Petter Nilsson(SD)

Händelserna i Järva, massinvandringens och mångkulturens misslyckande!

Säkert har du som läsare redan tagit del av händelserna i Järva.

En eritriansk kulturfestival som skulle vara fram tills 6e augusti. En festival med motdemonstration.
Stenkastning, slagsmål och bilar sattes i brand.

Enligt Region Stockholm vårdas åtta personer med svåra skador på sjukhus. polisen meddelar att 52 personer är skadade (varav tre poliser).

Mellan 100 till 200 personer har frihetsberövats, endast en är gripen – denne för mordbrand.

Det hela är en konflikt mellan eritreanska regimtrogna och regimmotståndare.

Nu kan man – som vän av ordning – fråga sig varför denna konflikt spelar ut sig i Sverige. En professor i statsvetenskap var ute och plitade ned ett inlägg på twitter, där han inte tycktes se sambandet med en alltför generös migrationspolitik.

Jag är rätt övertygad om att alla med en fot i verkligheten förstår att det har med det att göra.

Men samtidigt är det intressant att se vissa politiker kommentera detta, politiker från partier som länge verkat för mångkultur. Att mångkultur ska vara en väg till integration.

Ni vet, att människor som kommer till Sverige ska behålla och värna sin nationella tillhörighet i Sverige – i stället för att bli en del av den svenska.
Och ja. Det finns de som kan ifrågasätta samtliga övriga partier som haft den hållningen, och i många fall fortfarande har den hållningen.

Här kan jag tycka att samtliga övriga partier behöver växa till sig och förstå bekymret med mångkultur och integration. Att i stället lägga fokus på assimilation, och för den delen ökad återvandring.

Jag hoppas därtill att man överväger ett stopp för beviljade uppehållstillstånd från regeringshåll.

Etiketter: , , , , , , , , ,

33 kommentarer

 1. Mique

  Du är värre än internettrollen och bottnarna, som härjar på din blogg, då det gäller att förvanskas och förvränga fakta! Jag rekommenderar dig att läsa på i ämnet ”kravaller i Sverige” och då speciellt angående ”Påskkravallerna i Uppsala 1943” och ”kravallerna i Kärrtorp 2013”! PS. Vad är din åsikt angående din polare Björn Söders trams på X (Twitter)?

  • brorson

   Jag behöver inte läsa vad som hände i Uppsala 1943. Det har jag hört från en äldre arbetskamrat, som var med. Uppsala var då en industristad med fler unga arbetare (som var socialdemokrater eller kommunister) än unga studenter / akademiker (som var nazister eller annan höger). Men det är ju akademikerna, som står för den skrivna och ofta tvättade historien och arbetarna, som står för den sanna och muntligt berättade historien. Det var alltså de unga arbetarna som drabbade samman med de unga studenterna / akademikerna, som ville krossa den svenska arbetarrörelsen och ansluta Sverige till Nazityskland,

   Jag tycker att det är tragiskt att unga arbetare idag kallar sig ”höger”, fastän de egentligen är sasmma slags arbetarklassvänster som förr i tiden, men det beror på att vi har en borgerlig falskvänster, som har bytt ut begreppen för att själva framstå som vänster .Falskvänstern har helt enkelt solkat ner begreppet ”vänster”, så att det inte kan användas av dem, som verkligen är vänster enligt äldre språkbruk.

   De unga uppsaliensiska arbetarnas försvar av den svenska demokratin under 1940-talet mot nazifierade studenter / akademiker har inga som helst likheter med att utlänningar, kommer hit för att dra in Sverige och svenskar i sina hemländers internat konflikter- Måttet är rågat när arrangörerna av den ambassad-stödda s.k. kulturfestivalen, vars egentliga syfte var att ta kontroll över flyktingarna i Sverige, klagar på att polisen var förvarnad om att det kunde bli våldsamheter. Är det den svenska polisens uppgift att skydda regimers som folk flytt från, att återta kontrollen över flyktingar. Den svenska regeringen bör svara med att utvisa ambassadpersonal.

   Flyktingar, som har utlovats skydd i Sverige, ska ha skydd och är i sin fulla rätt att muntligt eller skriftlig protestera mot ambassadens förehavanden,. men har inte rätt att gripa till våld.DEn totalt ansvarslösa invandringspolitik, som falskvänstern ligger bakom, har medfört att verkliga flyktingar inte får det skydd, som de har rätt till.

   • Mique

    Är du Petter Nilsson!? Petter Nilsson borde vara vuxen nog att svara själv! Du behöver inte agera buffert! Ditt minne är överfyllt med falsk fakta, konspirationsteorier och desinformation!

    • brorson

     Vuxen nog att svara för sig själv? Har jag förnekat det? Men har jag inte rätt att informera Petter Nilsson, som är en betydligt yngre person än jag själv, och andra yngre personer, om Sveriges verkliga historia, berättad av personer som själva var med? När jag ser och hör uttalanden av SD-politiker och andra politiker som är jämnåriga med dem, tycker jag inte att deras perspektiv bakåt är tillräckligt långt för att förstå, exempelvis hur begreppen höger och vänster har bytt plats och hur den nuvarande falskvänstern har uppstått. Själv kan du inte ha bott i Sverige ens så länge som du själv påstår, så okunnig som du är, oavsett om du är nyfödd eller nyinvandrad. Ett vänstertroll?

  • Gastol

   Tittar man på wikipedias lista över alla moderna kravaller i Sverige, från 2000-talet och framåt är trenden väldigt tydlig.

