Petter Nilsson(SD)

Kravallerna i socialdemokratiskt utsatta Rosengård – och Sveriges sanningsministerium!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

24 kommentarer

 1. Sonja

  S har tydliga problem i partiet! Magdalena Andersson blir handlingsförlamad i Botkyrkakonflikten, och den tenderar väl att spridas…S har varit ett arbetarparti, men är det inte längre.

  • Marko

   Nära 70% av Sveriges muslimer röstar S, det förklarar ”makten framför allt” partiets agerande.
   Och Magda hanterar Botkyrka med att hon inte är insatt då det finns 289 andra kommuner.
   Helt sinnessjukt svar och såklart en total lögn.
   Men hon lär känt sig säker med att ljuga om vad som helst i SVT..

 2. Marko

  OT
  Skapligt besviken på SD och regering som visat sig vara socialister
  Höjer bidrag med 10% och finansierar med höjd skatt på arbete.
  Vilka signaler sänder det?
  Varför ska man orka rösta öht för?

 3. Kim

  En relevant fråga är varför SD uppmanar till dessa bränder då man vet att det skapar problem? Varför tar man inte istället tydligt avstånd från detta missbruk av yttrandefriheten?
  Vi vet att SD bygger hela sin retorik och existens på polarisering och att man därför bara ser positivt på korkade saker. I annat fall hade man självklart tagit kraftigt avstånd och uppmanat idioterna att sluta. Nu väljer istället högt uppsatta företrädare att i stället elda på motsättningarna.

  Bra att Petter åtminstone säger att det är ”ett uselt sätt att nyttja yttrandefriheten”. Någonstans måste man fatta att väljer man att miss-utnyttja rättigheter på ett direkt korkat sätt så kommer det så småningom att bli inskränkningar. Det gäller oavsett om det gäller korkade koranbränningar eller om folk ”okynnesöverklagar” för att någon vill bygga på någon tomt i närheten eller om vi stretchar allemansrätten för långt.

   • Kim

    Marko
    Jag vet inte om du spelar dum eller är det. De flesta är väl medvetna om kopplingarna mellan brännare och SD. Men med skygglappar eller rena trollavsikter kanske det är lättast at bortse från dessa.

    Och övriga partier har fö uppmanat. SD har uppmanat till motsatsen.

    • Marko

     Du framstår väldigt intelligent i alla dina inlägg.
     Lite fakta.
     SD uppmanar inte til eldning.
     Alla kan bli medlem
     Monikas medhjälp är sosse., sosseriet som eldar då med er vänsterblivna logik.
     Problem är inte det eldas sagobok utan att er vänsterblivnas maktunderlag eldar upp sina områden.

     • Kim

      Marko
      Du får se över din ”fakta” och basera den mer på verkligheten.
      Jo, de uppmanar. De tar absolut inte avstånd. Kanske för att de faktaresistenta anhängarna inte fattar vilka problem det för med sig. Kanske är det släktskapet med föregångarnas bokbål som gör att man väljer sin väg….

      Hade SD varit seriösa hade man såklart tydligt påtalat allas rätt att elda böcker MEN tydligt fördömt beteendet isf att uppmuntra det. Men, man är inte alls intresserad av Sverige eller svenskarnas bästa. Bara sitt eget bästa. Och bäst går det ju för SD vid korkade konfrontationer.

      Det blir parodiskt då du försöker smeta ”vänster” på alla som baserar sina ställningstaganden på verkligheten. Brist på verkliga argument?

    • Marko

     Kim.
     Svar på nedre.

     Blir man idiot för att man blir hjärntvättad eller blir man hjärntvättad för att man är idiot?
     Här är lite mer fakta din hjärna inte kan processa.
     “Sverigedemokraterna har vid inget tillfälle uttryckt en önskan om att du eller någon annan ska skapa opinion i vårt namn genom att bränna böcker.
     Som medlem i ett parti kan man inte iscensätta kontroversiella opinionsyttringar utan att det är sanktionerat av partiet.
     Hade du rådfrågat partiet om det var konstruktivt och önskvärt att demonstrera genom att elda koranen så hade vi starkt avrått från det”.

     https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4o8EVG/koranbrannare-inte-langre-medlem-i-sd

     Lite skrattretande att du sen skriker om brist på argument och samtidigt skriker ut ditt enda: ”Hitler! Hitler! Hitler!”

