka rösta öht.

  • Kim

   Största förvåningen är att folk kan gå på SDs snack om ”demokrati” samtidigt som man konsekvent lutar planet i samma riktning som förebilderna av nationalister gjort tidigare i tex Ungern, Polen och Ryssland. Lika attraktivt som kommunismens ”demokrati”.

    • Kim

     Marko –
     Sorry. Förstår att du inte hänger med i vad som händer i andra länder och hur ”nationalister” ”utvecklar” dem. Kan vara svårt då man inte är så intresserad av fakta utan bara alternativa verkligheten. Då är det ju till och med svårt att förstå vad som händer mitt framför näsan.

     Men ändå lite talande att du blandar in nazismen i det hela trots att jag inte nämner eller ens antyder det. Kanske har du ändå lite koll ändå vilka värden du stödjer?

     • Marko

      Så mer svammel istället för efterfrågad förklaring på ditt första svammel.
      Försök igen att förklara vad du menar.

     • Kim

      Marko
      Kan du inte se det uppenbara är det inte mycket din omgivning kan göra. Mot faktaresistens kan man inte göra så mycket. Vill någon tro att jorden är platt eller tro något tvärt emot verkligheten så står det dem fritt. Det är demokrati.
      Om du inte kan se hur exemplifierade nationalister gått fram och likheten med våra svenska nationalister, så är det tyvärr inget som någon kan påverka. Lika lite som vissa har svårt att ta till sig värdet av 9*7. Vill man inte eller helt enkelt inte har förmågan…. Ja då är det ju så.

     • Marko

      Svammel igen när man ber om fakta.
      Du vet uppenbarligen ingenting om vad du pratar om.
      Har ingenting av substans öht att komma med trots att man bett flera ggr
      Istället så är man faktarrsistent för att man ber om fakta man ej får??!
      Och sen plattjordare?!
      Alla som läser detta ser omedelbart att du är värsta formen av hjärntvättad vänsterbliven idiot.

     • Kim

      Marko –
      Du vet alltså inte att nationalister styr exemplifierade land?
      Eller är det bara att du inte kan se likheterna i retorik, strategi och handlande med våra ”svenska nationalister”?

      Om du inte ens är upplyst nog att ha koll på ”den faktan”, så är det rätt svårt att veta var man ska börja med informationen till dig. du ligger helt enkelt långt efter de mellanstadieelever jag brukar hjälpa med läxor. Kan du förtydliga vad det är du inte förstår? Är det allt eller har du någon aning om något?

      Sista stycket är sedvanligt uttalande från dig. Lika sakligt som att någon kalla dig fascist eller nationalsocialist. Men du har rätt – de som läser ser ju vad du har att komma med…

     • Marko

      Imponerade att svara så många gånger och fortfarande inte ha minsta lilla substans i anklagelser du började tråden med.
      Föreslår du ber dina klasskamrater i mellanstadiet om lite hjälp.

     • Kim

      Kul att du är imponerad. Verkar inte vara ofta.
      Beklagar att du inte har förmågan att förstå, men alla har ju inte det. Du är välkommen till vår läxhjälp. Vi behöver fler ideellt jobbande vuxna och barnen tycker nog det är helt ok att du sitter med och lär dig lite. De är vetgiriga. Fler vuxna skulle behöva vara det.

     • Marko

      Om vi lämnar ditt svammel och återgår till sak.
      Vad har dessa stater gjort?
      Detaljer tack.
      Hur applicerar det på Sverige och SD?
      Detaljer tack

      Om du nu inte är elev i mellanstadiet, vilket allt tyder på, så vet du förhoppningsvis att det är på ovanstående nivå vuxna diskuterar.

 4. Basic Rules

  Ni har skärpt er.. men då det gäller ”återvandringen” har ni inte åstadkommit något alls – ett färdigt program i detalj, skulle ha förberetts sen länge och som kunde läggas på regeringsgens bord.
  Tex de som vill återvandra, får något bättre bidrag än de har idag, de som inte vill, där ska bidragen dras in omgående, (de får prata med Soros så fixar han även återvandringen). Kriminella avvisas omgående – förhandla fram avtal med återvandrar länder och hyr fartyg för ändamålet.
  De politiker och media som åstadkommit att vi fått in 800 000 analfabeter har agerat ondskefullt ett agerande från inte bara Sveriges politiker, de har säkert ett bättre människovärde hemma dessa arma människor som lurats komma till Europa- ondskan, psykopaterna finns inom EU och Bidens USA.