 2. Jonsson

  Oppositionens enda mål är att regeringen avgår. Så att de själva kan återinträda till makten. I synnerhet Socialdemokraterna och Miljöpartiet hugger på allt sverigedemokrater yttrar nu.
  Magdalena Anderssons (idiotsäkra?) plan är att hela Sverige ska enas. Till skillnad mot regeringen som saknar en plan, menar hon. Ygeman binder ris åt egen rygg, genom att kalla en politisk motståndare för säkerhetshot! Demirok, som just kampanjat i Västerbotten, väcktes förra veckan av en ”smäll” hemmavid. Varpå partiledaren besökte Skäggetorp (en tam respons, alternativt röstfiske).
  (S)tatus quo ante, torde vara målet för S samt Mp, C, V. Sverige har ju tydligen blivit omöjligt att regera. (S)å, låt gå då.
  Jag undrar dessutom vad Kristersson och Billström sysslar med, både in- och utrikes? Ska vi gå med i OIC eller bara ta lärdom av de 57?
  Gunnar Strömmer tycks ensam i Moderaterna, om sin kritik emot att Sverige utnyttjas som plattform för andra länders konflikter. Polisen behövs till annat, menar han. Men, polismyndigheten tillåter fortfarande denna kulturfestival – utan att blinka.
  Jag är 99,99 % säker på att Sverige är förebild för Monty Phytons manus.
  Splittrande krafter försöker dra nytta av den pågående inrikes anarkin, Marxister klistrar exempelvis – i skydd av kvällsmörkret i Umeå – upp massor av affischer om revolution. Krig, revolution, bomber, granater, mordbrand, stening. Är det svensk strävan – då finns inte mycket hopp. Väljarkåren är de som främst måste skärpa sig.

  • Kim

   ”Oppositionens enda mål är att regeringen avgår. Så att de själva kan återinträda till makten.”
   Är det inte alltid så? Var det inte samma sak då de blåbruna var opposition? Hur många tramsiga missförtroenden och smutskastningar höll de inte på med? Det är så låg nivå på både de blåbruna och de rödgröna så man häpnar. Lekstuga!

   Splittrande krafter försöker dra nytta av den pågående inrikes anarkin
   Absolut! Vi har ju uttalanden som att hbtq är pedofili, svarta liknas vid apor, rasistiska skrik mot barn och ledande politiker som helt i onödan hetsar mot muslimer med just det syfte du beskriver. Listan kan göras enormt lång. Då kommer trollen med offerkoftan…

 3. Marko

  Lustigt att se alla vänstertroll reagerar precis som förväntat både här i kommentarer och på andra platser
  Blundar ovh6håller för öronen och skriker lalalala…
  Sen börjar whatabout och relativiseringar, man hittar något från 40 talet, man tycker man ska prata om någon tweet istället och sen det vanliga att allt är rasism.
  Att det är eritrianskt inbördeskrig i Sverige numera är tydligen helt normalt och inget som berör dom och så vi ska ha det numera.
  Den som inte vill det bör hålla sig från dessa samhällsförstörare och inte ge dom någon makt.

  • Jonsson

   Ja, Marko, precis förväntad effekt från röda laget.
   Det måste vara behagligt att inte känna minsta lilla oro. Ett destabiliserat Sverige blir mumma för fienden.
   Det som saknas är dessa kritikers egna reflektioner och tankar, vänster-pkismen verkar tyvärr vara förhärskande. När kollektivet sköter tänkandet i samma gamla inkörda spår. Allt annat är nazism?
   Planerar de stå med utrullad röd matta när ryssen kommer?
   Ukraina har ju problem. Polen har fått besök. Finland ligger risigt till… Sverige har inbördeskrig och skenande kriminalitet.
   Den enda åsikt jag kan urskilja är, att vi inte ska ha yttrandefrihet i Sverige, speciellt inte på utvalda Vk-bloggar, utan istället random censur – som en exklusiv förmån till rödgrönt. Därför ska man posta inlägg hos f. d. kommunalråd.
   Skjutjärnsjournalister påstås ha gått över till skvallerpressen, men inte ens en gissning varför isåfall. Är utbildningen dålig, kan statsbidragen till pressen ha orsakat detta upplevda problem, eller deplattformering, trakasserier, folk har slutat se på TV, läsa tidningar?
   Hursomhelst så får vi inte nämna hur trasigt Sverige är eller diskutera hur vårt land ska kunna komma på fötter. Total förnekelse fungerar kanske bäst.

   • brorson

    Arrangörerna för kullturfestivalen, vilka är bulvaner för eritreanska ambassaden, anklagar polisen för att inte ha satt in tillräckliga resurser för att stoppa de s.k motdemonstranterna. Polisen har ju haft fullt upp med att hjälpa Momika att utföra sina illdåd, som har retat upp halva världen mot Sverige, sedan han stampat på en skrift framför svenska flaggor med det gula korset på blå botten. Polisen försöker hinna med alla skjutningar och sprängningar, men uppklarningsprocenten sjunker som en sten, vilket locka ännu fler kriminella till Sverige. Våldtäktsanmälningar läggs på hög tills bevisen inte finns kvar- Och bedrägerierna mot äldre, vilka sker med uppgifter ur svenska offentlga register, skrivs av direkt.

    17-åringen, som tog miste på person och mördade en 55-årig svensk. och begav sig till sitt hemland för att mönstra och blev svensk medborgare – enligt en särregel att ”barn” får bli medborgare efter endast tre år i Sverige – medan han befanns sig i hemlandet och var åtalad för mordet och sedan dömdes till ”sluten ungdomsvård” i hela fyra år, men fritogs – eftersom reglerna för ”vården i Sis-hemmet tillät honom ha mobil-kontakt med det kriminella gänget (i rehabliteringssyfte?) har nu gjort sig skyldig till sprängning i trapphuset till en Sis-anställds bostad. Adressen har han säkerligen fått tack vare den världsberömda svenska offentlighetsprincipen.

    Att detta fortfarande är möjligt kan vi tacka debattören Westerholm för, som startade en kampanj mot en planerad lagändring, genom att ljuga ihop en sagolik konspirationsteor om att Morgan Johansson (då justieminster) och Andreas Norlén , M, (då ordf justitieutskottet, nu talman) tillsammans planerade ett slags statskupp. Reaultatet blev att Morgan drog tillbaka förslaget till lagändring, som forftarande inte4 har genomförts.Ett annat resultat är att en fjärdedel av Kriminalvårdens anställda väntas ha sagt upp sig vid årsskiftet. Sanningen är att Sverige styrs av de kriminella gängen, och inte av regeringen,. som tafatt försöker återta kontrollen.

