Petter Nilsson(SD)

20-tal bränder i Eskilstuna inatt!

Först bedömer man att ett falsklarm om en beväpnad man inkom just innan 22:00. Inom den ungefärliga halvtimman därefter upptäcktes nio bränder.

Man har kastat molotov-cocktails mot polisenheter. Man har även försökt sätta eld på polishuset.

Polis har än så länge gripit tre personer. Tre personer som redan dömts för brott tidigare.

Vidare läsning i ämnet
Omni, aftonbladet, Expressen

Detta är ett fruktansvärt tillgrepp på alla medborgares trygghet!

Etiketter: , , , , ,

7 kommentarer

 1. Björn

  Undrar om det finns någon koppling till gängkriminalitet och etniskt ursprung….Fast det kan ju vara en missnöjesyttring mot Corona restriktionerna också förstås.

 2. Ulf Parde

  Det är ren terrorism som pågår. Problemen tycks vara större på platser med stor flyktinginvandring. Någon här skrev. att det kan vara ett missnöje med Coronarestriktionerna. Även om man inte kan utesluta något, så brukar dessa demonstrationer vara av ett stillsammare slag. Men med mötesförbud, krogstängningar och inga arrangemang så är det numera inget vanligt folk (även lite fulla) som är ute på nätterna. Det lämnar fältet fritt för gangsters. Nu måste hela samhället slopa restriktionerna. Också Petters partiledare måste inse det – denne har annars mest gjort sig känd för att kräva mer nedstängningar.

 3. Sven

  Vi har väl för närvarande ett lågintensivt krig som pågår i Svenska städer där regeringen bara snackar vad de gör åt det och MP uttalar sig inte i frågan. Och det vet vi ju varför

 4. leif

  Varför utelämnar du kaoset från Umeå? Är det för att dina väljer ingår där?

  Du och Ågren, dubbelmoralens mästare.

  Trygghet så länge det rör invandrare, Svenskar så skiter ni i det. Tragiskt!

 5. Brorson

  Media har ingenting avslöjat om de gripnas etnicitet eller vilket gäng de tillhör, varav man kan dra slutsatsen att de har annan etnicitet än svensk och inte tillhör något gäng, vars medlemmar huvudsakligen är svenskar. Om de har utländsk etnicitet, och media hade avslöjat detta, hade vi i så fall börjat förfölja andra med samma etnicitet? Det tror svenska journalister och redaktionschefer. De tror att svenskar har speciella rasegenskaper, som bara svenskar men inga andra folkslag i hela världen har, nämligen blodtörst.

  I själva verket är det de kriminella gängen, som förföljer personer med annan etnicitet än de själva. Och personer med samma etnicitet som de själva, om de inte lyder gängen. Varför hör vi gång på gång intervjuer med mörkhyade personer i invandrartäta stadsdelar och förorter om att få fler poliser till dessa områden, om de inte vill ha skydd mot samma våldsverkare som emellanåt ger sig på svenskar?

  Varför blåljuger Annie Lööf, och andra förespråkare för i det närmaste gränslös invandring, svenska folket rakt upp i ansiktet genom att förneka att kriminaliteten har något med invandringen att göra? Det är klart den har, men det hade inte behövt vara så med en bättre och striktare kontroll av vilka som släpps in landet. Inte bara flyktingar utan också förföljarna och vanliga kriminella .Lööf borde skämmas. De, som söker skydd, som flyktingar i Sverige, får inte skydd. I stället skyddas förföljarna och de kriminella.

  Terrorism är enligt svensk lag brottsliga handlingar som har till syfte

  1) att injaga skräck i en befolkning, och det är ju just vad de krimella gängengör mot befolkningen i de invandrartäta stadsdelarna och förortern. Och vad jag vet har dessa gäng utländsk etnicitet.

  2) att tvinga en stat eller offentlig myndighet att vidta en olaglig åtgärd eller avstå från att vidta en åtgärd som myndigheten enligt lag och arbetsordning år skyldig att vidta.

  Det mesta tyder på att bilbränderna och angreppet mot polishuset i Eskilstuna var en hämnd mot polisen för häktigen av en 34-årig gängledare .Media vet alltså vem, eftersom känner till åldern, men döljer resten av sanningen. Är inte syftet att tvinga polisen att släppa den gripen och /eller avstå från gripande av gängmedlemmar i framtiden?

  Alltså ren terrorism.

  – –
  Är det inte också ett lågintensivt krig mot svenska folket, som någon har påstått? Nej, det håller jag inte riktigt med om. Men det kan vara ett förstadium till ett sådant krig. Vi måste vara observanta på hur det hela utvecklar sig. Under lördagen hade jag en otäck känsla att Hamas har ockuperat svenska städer. Vi vet inte om terrordåden i Eskilstuna har något samband med kriget mellan Israel och terrororganisationen Hamas, som har mördat palestinier som är motståndare till Hamas-styret i Gaza.

  Om det inte finns något sådant samband, hade ju det klarlagt om de gripnas etnicitet hade offentliggjort. Om det här leder till att helt oskyldiga palestinska flyktingar får lida så är det medias fel, som döljer sanningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.