  • brorson

   Läste att asylsökande, som fått avslag får återvandringsbidrag i något land (Danmark?) får återvandringsbidag. Jag befarar att om det skulle praktiseras i Sverige, skulle det locka hit asylturism, med gratis kost och logi samt fickpengar på Migrationsverkets bekostnad., Men kanske om EBO-lagen avskaffas och asylsökande måste bo på en flyktingförläggning med låsta grindar under utredningstiden. Tydligen hade viljan att återvända frivilligt efter avslag ökat i det landet.

   Med återvandring menas väl annars att de, som har permanent uppehållstillstånd eller rentav hunnit bli svenska medborgare avstår från dessa förmåner, flyttar hem och bosätter sig permanent i hemlandet. Om man tänker sig att en arbetslös invandrare kostar det svenska samhället 150.000 kr, eller mer per år, är det rimligt att en återvandraare får de pengarna, och kanske inte bara för första året, i återvandringsbidrag. Och om vederbörande har haft jobb i Sverige, är det inte heller orimligt om vederbörande får ta mes sig i Sverige intjänade pensionspoäng till hemlandet. Om vederbörande fortfarande har jobb i Sverige, kan ju någon arbetslös ta det jobbet. Dessutom kommer färre att skriva sig på falska adresser i Sverige för att fortsätta få bidrag, som de inte har rätt till, eftersom de inte längre bor i Sverige. Alla blir vinnare.

   De personer, som kan komma ifråga för återvandringsbidrag blir då:
   1) Utlandsfödda personer, som är svenska medborgare och ev. även deras minderåriga barn.
   2) Personer med permanent uppehållstillstånd.
   3) Personer med tillfälliga uppehållstillstånd med med lång giltighetstid kvar.

   Information om återvandringsbidrag ska finnas på Migrationsverkets hemsida, samt som annonser i tidningar, som läses av invandrare. Däremot ska ingen personligt adresserad information skickas ut, p.g.a. risken att mottagarna av den informationen uppfattar sig utpekade som icke önskvärda i Sverige. Om det inte är fråga om utvisning p.g.a. brott, avslag på asylansökan eller att tiden för ett tillfälligt uppehållstillstånd har löpt ut, ska besluten om ev. återvandring tas av den enskilde och av egen fri vilja.

   I stället för att alla ska göras om till svenskar, vare sig de själva vill det eller ej, bör fokus andras till återvandring, så snart som möjligt. Men det kräver att man tar det försiktigt med kraven på assimilation, speciellt under de första tiden i Sverige. Detta är en målkonflikt, som vi inte får bortse från.

 5. brorson

  ” …den tydliga signal som finns hos SD en frihet att faktiskt kunna nyttja de friheter som finns i våra grundlagar,” Ja, verkligen. Inför valet 2018körde parti och ledningen i SD över sin egen ledamot i riksdagens justitieutskott och lyckades – på order av den socialdemokratiska rättshaveristen Johan Westerholm. stoppa den grundlagsändring som var nödvändig för att hindra kriminella i hela världen att få detaljerade uppgifter ur offentliga register om oss svenskar samt legala invandrare. som dessa brottslingar använder i planeringen av bedrägerier och andra brott, såsom sprängningar (adressuppgifter) .Westerholm hade ljugit ihop att justitiemimister Morgan Johansson tillsammans med utskottets ordförande Andreas Norlén, M, (nu talman) försökte avskaffa demokratin och införa något slags socialistisk diktatur. Politik handlar inte bara om publikfriande utspel, utan också om att ta ansvar för vad man gör. Dessförinnan hade Westerholm ljugit ihop en konspirationsteori om att ett gäng stockholms-moderater planerade en statskupp i syfte att göra Sverige till en fascistisk diktatur. Allt detta måste fram i ljuset, så att det blir en ändring åtminstone i samband med valet 2026.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.