    Trots allt ökar beläggningen på häkten ,fängelser och Sis-hem för grovt kriminella ungdomar. I detta läge uppmanar rödgröna politiker i regionerna till rent lagtrots. Personer, som vistas illegalt i Sverige, och faktiskt inte kan försörja sig på annat sätt än genom brott, såsom stölder, bedrägerier och direkt hot mot bidragsutbetalande myndighet ska inte ”anges'”. Detta trots att det knappast handlar om att varje enskild läkare eller socialsekreterare personligen ska kontakta polisen. Det kan inte heller vara varje anställds uppgift att personligen ta beslut om undantag från anmälningsplikten,

    Även om vi hade haft svenska bananodlingar, hade det varit fel att kalla Sverige bananrepublik. Det stadier har redan passerats på vägen ner till total anarki.

    • brorson

     Enligt kvällspressen ska motivet för attentatet mot den Sis-anställdes bostad ha varit att denne hade vägrat smuggla i en mobiltelefon till den 17-årige mördaren. Som tydligen befann sig i Sis-hemmet. när attentatet skedde- Har reglerna ändrats så att de intagna inte längre får ha mobiltelefoner.? Men det har tydligen inte hindrat ”barnet” från attinufrån Sis-hemmet planera avancerade brott, som har utförts av andra

     Om det här fortsätter vågar snart ingen jobba inom rättsväsendet. De är ju inte bara anställda, utan även privatpersoner. Vanligen med en familj, som kan råka illa ut, om de anställda inte lyder de kriminella. Det är en självklarhet att brottsligheten har ökat i Sverige, när sekretess-skyddet för privatpersoner har förbättrats i andra EU-länder, men int ei Sverige.

     Och det kan vi tacka två yttrandefrihets-fundamentalisten Westerholm för.Inför valet 2018 lyckades han lura i bl.a. SD att Morgan Johansson (då justitieminnister) och Andreas Norlén (då ordf justieutskottet nu talman) konsspsirerade mot Sveriges demokrati – med följd att Morgan drog tillbaka lagförslaget om bättre sekretess. Idag, 5 aug 2023, har Westergoholm tackat SD med en hetsartikel mot hela partiet . Inge bara mot Bjorn Söder, för dennes berättigade kritik mot pride.

     Vart tog yttrandefriheten vägen? Igår publicerade han en bild på president Erdogan som bög, som klart uppfyller rekvisiten för hets mot såväl homosexuella som folkgruppen turkar. Försöker han påskina att SD genom Söders hovsamma kritik mot pride stödjer en turkiska anti-pridelagstiftningen?

     Att bilden är förnedrande inte bara för turkar utan även för homosexuella män i Sverige, breor på att det inte syns utanpå en sådan man att han är homo. Men på Westerholms bild framställs de som något slags halvmänniskor med Erdogans drag.

 4. kenth

  Den största oron är väl att vi måste ändra våran livsstil och avstå det man kallar ”lättja” för att få det hela gå ihop. Men det förstår inte många idag utan tågar på som vanligt. Sen har inte religion tillåtit folk ta livet av varann utan det har tillkommit som en orsak som rätfärdigar handlandet.

  • Bättre förr

   Jag håller inte riktigt med om att religion inte låtit folk ta livet av varann. Kanske kreti och pleti inte får härja hur som helst med någon religions godkännande, men när det gäller t.ex. religiösa ledare och andra ur etablissemanget kan det vara annorlunda. I sharia är det mycket som ska straffas med döden och med lemlästning mm, och den lagen tillämpas i många länder. Men med stor rättsosäkerhet. Och religiösa ledare har stor möjlighet att påverka domar och annat. Och hur kan man rättssäkert prova om någon är religiöst otrogen t.ex. Många kanske säger en sak men innerst inne tycker nåt annat. Någon annan kanske säger sig religiös men säger sig inte vara det när personen vill vara med några polare som inte är religiösa, och blir angiven, osv. Sen har vi ju många religiöst understödda krig och upplopp där folk dör. Varför pågår som många ändlösa krig i områden där Islam råder i hos en eller flera av de inblandade parterna? Det finns ju även enstaka kristna exempel, t.ex. Nordirland. Dock är det religiösa inslaget mindre tydligt där, det handlar också om social orättvisa mm.

   • Kenth

    Vad jag menade att religion används som en orsak som rättfärdigar
    en dåres handlingar…Till100 % måste en handling skyllas på något
    och då är tyvärr religion en av de största..

 5. Jonsson

  Även jag reagerade på Westerholms nidbild av Erdogan. Det kommersiella konstprojektet slår fel, eftersom diktatorn sannolikt inte är gay. När Westerholm framställer honom som transa, blir det – hur det än är med den saken – ett hån gentemot gaykollektivet (dvs vill man skada någons anseende: framställ honom som gay). Inte ok.
  Björn Söder har inte helt fel om pedofili och RFSL historiskt. Man får hoppas att de idéerna helt rensats bort, för evigt. En ordentlig dementi/ framtida löfte från RFSU/ RFSL skulle passa bra.
  Ebba Busch deltog visst inte i pridetåget. Hon har tidigare fått kritik efter utspel om att det varit för lättklätt. En adekvat observation. Kristdemokraternas opinionssiffror är lite låga nu (iofs låg svarsfrekvens i undersökningen).
  Med statsministerns prideflaggor på palatset stiger kanske Moderaternas procent något. Önskvärt vore istället ett bättre fokus på politiken, skippa symbolaktivismen.

  Kristersson verkar osäker på vilket ben han ska stå, Expressen eller AB. Väljer till slut båda två, som i sketchen?
  Sverige kunde byta ut korset på flaggan, en rund, gul pannkaka vore mer representativt för landet som inte längre är.

 6. brorson

  Utrikesminister Billström har fjäskat och fjäskat och fjäskat och fjäskat för denne Erdogan, men när det kanske, kanske är dags att inkassera belöningen för allt fjäsket, då får samme Erdogan en snyting i facest från Billström, dock inte rakt framifrån, utan från sidan för att den svenska publiken ska tro att Söder blev träffad av Billströms järnnäve. Billström kräver att Söder ska be pedofilerna om ursäkt, föratt han har beskyllt ”alla” för fruktansvärda saker. Enligt media kommer nu kritik ”inifrån SD” mot Söder för att vara ”tondöv”. Jag kan förstå att det känns skönt för en del SD-are, som har fått utstå påhopp, att det känndes skönare att vara dörrmatta åt regeringen- tills Billström, och Kristersson började torka av sig all skit på skorna på sagda dörrmatta.

