Marja

Den långa resan.

Fototriss: TEXT I BILD.

Veckans Fototriss har temat Text i bild.

Den här förbudsskylten hade fått en mycket trevligare text. Jag kunde inte låta bli att följa uppmaningen när jag såg den.Jag har en liten burksamling och den här är en av favoriterna. Fazers Kiss-Kiss. Här har vi text på finska, svenska och engelska/franska. 
När jag var liten köpte vi godispåsar med Fazers blandade karameller. Kiss-Kiss var kanske inte favoriten. Den var en smal, avlång karamell med vitt sockerhölje och en aning kolasmakande smet i. Jag tyckte den var för söt. Undrar om den fortfarande finns. Ska kolla i sommar.

Sist en bild från en plats jag längtar till: kompisens dotters hus i Spanien. Här sitter jag på terrassen och tittar ut över dalen. På bordet framför mig har jag en Sangria, lite tilltugg och en bok med en massa text i.


Fler trissar på detta ämne hittar du här.

Ha en trevlig söndag <3