    • Marko

     Kim.
     Svar på nedan

     Blir man idiot för att man blir hjärntvättad eller blir man hjärntvättad för att man är idiot?
     Här är lite mer fakta din hjärna inte kan processa.
     “Sverigedemokraterna har vid inget tillfälle uttryckt en önskan om att du eller någon annan ska skapa opinion i vårt namn genom att bränna böcker.
     Som medlem i ett parti kan man inte iscensätta kontroversiella opinionsyttringar utan att det är sanktionerat av partiet.
     Hade du rådfrågat partiet om det var konstruktivt och önskvärt att demonstrera genom att elda koranen så hade vi starkt avrått från det”.

     https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4o8EVG/koranbrannare-inte-langre-medlem-i-sd

     Lite skrattretande att du sen skriker om brist på argument och samtidigt skriker ut ditt enda: ”Hitler! Hitler! Hitler!”

  • Bättre förr

   Jag har själv inte hört någon SD-are förespråka koranbränningar, däremot tycks vissa koranbrännare vilja bli medlemmar i SD: SD bedriver ingen medlemsövervakning med åsiktsregistrering! Däremot kan man bli utesluten om man uppenbart missköter sig, särskilt om man är invald någonstans.

   • Kim

    Bättre förr
    Ok. Har du missat det så har du. Det ändrar inget.

    Uteslutning är såklart önskvärt och fullt möjligt utan ”åsiktsregistrering” , men även en insikt från företrädare att det är en jäkla skillnad om man som företrädare säger att man ska ”elda hundra till” eller om man säger att det självklart står var och en fritt att nyttja sin frihet hur man vill, men att det är oerhört korkat och direkt olämpligt. Men skulle man gå ut med sådana uttalanden så skulle det ju tyda på att man vill ta ansvar och inte bara polarisera, så det är knappast det SD vill.

 4. brorson

  Nej, jag håller inte med Petter, som försvarar ett illdåd med att andra också begår illdåd och dessutom förväxlar Värnhemstorget med Rosengård, koranbränningen på Värnhemstorget med ”situationen” i Rosengård. Skriftbränning är inte ens ett uselt sätt att utnyttja yttrandefriheten utan ett rent illdåd. Det finns säkerl9gen många illegala, som gömmer sig i Rosengård och terroriserar dem, som bor där lagligt, De ska ut ur landet, men det ska Momika också. Svagt av Petter att prata om Momika, som om han vore en del av den svenska allmänheten.

  Om det verkligen är Petters mening att skriftbränning ska vara tillåten som en medborgerlig rättighet, ska det inte vara tilllåtet för utlänningar, som ö.h.t. inte borde vistas i Sverige. Att inte kunna se skillnaden mellan svenskar och utlänningar, ens när det kommer till ”missbruk” av medborgerliga friheten, skadar SD:s anseende som invandrings-kritiskt parti. Vilka ska nekas uppehållstillstånd . de hederliga och skötsamma, som kanske inte hade tillräckligt starka asylskäl, eller världens värsta avskum, som inte kan avhålla sig från att angripa andra asylsökande med kniv under tiden som asylsökande?

  Nu avbröts dådet av en landsman till Momika, varför det torde ha varit svårt för åklagaren att bevisa att det var uppsåt till mord eller dråp. Kan man inte avhålla sig från så allvarliga brott ens under tiden som asylansökanden ska man inte ha asyl, utan utvisas, Frågan om verkställighetshinder” är en senare fråga, men borde inte kunna åberopas av personer, som själva har försatt sig i den situationen. Hur många ”normala” kriminella, som är efterysta för brott i hemlandet, ljuger inte och låtsas att de är politiska flyktingar?

  Vad har det tagit åt SD, som vill pressa ner invandringen till ”EU:s miniminivå” och dessutom har krävt att flyktingar ska söka asyl i första säkra land, som de kommer till? Är Sverige ett grannland till Irak? Hur många säkra länder har Momika inte passerat genom på vägen hit? Jag vidhåller dessutom min kritik mot SD, för att partiet vill avskaffa permanent uppehållstillstånd, vilket kommer att leda till att fler kommer att bli svenska medborgare, samt att partiet numera accepterar dubbla medborgarskap. Det är alldeles för lätt att bli svensk medborgare. Hur har Momikas medbrottsling Salwan Najem kunnat bli svensk medborgare? Har han dubbelt?