  För om några är tondöva, så är det just de ministrarna, när de tror att en liten klick hbtq-kämfisar representerar hela svenska folket. Kristersson uppför sig som en pubertetsunge på sitt första porrklubbsbesök, när han få frottera sig med den av media upphöjde hbtq-kändlsen Jonas Gardell-. Sexet är förstås em extra krydda- ungefär som artistnamnet ”Skamlös Vinhora”. ,Hur många hadel lockats av ”Farbror Hassan läser sedelärande berättelser för barn”?

  Ministrarna har avslöjat sig med att ha fördomar om både muslimer och homosexuella,m vartill de är totalt tondöva för vad en mycket stor del – troligen en majoritet – av svenska folket faktiskt tycker om detta kommersiella jippo, pride som faktiskt går ut på att göra profit på sex. Tondöva är de också för omvärldens reatkoner, när den turkiska presidenten har ytterligere förnedrats som en docka med en pride.-flagga i handen.Arrangörernas talesperson blåljuger dessutom, när han säger att arrangörerna inte hade godkänt tilltaget, men inte kunnat hindra detta. Arrangörrna bestämmer alltid vad som får vara med och har alltså rätt att avvisa oönskade budskap. Om nödvändigt med hjälp av polis..

  Hur ska ministrarna klara sig ur detta, att de har stött detta sedliga förfall? Ska de be Erdogan om ursäkt?Ska de be de homosexuella, som tycker att de förlöjligas och förnedras av pride? Ska de be alla oss kristna om ursäkt för att domprosten under en tidigare pride-vecka hade låtit hissa prideflaggan, som för många kristna rerpese´nerar synd och sedelöshet, ovanför korset p Sankt Jakobs kyrka i Stockholm? Ska de be den busschaufför i Karlskrona med muslimsk tro, som fick sparken föratt han vägrat köra med prideflaggan på bussen.

  En ytterst allvarlig kränkning av åsiktsfriheten att tvinga någon att delta i manifestation av en viss åsikt- Regeringen försöker faktiskt förbjuda kritik mot ett kommersiellt jippo. Ängsliga sveridemokrater måste påminnas om partiet slogan i en tidigare valrörelse ”Vi säger det som du tänker”.- Lägg örat mot marken och hör vad ”gräsrötterna” tycker! Inte samma sak som Gardell viskar i örat på Kristersson?

  • Mique

   Snacka om homofobi! Du tycks vara osedvanligt otrygg i din ”storsvenska” mansroll. Du har fobier om det mesta, perfekt som bulvan till Petter Nilsson. Kom ut från garderoben och visa att du är en fullfjädrad narcissist!

   • brorson

    Den kan inte ha bott särskilt länge i Sverige, som tror att quer, som uppstod i New York strax före 1990, är en gammal svensk tradition. Nyfödd eller nyinvandrad?

 7. Jonsson

  Tänk att Kristersson har tid, prioriterar, att äta med komikern Gardell. Trodde UK hade fullt upp med annat? Som lag och ordning exv. Hoppas frun också är inbjuden.
  Regnbågsflaggorna hamnade verkligen på en inopportun plats, Sagerska är nu en reklampelare, som vilken busskur som helst?
  Men Reinfeldt ”det sovande folket” var ju den som skapade politiska traditionen att tåga i Pride? Inget UK kan ändra, eller skicka nån annan. Så regeringen signalerar tydligt att Nato- medlemskapet har gått i stöpet, Sverige blev ju oturligt nog inte godkända före Prideveckan inföll.
  Pernilla Wahlgren skämtade om att Pussycaten som gästade Allsången, länge tjatat om att få vara med och att Wahlgren, för första gången tvingades ta könsord i sin mun i TV. Gästen valde att sjunga ”varm korv boogie”. Det är så banalt! Låten handlar egentligen inte om att sälja sex i Sthlm.
  Stenevi twittrade att hela svenska folket tar ställning mot Söder i pridefrågan. Bra att Stenevis kandidatur är öppen för efterträdare!
  Fast Söder invände emot att minderåriga dras in i regnbågskollektivet, inte kritik angående vuxnas relationer.

 8. brorson

  Som jag skrev i min senaste kommentar har ministrarna Kristersson och Billström fördomar mot både muslimer och homosexuella. De har svårt att respektera yttrandefriheten för båda grupperna, som de f.ö. drar över samma kam och behandlar de med något slags repressiv tolerans. Homosexuella behandlar de som något slags konstiga djur, som uppför sig fjolligt av naturlig instinkt och verkar dessutom tro att ”q” är en sexuell läggning. Det är en konstart, som förlöjligar homosexuella. Kort sagt: Alla homosexuella gillar inte pride. Många avskyr pride eftersom de inte får vara sig själva (vanliga män och kvinor i alla avseenden utom partnervalet) och förväntas bete sig som perversa fjollor.

  Och vad har ministrarna själva gjort, sedan de tjatat om att ”allting som är lagligt inte är lämpligt”? Då var negativa omdömen om profeten olämpliga. Nu är tydligen positiva omdömen om samma profet olämpliga. Det verkar i varje fall okej att delta i åsiktsyttringar, som strider mot den religion, som förkunnades av denne profet. Har någon minister eller lokal M-politiker bett den busschaufför, med muslimsk tro, som fick sparken för att han vägrade köra med pride-flaggan p bussen, om ursäkt?

  Han hade inte vägrat köra turen, utan vägrat köra med pride-flaggan på bussen. En person som troligen är sosse (?) har på en annan blogg menat att det var ”arbetsvägran” p.g.a ”vidskepelse”. Har inte amställda rätt att vägra delta i arbetsgivaren påtvingade opinionsyttringar med vilken motivering som helst? Kanske dags att byta namn från Socialdemokratiska Arbetarepartiet till Socialdemokratiska Arbetsgivarepartiet?

  Chauffören ifråga var ansrtälld hos ett privat bussbolag, som körde entreprenad åt Blekinge Länstrafik, som är en offentlig myndighet. Det var alltså politikerna i BLT:s styrelse och inte det privata bolaget. som hade bestämt om flaggorna på bussarna. Vilket var ett brott mot åsiktsfriheten i grundlagen. där det står: ”Inte heller får någon av det allmänna tvingas att delta i sammankomst för opinionsbildning eller i demonstration eller annan meningsyttring…”

  Detta, Kristersson och Billström, att anställda – i privata bolag dessutom – tvingas delta i opinionsyttringar som stöds av ”det allmänna” är inte bara olämpligt. Det är olagligt. Fjäska för diktatorer i muslimska stater kan ni. Men stå upp för svenska muslimers mänskliga rättigheter klarar ni inte av. Men vad händer om någon på turkiska ambassaden läser det här?

