Petter Nilsson(SD)

Regionbudget 2021!

I brist på att media ordentligt bevakat varken budgetförslag eller budgetdebatten i Regionen så tänker jag mig att jag gör ett hederligt försök att presentera de olika budgetförslagen.

Förstår samtidigt att det är svårt att vara helt opartisk som politiker. Naturligtvis är jag övertygad om att Sverigedemokraternas är bäst – jag representerar ju vår problembild likväl som våra lösningar. Löpande skriver jag också om hur vi som parti vill prioritera medel, samt hur vi vill lösa regionens utmaningar.

Säkerligen kommer jag vilja göra det framöver också.

Men dagen till ära skriver jag ett inlägg där jag bara lägger ut de olika partiernas budget för påsyn så ni alla har möjlighet att skaffa en uppfattning kring dem.

Majoritetens förslag (S, V, MP)

Sverigedemokraternas förslag

Moderaternas förslag

Centerpartiets förslag

Liberalernas förslag

Kristdemokraternas förslag