  Det första kravet för att en utlänning ska bli svensk medborgare, måste vara att han / hon själv vill bli svensk, och det inte bara för att få ekonomiska förmåner, och dessutom vill att hans / hennes kommande generationer också ska bli svenskar, Det andra kravet måste vara att han / hon är beredd att avstå från sitt utländska medborgarskap för att bli svensk medborgare. Och det tredje kravet är att hon / han uppfyller högt ställda krav på laglydnad och hedrande vandel. Och har bevisat detta under många år med permanent uppehållstillstånd.

  • brorson

   Det är på tiden att även sverigedemokrater och SD-sympatisörer lär sig vad vanliga, demokratiskt sinnade tyskar menar med ”ordnung muss sein”. Koranbrännare står för motsatsen och måste kastas ut i vårt land, tillsammans med de s.k. motdemonstranterna. Sverige är ett land, som på många sätt, präglas av extrem oordning. Den ena samhällsfunktionen efter den andra slutar fungera, polisen inget undantag. Räkningen för polisens medhjälp till båda utlänningarna Momikas och Najems ordningsstörningar är nu uppe i 5 miljoner, men kostnaden är inte det värsta, utan att polisen har slutat skydda hederligt folk mot brott, p.g.a, ”personalbrist”. Fortsätter det här, att polisens själv bidrar till oordningen, kommer snart ingen att vilja vara polis.

   Polisen borde i stället göra utvisningen av personer, som vistas illegalt i Sverige, till en prioriterad uppgift. Personer med tillfälliga eller permanenta uppehållstillstånd, vilka har begått brott, ska dömas till utvisning. Rätten till dubbla medborgarskap måste också avskaffas. Det handlar inte alls om att fjäska för utländska diktaturer. Deras hantlangare ska också kastas ut, oavsett vilken religion eller politiska syften de gömmer sig bakom. Så länge de är kvar i landet, har vi anledning att vara rädda.

   Ordning muss sein.

   • Marko

    Man bör inte se Koranbränning som något isolerat.
    Den visar bara på vilka enorma konflikter och problem som gror i vårt samhälle.
    Den som inte vill bo i ett land styrt av Islam bör inte backa en millimeter.
    Istället bör man adressera övriga områden och gå på offensiv mot framskridande islamisering.

    • brorson

     Koranbränningarna är orsak till konflikter i vårt land, men har inte alls orsakats av konflikter och problem i vårt land. Det är ju asociala utlänningar, som har tagit med sig konflikter i sina hemländer till Sverige. Varför ska vi liera oss med andra länders värsta avskum – dessutom mot skötsamma invandrare, som inget ont har gjort? Är det svenskhet?

     • Marko

      Att man inte får kritisera islam i Sverige är orsaken till våra problem.
      Nästa gång är det inte en Koran och någon som får vistats här.

     • brorson

      ”Nästa gång är det inte en Koran och någon som får vistats här.” ???? Jaha. om det är svensk medborgare som twittrar om vilken hemsk religion islam är? Skulle han / hon inte få göra det? En fördel med yttranden i tal eller skrift, är ju att den, som inte håller med, kan analysera texten och bemöta densamma. Sätt stopp för huligandåden och låt seriösa debattörer säga vad de vill på ett civiliserat sätt, om de är svenska medborgare. Även utländska medborgare, som vistas här lagligt. men de ska inte ha tillstånd som arrangörer av allmänna möten och demonstrationer. Kraven för att bli svensk medborgare måste skärpas kraftigt.

      Vi har nog med våra svenska drägg,. Varför ska vi dessutom dras med en massa utländska drägg, som borde ha fått sina uppehållstillstånd återkallade p.g.a. redan begångna brott, eller vistas här helt illegalt och lurar till sig bidrag. Dem får hemländerna ta hand om. Jag har skrivit förut vad gäller yttrandefriheten att vi måste göra skillnad mellan VAD som sägs, HUR det sägs och av VEM det sägs. Tycka vad vi vill om Jomshofs olämpliga uttalanden, men han har dock klarat alla tre kraven VAD, HUR och av VEM. Det hade han gjort även om mina förslag till lagändringar hade gått igenom.

      Jag svarar för mig själv och representerar inte något politiskt parti eller annan organisation. Jag vill också passa på att slå fast att asyl betyder skydd, och inte rätt att göra Sverige till en ny arena för kampen mot regimen i hemlandet. Hur behjärtansvärd den kampen än må vara, , måste det vara vi svenskar – genom den av oss valda riksdagen och regeringen – som ska avgöra vilka internationella konflikter, som vi ska dras in i.