 9. brorson

  Det händer emellanåt att förföljda minoriteter karikerar förföljarnas karikatyrer av dem själva. Det hände bland judar i Österike under 1930-talet. Aningslöst förvärrade de därigenom fördomarna mot sig själva Quer är en konstart som på liknande sätt uppstod bland homosexuella i New York under 1980-talet, men nu praktiseras även av heterosexuella kulturarbetare – inge minst i Sverige, där ”q” ökar chansen att få skattefinansierade anslag.

  Vid en demonstration i New York 1990 skanderade deltagarna ”We are here, we are guer”, i svensk översättning ”Vi är här, vi är konstiga” (eller ”löjliga”). Vi ska minnas att New york är en storstad och att konstiga typer, oavsett läggning, dras till skumma klubbar med ett sexuliserat utbuf i just storstäder- Stockholm inget undantag. Jag minns att förr-föra KD-ledarenAlf Svbsspm reagerade mot att män hade sex med för dem totalt okändamän i totalt ,mörker på gay- klubbar i Stockholm .- och blev dederbörligen utskälld som ”homofob” av svemska qultur- etablissemanget.

  Sedan dess har hans efterträdare som KG-ledare sprungit i pride-parader ochförlöjligat homosexuella som vill bli accepterade som vanliga mäm och kvinnorm som är som alla andra i alla avseenden utom just i fråga om partnervalet. Quer är ö.h.t. ingen sexuell läggning. Det är inte hellet någon sexurll läggning hos små barn, när de tror att de är födda i fel kön. Det är inbillning till följd av den barnindoktrering, som bedribs med b. a- -offentliga kulturanslag.

  Att någon skulle kunna vara född i fel kön ör f.ö. hednisk vidskepelse, nyhedendom, som lärs ut av den från kristendomen avfallna S-kyrkan. som statsministerfrun nyligen är prästvigd inom. Jag har sagt det förut och upprepar att fortsätter det här, kommer Sverige att bli första land i Västeuropa med muslimsk majoritet. Islam, kommer även för den svenska ursprungsbefolkningen att framstå som den mest förnuftiga religionen.,

 10. brorson

  Angående den hedniska vidskepelsen att barn kan vara födda med fel kön och som tonåring måste ”könskorrigeras” kirurgiskt och med hormonbehandling resten av livet. Dragplåstret vid ett tidigare Stockholm-pride var en gravid manlig engelsman. Som i själva verket var en ”könskorrigerad” kvinna som gjort ett tillfälligt uppehåll i hormonbehandlingen. Halloween är, som framgår av benämningen,. ingen gammal svensk tradition. Enligt den fornkeltiska hednareligionen tände man eldar i höstmörkret utanför nyfödda barns hem för att vägleda de under året avlidnas själar till sina nya kroppar. Det hände kanske att någon förvirrad kringirrande själ råkade komma in i fel kropp. Enligt kristen (och även muslimsk?) tro skapar Gud en helt ny själ till varje nyfött barn. Att nyhednisk vidskepelse – med hjälp av bl.a. pride – breder ut sig i Sverige och gör unga personer osäkra på vilka de är,. är ett resultat av attackerna mot de traditionella religionerna. Som sagt var: I jämförelse med denna nyhedendom framstår islam som en mer förnuftig religion – och bekämpas alltså under pride-veckan av politiker, som under årets övriga veckor fjäskar för regeringarna i muslimska hel- eller halvdiktaturer. Och angående ”homofobi” så tror jag att genuint homosexuella personer föredrar en partner med samma kön som de själva framför en partner med det motsatta könet, som blivit ”könskorrigerad”.

 11. brorson

  Johan Pehrsson, L, vill stoppa offentliga bidrag till etniska föreningar, då han anser att dessa föreningar inte främjar integrationen. Det är möjligt att han har rätt, men jag tror att sådana föreningar kan underlätta återetableringen i hemlandet för återvandrare. Och återvandring förtjänar väl lika mycket stöd som integrationen i Sverige? Men återvandrare behöver nog snarare ett ekonomiskt stöd under den första tiden i hemlandet än under den sista tiden i Sverige?

  Men som jag förstått Pehrsson vill han inte förbjuda etniska föreningar, utan ifrågasätter bara finansieringen med skattemedel. Och som jag har förstått de sverigedmokrater (som f.ö. är alldeles för få) som haft modet att kritiserade det sexualiserade kommersiella jippot pride, så vill de inte förbjuda pride, utan slår vakt om åsikts- och yttrandefriheten. d.v.s. rätten att ha och uttala ”avvikande” åsikter om det hela. Och kanske också ifrågasätta offentliga personers deltagande?

  För egen del har jag slagit vakt om religionsfriheten. även för muslimer, att slippa medverka i omgörningen av synder till religiösa riter Som man gör i den från kristendomen avfallna Svenska kyrkan, när man använder prideflaggan som altarduk, som man ställer nattvardskärlen på. Det är särskilt allvarligt, när man gör deltagande i pride till en del av någons yrkesutövning. Jag vill inte förbjuda vare sig busschaufförer att av egen fri vilja fåna sig genom deltagande i pride under fritid och i civila kläder. Olämpligt men lagligt.

  För att spinna vidare på tråden om offentlig finansiering, har jag inte sett något förslag från SD att förbjuda ”menskonst”, däremot har partiet ifrågasatt kommunal finansiering. Varför inte privat finansiering från personer som gillar sådan konst? Och när det kommer till länsmuseerna, har jag inte sett något annat från SD att de ska användas för sitt ursprungliga syfte, att bevara det regionla kulturarvet från förindustriell tid. Jag har inte heller sett några invändningar från SD att bevara föremål från den tidiga industriella tiden när lokala fabriker hade sina egna stilar, som massproducerades i mindre serier.

