Petter Nilsson(SD)

S mobiliserar för muslimskt kyrkoköp

Socialdemokraterna (m fl) i Umeå mobiliserar mot att böleängskyrkan inte såldes vidare till Muslimer i Västerbotten (tidigare Islamiska föreningen i Västerbotten).

Har tidigare granskat föreningen i samband med att vi som enda parti avsåg att inte ge verksamheten folkhälsobidrag, vilket de ansökt om – och beviljats – av övriga partier i regionen.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. NN

    Ur led är tiden, när företrädare för Svenska kyrkan underlättar för sitt avskaffande av demokrati och kristenhet! Om vi granskar muslimska stater i Afrika och Mellanöstern, för man en klanpolitik där släkter krigar, inte samverkar. Vill s införa samma tankesätt i Sverige och Umeå?

  2. Erik

    Vad är kristendomens mål? Att alla människor ska följa Jesus för Guds och alla medmänniskors värdighets skull. Hur kan det då vara fel att kyrkan vill hindra tillväxten av en fundamentalt motsatt livsåskådning/religion/ideologi? Hade socialdemokraterna sålt en lokal, som möjliggör tillväxt för SD, till SD? Dessa individer som ropar fobi och rassism kors och tvärs har ingen legitimitet i deras påståenden. De är helt enkelt partiska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.