 5. brorson

  Nu händer så mycket, så det är svårt att hinna med att kommentera allting. För det första, måste polisen upphöra att hjälpa utlänningar att skapa oordning och kaos i Sverige. Ordningslagen måste ändras, så att polisen kan stoppa koranbränningarna och gripa dem som ändå gör det, Har de ens tillstånd till koranbränning, eller enbart till ”allmän sammakonst”? De resurser som åtgår till polisens kaos-skapande verksamhet, måste i stället användas till utvisning av alla illegala. Säkerligen många i Rosengård, där de våldgästar hederliga invandrare, som råkar tillhöra samma klan som de själva.

  För det andra måste Villy Hansen, som låtsas värna om offentliganställdas samveten, skämmas enormt för alla som mister livet p.g.a. hans subversiva verksamhet, Det kan gälla brottsoffer här hemma, för att brottslingar som borde vara inburade eller utvisade, går fria och begår nya brott i Sverige. Men jag tänker speciellt på all, som dör på Medelhavet, under försök att ta sig över till Europa, lockade av omfördelning till andra EU-länder eller ett liv som gömda. Vilket underlättas av samvetshycklare som Villy Hansen, om de lyckas med sin opinionsbildning.

  Nya legala vägar in i EU för asylsökande är en bluff. Förstår inte förespråkarna hur falskt det låter, när de säger, att de ska söka asyl i Europa och återvända hem om de får avslag? Det kanske de gör, om de går under jorden efter avslag- Men vad händer sedan de har återvänt hem, om de gör det? Då anlitar de flyktingsmugglare nästa gång. Det finns bara ett sätt att få stopp på den här livsfarliga trafiken, och det är att göra det omöjligt att leva gömd i EU under någon längre tid. Och då måste alla hjälpas åt att göra det omöjligt.

  • brorson

   Håller med om allting, som f.d. polis Peter Springare säger i klippet. Polisen har redan förlorat kriget mot de kriminella gängen. Jag vill nämna några orsaker. Polisen utreder alldeles för få brott och bekämpar / förhindrar inte brott. Polisen lägger ner MYCKET STORA resurser på att låtsas bekämpa brott och ge sken av effektivitet. Polisstationerna vimlar numera av uniformsnissar, som är rena PR-konsulter. För ett par år sedan polisanmälde jag ett ytterst allvarligt bedrägeriförsök (betalningskrav), som jag bestred i ett rekommenderat brev till bedragarnas adress i Göteborg. Bedragarna löste inte ens ut brevet.

   Trots att jag hade gjort precis som man ska göra enligt polisens egen hemsida, kritiserades jag av polisen för att jag inte hade ringt upp bedragarna och lämnat ut mina kontaktuppgifter. Jag skickade då ett mejl med rättelse till polisen, som inte kunde läsa mejlet, som i likhet med all inkommande post till en myndighet, hade mottagits av polisens registrator. Förklaring: Polisen har inte telefonnummer till sin egen registrator! Senaste halvåret har jag utsatts för två nya bedrägeriförsök samt inbrott i mitt källarförråd. Fick brev att inbrottet inte går att utreda, trots att flera andra också fått inbrott och fastighetsägaren hade tagit tjuvarna på bar gärning, när de brutit upp ytterdörren till källaren. Ett fel, som polisen gjorde, var att man inte hade sammanfört alla anmälningarna till en gemensam utredning. Det borde väl vilken datanisse som helst klara av?

   Håller också med Springare om att koranbränningen på Värnhemstorget inte har med upploppet i Rosengård att göra. Det är två olika händelser. Men det var sannolikt samma personer, som angripit polisen på Värnhemstorgert, som sedan förflyttade sig till närbelägna Rosengård och startade upploppet där. Enligt Malmö-polisen var de bara 10 – 15, men hade lockat en ”publik” på ett par hundra. Även om det hade varit ”otaktiskt” att gripa detta fåtal på plats, vilket både jag och Springare betvivlar, är det märkligt att fortfarande ingen har gripits. Hade de ens uppehållstillstånd i Sverige?