  Problemen för länsmuseerna år att ju mer tiden går, desto fler rum behövs för att bevara det växande kulturarvet. Och då bör man inte göra, som man har gjort på en del håll, kasta ut hela medeltiden för att använda lokalerna till aktuell politisk propaganda. När jag har framfört på denna blogg, som dock är en SD-blogg, att även nutida invandrarkultur, i den mån den blivit en del av det svenska kulturarvet, hör hemma i de framtida svenska länsmuseerna, har inga läsare haft några invändningar.

  Men den tiden har ännu inte kommit. Och problemet måste lösas, hur man ska få plats med allting. Villy Hansen, som låtsas vara bildad och intellektuell, men visat sig vara en nolla, när det kommer till kulturen, vill förbjuda SD att ha några åsikter i den frågan. Hansen verkar föredra ”politiskt korrekt” kulturell likriktning, som bestäms av högavlönade kulturbyråkrater, som struntar i vad vanligt folk, skattebetalarna, tycker om. Quer?

 12. Jonsson

  Svenska kyrkan förstår inte att hbtq+ utmanar den. Regnbågskollektivet, som genom Pride sprider kärlek över Sverige, är yvigt och de är inte eniga. Först var de vänster och nu är de mer borgerligt inriktade. Kan vi få se ett samarbete V och M snart med statsråd Jonas Gardell?
  Omsusade Mona Sahlin var visst bjuden på prideminglet? Kanske är hon moderat nu, eller ska få ett nytt uppdrag av statsministern.
  Kristersson måste skärpa sig. Prästen Birgitta Ed hade vid besöket i Vilnius, en klänning designad av Carl Johan de Geer. Hans mönster påminner om kors. Åt svastikahållet.
  Kristersson som varit osynlig, på grund av hårt arbete, har tid över till mingel och privat lunch. Där Gardell protesterar emot SD-samarbetet.
  Regeringen far också runt i moskéer och ödmjukar sig.
  Blir det festival på Järva nästa år igen?

 13. brorson

  Petters förra inlägg handlade om att 30 av 31 svenska moskéer vill ha förbud mot kränkningar av islam .I min första kommentar till det inlägget skrev jag att man inte ska fästa avseende vid den typen av undersökningar. Som man frågar får man svar. Om de 30 som ville ha ett förbud hade tänkt igenom konsekvenserna av ett förbud ordentligt, hade nog flera av dem men inte alla, ändrat sig.

  Tänkt igenom ordentligt hade nog den moské gjort, som inte ville ha förbud. Det är inte någon liten och försumbar moské, utan så vitt jag vet en stor moské, som har drabbats hårt av Paludans provokationer. Flera av moskéns medlemmar hade deltagit i en av de värsta korankravallerna i landet. Imamen menar att han kunde ha stoppat detta, om polisen hade samarbetat med honom. Svaret bör inte tolkas så att han tycker att det är okej att kränka islam. Men kanske att våldsamma upplopp är ännu värre. Och då är det ju i första hand de, som ska stoppas.

  Jag har hållit fast vid samma linje från början, nämligen att skriftbränning (oavsett helig eller profan skrift) är förargelseväckande beteende och därmed ett brott. Samt att maxstraffet för detta brott bör höjas rejält. Men att det inte i lagtexten ska finnas någon katalog över förargelseväckande beteenden, utan att vad som är förargelseväckande beteende, ska avgöras av domstol från fall till fall.

  En fördel med den lösningen, som jag ser, är att beteendet och inte kritiken mot det som står i skriften utgör brottet. Man får helt enkelt välja sina uttryckssätt. Det kommer fortfarande att vara tillåtet att säga att Koranen är en förflig skrift. Men vad vill då de debattörer, som i stället anser att koranbränning ska vara straffbart som hets mot folkgrupp? De vill ha ett totalt förbud mot kritik., oavsett hur den framförs.

  Ann Heberlein, som fick in en artikel i Expressen verkar åtminstone delvis vara inne på samma linje som jag. Hon menar att platsen, tiden och situationen ska vara avgörande om en viss handling ska vara tillåten eller ej. Att bränna Koranen framför en moské i anslutning till en gudstjänst i moskén ska vara straffbar, eftersom syftet uppenbarligen är att kränka och såra, men kanske tillåtet på andra platser. Lagen om förargelseväckande beteende är utmärkt för en sådan åtskillnad vid bedömning om ett visst beteende är ett brott eller ej. Och i vart fall hur allvarligt det eventuella brottet är.

  Men vad händer nu? Om lag eller rättspraxis ändras nu, när saken blivit internationellt uppmärksammad, är det risk att extrema islamister och skurkstater ser det som en eftergift för deras våldshandlingar, vilket kan trigga dem att kräva mer. Det är sannerligen ingen lätt sits för regeringen. Vad den än gör, även om den inte gör någonting alls, blir det fel.

 14. brorson

  Sverige och Frankrike är de mest avkristnade länderna i Västeuropa. Samma länder, särskilt Frankrike, har drabbats av de värsta upploppen hos den muslimska minoriteten. Det finns ett samband med avkristningen: ateismens intolerans. Kristna har förödmjukats under decennier. Det är inte lika lätt att kuva muslimer. När Broderskapsrörelsen, som tidigare var en organisation för kristna socialdemokrater, släppte en muslimer som medlemmar och bytte namn till Socialdemokrater för tro och solidaritet, avslöjade den dåvarande ordföranden Peter Weiderud syftet: ”Vi ska binda upp svansen på muslimerna, som vi har gjort med de kristna”.

  Hur har det gått? Nog tycks det vara de extrema islamisterna som har bundit upp svansen på sossarna? För några år sedan blev Weiderud utslängd ur Egypten, där han varit chef för Svenska institutet i Alexandria, som står nära Svenska kyrkan. Utan förklaring, med det spekuleras att det berodde på samröre med den i Egypten terrorist-stämplade organisationen Muslimska Brödraskapet.

  Trodde han att han skulle lyckas binda upp svansen på MB? Religionsfrågan är känslig i Egypten, som av världens alla muslimska länder hyser den största kristna minoriteten. Antalet kristna i Egypten är lika många som Sveriges hela befolkning. Lyckas MB återkomma till makten i Egypten, blir det inte roligt.

