Petter Nilsson(SD)

Yttrandefrihetskämpen Lars Vilks död!

Såg först under morgontimmarna idag att yttrandefrihetskämpen Lars Vilks avlidit under gårdagen.

Såvitt jag förstår det hela så handlar det om att polisfordonet med Lars Vilks samt två poliser kommit över på fel sida vägen på en väg beskaffad med vajerräcke.
Förstår att polisen också avser att sända en presskonferens just efter tio idag.

Vill emellertid beklaga att världen förlorat en yttrandefrihetskämpe, och också två poliser under gårdagen.
Mina tankar går också till deras anhöriga.

Etiketter: , ,

7 kommentarer

 1. Håkan

  Nu låtsas makten och media gråta.Jag vet inte hur länge denne man har fått skit för att han har stått upp mot medeltiden,för att det är precis vad han har med all rätt kritiserat.

   • Arbetare

    SVT, Aftonbladet m.fl har spytt galla över att han haft fräckheten att förlöjliga en analfabetisk pedofil som varit död i 1400 år.

    • Mique

     Som antiteist, så tycker jag att de ”kristna” kommentatorerna, på den här bloggen, inte ska ”kasta sten i glashus”! Religon, vidskeplighet, okunskap och alternativ media, är de största hoten mot mänskligheten! Den kristna katolska kyrkan, tycks vara världens genom tidernas största pedofil-organisation!

    • Kim

     Du menar alltså att SVT och Aftonbladet inte alls tagit Vilks i försvar? Att de ensidigt varit mot honom?

     Eller kan det tvärt om, i båda dessa medier, ha förkommit en rad som försvarat hans rätt till yttrandefrihet?

  • Mique

   När fan ska du lära dig att uttrycka dig på korrekt svenska! Man kan ju tro att du är en ”onödig import”. Jag som är invandrare, ska inte behöva lära en genuint svensk individ dennes eget modersmål!

 2. Lars

  Märkligt hur kritik av en religion kan vara helt OK även när den religionen förlöjligas, medan en annan religion icke får kritiseras alls, samtidigt som kritiker och de som gör karikatyrer av en annan religions heliga får hotas med döden utan att nåt görs emot de som hotar. I stället anses de som kritiserar eller gör karikatyrer av den religionens heliga lida av fobi, trots att inget tyder på att den religionen ger bättre demokrati eller bättre villkor för ex.vis kvinnor….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.