Marja

Den långa resan.

Men vad håller jag på med?

I dag ska jag verkligen bjuda på mig själv. Jag fick mig ett gott skratt när jag satt och redigerade bilder i går kväll. På senaste tjejträffen tog vi ett par gruppbilder i samband med att vi uppvaktade en av oss som fyllt år. Födelsedagsbarnet sitter i soffan och vi andra står uppradade bredvid. Alla ler vackert, utom jag, som ser ut så här på ett av korten. Jag blev tvungen att förstora upp mig för att se vad jag höll på med.


Vad i hela friden gör jag? Bör jag bli orolig?

Ha en fin måndag <3

7 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hm…ja, det kan vara en hel del du håller på med, garvar åt födelsedagsbarnet som snopet öppnar en present som verkligen var en överraskning. Du kanske helt plötsligt och oprovcerat kommer ihåg då du shoppade loss på hemköp och hade fyllt ryggsäcken såpass att du inte höll på kunna resa dig upp då du böjde dig nedåt. Eller, kan hända att du bara tyckte att dagen var så trevlig att du brast ut i ett spontant skratt, som så småningom smittade av sig till alla andra 🙂

  2. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-10-01 11:17)
    Fast alla andra, födelsedagsbarnet inräknat, tittar in i kameran och ler så fint och jag ser ut som jag ska nysa… eller peta mig i näsan i smyg.
    Tänk att du kommer ihåg incidenten med den tunga ryggsäcken.:) Nästan så var det i lördags när jag kom från Bondens marknad, ryggan var så tung så jag vinglade från sida till sida.:):)
    Ha en bra dag. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.