  Jag har upprepade gånger varna för att Sverige kommer att bli första land i Västeuropa med muslimsk majoritet. Det förhindras inte genom förödmjukelser mot landets muslimer. Enda sättet att förhindra det är motstånd mot den militanta ateismen och kristendomens återkomst som samhällsbärande religion.

  Svenska kyrkan måste upphöra med försöken att göra pride till en religiös rit och i stället återvända till den kristna tron.- När pride-flaggan hissades ovanför korset på kyrkan var det mer än en symbol, ett tecken på att synden blivit föremål för religiös dyrkan.

  Nyhedendom. Som i det gamla romerska riket, där sexuella orgier var en del av den hedniska kulten.

 15. brorson

  Expressens ledare idag går emot Ann Heberlein och menar att utlänningar ska ha rätt att komma hit och bränna koraner framför moskéer. Och motiverar detta med att moskéerna är politiska, dels eftersom imamer har tagit ställning i politiska frågor och dels att moskéer i Sverige finansieras av utländska stater. Men inte ett enda ord om att utländska stater, inte minst Turkiet faktiskt äger moskéer i Sverige och med äganderätten som medel bestämmer vad som får predikas i moskéen. Detta är ett missförhållande som jag har tagit upp på bloggar (även denna) under flera år.

  Nu får det vara nog, inte minst med Expressens hyckleri. Det ena rättfärdigar det andra. Varför inte förbjuda koranbränningar utanför svenska moskéer OCH utländskt ägande av svenska moskéer – vilket är ännu viktigare. Låt mig förklara. Ränta är förbjudet enligt islam. En muslimsk församling, som behöver pengar för att bygga en moské, kan därför inte låna i en vanlig svensk bank, utan begär hjälp från någon utländsk stiftelse eller direkt från en utländsk stat. som därigenom blir ägare till moskén. Inom muslimsk affärsverksamhet kringgår man ränteförbudet genom att långivaren blir delägare i låntagarens företag och får del i vinsten i stället för ränta på lånet.

  Det går emellertid att få räntefria lån även i Sverige, vilket har utnyttjats av miljöpartister, som har köpt fastigheter, Men det vet kanske inte Expressens ledarskribent. Ett förbud mot utländskt ägande av moskéer i Sverige skulle alltså inte hota religionsfriheten för muslimer, utan snarare förbättra densamma-

  Nu får det vara nog. Svensk yttrandefrihet ska vara för oss svenskar, inte för utlänningar som kommer hit och omger sig med flaggor med det gula korset mot blå botten, när de bränner koraner – en tydlig signal till extrema islamister i sina hemländer att döda svenskar samt utrota de kristna minoriteterna i dessa länder. Svensk religionsfrihet ska vara för personer som vistas i Sverige – även för utlänningar, men bara i acceptabla former och bara medan de vistas i Sverige, inte för någon som sitter i presidentpalatset i Ankara och bestämmer vad som får predikas i Sverige.

  Vågar man säga ”Sverige åt svenskarna. Här ska vi bestämma”?

 16. brorson

  Vågar man säga att Sverige är svenskarnas (inkl. de nationella minoriteternas, samers m. fl.) land? Jag har aldrig stött massinvandringen av muslimer. Och ej heller massinvandring av kristna orientaler. I sina hemländer i Mellanöstern har de ju levt i segregerade skuggsamhällen, med sina egna lagar och har undvikit att blanda in offentliga myndigheter i sina interna angelägenheter. En ”kultur” som de har tagit med sig till Sverige. Landet med det gula korset på flaggan, där de trodde att de skulle kunna leva ett kristet liv och bevara sin kristna tro till framtida generationer.

  Var de egentligen flyktingar i flyktingkonventionens bemärkelse? Samma fråga kan ställas om de muslimska invandrarna. För ledande svenska politiker och journalister har de aldrig varit flyktingar (ett begrepp som har använts för att lura svenska folket) utan invandrare, som kommit för att stanna för all framtid. Det har varit motsättningar, som dessutom nu ökar, mellan svenska politiker om invandrarna ska behålla sin egen särart – för all framtid – eller ”integreras”. Ett ord som i början av 2000-talet hade som innebörd ”ömsesidig anpassning”, men numera alltmer betyder ”assimilering.”

  För 20 år sedan var SD nästa ensamma om att förespråka assimilering. Nu gör alla det mer eller mindre, men undviker ordet. Jag har alltid varit kritisk mot assimeringspolitiken, av tre skäl 1. Vuxna människor, och inte ens äldre barn,. är några oskrivna blad. De bär alltid med sig minnen från barndomen, och det land som de bodde i då och dess kultur och normer. 2. Den historiska erfarenheten visar attmänniskor utsätts för påtvingad assimilering tenderar att gå till överdrift i bevarandet av sin särart, vilket motverkar den
  spontanassimilering som annars skulle ha skett under tre – fyra generationer .3.Assimilering till det nya landet försvårar återvandring och återetablering i det gamla hemlandet.

  Alla de pengar, som nu läggs på de motstridiga målsättningarna mångkultur och ”integrering” borde i stället lägga på att stärka incitamenten för återvandring och att underlätta densamma, inte minst ekonomiskt. Förutom att det kan behövas ekonomiskt stöd till återetableringen i det gamla hemlandet, behövs återkommande folkräkningar i Sverige för att det inte ska löna sig personer, som de facto har återvandrat, att skriva sig på falska adresser i Sverige för att fortsätta försörjas av det svenska samhället .”Papperslösa” ska naturligtvis rapporteras till Polisen eller Migrationsverket.

  Asyl betyder skydd mot förföljelse, så länge man behöver skydd. Formellt går det till så att en flykting för den flyktingstatusförklaring och ett tillfälligt uppehållstilstånd, som SKA förlängas, när tiden har gått ut ,såvida inte flykingstatusförklaringen kan upphävas, vilket SKA ske om förhållandena i hemlandet, har förbättrats så mycket så att personen kan återvända utan risk för liv eller hälsa. Hur kan man då åka på ”semester” till hemlandet under eget namn och med direktlygoch ett par veckor senare återvända till Sverige?

  Medan uppehållstillstånd av andra orsaker bör vara tidsbegränsade, är alltså asyl för ”konventionsflyktingar” på obestämd tid genom flyktingstatusförklaringen. Om och när den har upphävts, ska alltså personen ifråga åka hem. Asyl får inte uppfattas som ett första steg på vägen till svenskt medborgarskap. Verkligheten kan dock motivera undantag- En person, som har kommit hit som flykting, kan ha bott så länge i Sverige eller har fått så stark anknytning till Sverige, så att det ter sig orimligt att begära att han / hon ska åka hem. Men ska hon / han, när detta har konstaterats, omedelbart beviljas svenskt medborgarskap? Nej, det tycker jag inte. Men kanske permanent uppehållstillstånd.

 17. brorson

  När jag säger att Sverige är svenskarnas land och här bestämmer vi, menar jag självfallet att allting inte blir som jag tycker. Så här står det i grundlagen, RF 1 kap 1 § ”Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt. Den förverkligas genom ett representativt och parlamentariskt statsskick och genom kommunal självstyrelse.”

  Då måste man fråga För vilka är den fria åsiktsbildningen till? Bara för oss svenskar (hur begreppet ”svenskar” nu ska definieras)? Eller för alla svenska medborgare? Eller för alla som vistas lagligt i Sverige, inkl. utländsk ambassadpersonal? Eller alla som ö.h.t. vistas i Sverige, även illegalt? – Rätt svar är Alla svenska medborgare. Och det är just därför vi borde ha ställa större krav på dem, som vill bli svenska medborgare.

  Alla som har rätt att vistas i Sverige uppfyller inte de krav vi rimligen bör ställa på den som vill bli svensk medborgare. Om – å andra sidan – bara de, som uppfyller dessa krav, skulle ha rätt att vistas i Sverige, skulle Sverige bli ett mer slutet land än Nordkorea. Otänkbart. Därför måste det finnas olika former av uppehållstillstånd för utlänningar, som vill besöka Sverige i legitimt syfte, eller rentav bo i Sverige under en viss tid och även under en längre tid.

  Därför måste det, enligt min mening, finnas permanenta uppehållstillstånd. Svenskt medborgarskap ska vara för dem som själva av egen fri vilja VILL bli svenskar och uppfyller kraven härför. Ingen ska motvilligt bli svensk medborgare för att få del av förmåner eller för att slippa utvisning. TVÅ parter ska vara helt-överens Utlänningen, som vill bli svensk medborgare – med allt som detta innebär – och den beslutande myndigheten,

  Att vara svensk innebär bl.a. att man finner sig i majoritetsbeslut i bl.a. lasgiftningsärenden, även om man ogillar beslutet. Vi har nu en nästan inflammerad diskussion om det ska vara tillåtet att bränna Koranen eller om det ska vara straffbart enligt den ena eller andra lagen. Men vilka är det som ”tar lagen i egna händer” och kastar sten på polisen för att polisen enligt deras mening skyddar fel person? Inte vi svenskar, som tycker att lagen måste skärpas. Vilka är den fria åsiktsbildningen till för? Enligt min mening varken de utländska koranbrännarna eller de utländska s. k .motdemonstranterna.

  Som utlänning bör man inte ha lika långtgående yttrandefrihet som svenska medborgare. Och s.k. motdemonstranter bör få rejäla straff och utvisas. Henrik Jönsson har haft en bra veckokrönika, med både förklaringar varför Sverige har blivit ett gangsterparadis och förslag till åtgärder.

  Som jag skrev i förra inlägget har jag aldrig stött massinvandringen av muslimer, och vill kraftfulla incitament för återvandring. Men man måste vara realist och inse att gjort är gjort och att alla inte vill återvandra. Vi måste leva i fred med alla muslimer som vill leva i fred med oss. Jag är övertygad om att en mycket stor majoritet av landets muslimer vill det. De skulle nog också bli glada om vi blir av med bråkmakarna.

 18. brorson

  Henrik Jönsson inleder med att upplopp drabbar Sverige allt oftare – ed skinande samhllskostnader som följd. I ett klipp säger en arrangör att upploppen i Järva var svenska statens fel, som borde ha förberett sig bättre efter all information den fått Momik har sagt något liknande, att det är den svenska polisens plikt att skydda just hans liv. Inte svenska brottsoffers liv`! Det verkar som om dessa huliganer, som inte borde finnas i Sverige kräver fri dragningsrätt på svenska skattepengar.

  Jönsson säger att okontrollerade bidrag, obetydliga straffsatser och obefintliga kontroller om vilka personer, som befinner sig här. Vilket sammantaget har gjort att allehanda kriminella organisationer och våldsbejakande extremister har valt att etablera sig just här

  ,Nej, säger jag,däremot har utländska ligor, vars ledare kanske inte ens befinner sig i Sverige, har fullständig koll på oss, som bor här helt lagligt, genom offentliga register. De används för bedrägerier och stölder, som också är betydande finansieringskällor för övrig kriminell verksamhet. Den skandalösa svenska ”öppenheten” Jag tror inte att någon annan stat i världen har lämnat ut sitt eget folk lika mycket till den internationella brottsligheten. Alltmedan alltmer av polisens resurser används för att skydda utländska huliganer under yttrandefrihetens täckmantel.

  Jönson föreslår 1, Dra in bidragen till studieförbund, trossamfund och organisationer. Han menar att de klarar sig ändå., om de har folkligt stöd. 2.Stoppa utländska investeringar oavsett om det gäller kinesisk vindkraft eller saudiarabisk finansiering av moskéer (vilket inte hotar den rent religiösa verksamheten, eftersom trossamfunden har rätt till hjälp av Skatteverket att få in medlemsavgifterna. För de har väl medlemmar? – min anm.) 3. Återupprätta rättssamhället genom obligatorisk häktning rejäla straff (+ utvisningar utan verkställighetshinder” -. min anm).

  ”Sverige dras allt mer in i konflikter med ursprung i övriga delar av världen, såsom Järvaupploppet. Det skriver migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) och oppositionsborgarrådet Christofer Fjellner (M) på SvD Debatt. De efterlyser två åtgärder. För det ena måste personer som missbrukar sin rätt att vara i Sverige, eller saknar rätt tillstånd, ut- eller avvisas från landet i större utsträckning. För det andra vill de strypa bidrag till ´separatistiska eller etniska föreningar´ som saknar allmänintresse och förstärker utanförskap”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.