   Och om de hade det, borde de ha dömts till utvisning efter avtjänat straff. Men efter upploppet i Örebro för 1 1/2 år sedan har Högsta domstolen mildrat straffen, som ursprungligen var fängelse i 6 år, så mycket att det inte räcker för utvisning. Själv är jag glasklar på den punkten: Både koranbrännarna och de s.k. motdemonstranterna ska kastas ut ur landet. Sverige ska inte vara en polisskyddad (!) brottsplats för avskum från hela världen. Ja. även de s.k. motdemonstranterna skyddas av polisen, under förevändning att det skulle vara ”taktik” att låta dem hållas.

   Dessa upplopp har ingenting att göra med någon religion. Men de låtsas vara religiösa för att locka med sig muslimska snorungar i nedre tonåren. som hyser agg mot polisen för att de har blivit stoppade, när de haft något hyss för sig. Och dessutom är ju huliganerna själva uppvuxna i en kulturmiljö, där moral, heder och laglydnad (inte minst i förhållande till sharia) sätts högt. Och där polisen inte ser mellan fingrarna med lagöverträdelser. Det är för simpelt även att erkänna inför sig själv, att man bara är kriminell. Och det är lättare att hålla samman det kriminella gänget med ett gemensamt intresse, som kan vara allt från försvaret av en helig skrift till motorcykelintresse.

   Springare har en klar poäng, när han jämför med kriminella gäng bland etniska svenskar. Som han har konfronterats med som polis i yttre tjänst. Naturligtvis bör samma erfarenheter användas vid konfrontation med utländska kriminella gäng – i synnerhet eftersom de har med sig från sina hemländer att respekt för ordningsmakten bygger på att polisen inte är att leka med.

 6. brorson

  Det är lätt att säga offensiv mot islamisering, när man inte har mer att komma med en hjältegloria åt islamist-kollaboratörer, som bränner koraner. Inte ett enda vettigt förslag hur det ska gå till. Rycka slöjan av muslimska tonårsflickor, eller vad? Själv har jag föreslagit förbud mot utländskt ägande av svenska moskéer, eftersom med äganderätt följer bestämmanderätt. Inte häftigt nog, eftersom nya, svenska ägare kommer att ta över?

  Det berättas att när sovjetledaren Nikita Chrustjev träffade statsminister Tage Erlander, var Chrustjev imponerad över hur långt avkristningen av Sverige hade gått, redan då. ”Vi har sprängt kyrkor, vi har fängslat präster, vi har förbjudit… Vad har ni gjort?” Erlander svarade: ”ingenting”. Nåväl, det var inte riktigt sant. De svenska ateisterna hade varit synnerligen aktiva – under ytan. Ingenting iögonfallande. De hade passat sig noga för att skapa kristna martyrer. Lika smarta är inte våra nuvarande islam-bekämpare. De verkar inte nöja sig, innan våra svenska muslimer känner sig rejält förföljda och några muslimer sitter i fängelse för att ha brutit mot något löjligt förbud.

  Vad svarar man en muslim, som säger att islam är ”fredens religion”? Är det en imam, kan man säga ”För att vi ska tro på det, får du säga det i dina egna predikningar och gärna citera något ur Koranen, som stödjer det du säger”. Vad svarar man en 13-åring, som säger samma sak? Jo. Bevisa det genom ditt eget levnadssätt”. Men då kanske 13-åringen, som är i trotsåldern, svarar: ”Du pratar lika dumt, som våran imam. Jag tror mer på dem, som du kallar islamister. ovh de säger ju att islam är heligt krig mot de otrogna som ska dödas”. Varefter 13-åringen tar i: ”Ja men det säger ju svenskarna också. Jag hörde en svensk politiker säga att våran profet var en rövare och massmördare”.

  Smart, va? Varför ge extremisterna något slags ”charte blanche” på att just de är de sanna och rätta uttolkarna av islam? Sverige är ett farligt land på det sättet att många unga muslimer har mycket dåliga kunskaper i sin egen religion, och därför kan luras i nästan vad som helst, För många unga muslimer är islam mer en fråga om identifikation än om tro.

  • Marko

   Man ska inte behöva kunna någonting öht om islam för att bo i Sverige.
   Inga bidrag till religiösa föreningar öht
   Bort med HMS, lagen ska vara lika för alla
   Men ja, det är inte enkelt.
   Själv ser jag inte att vare sig islamisering kriminalitet eller förvandling til ett ekonomiskt U land längre kan stoppas.
   Att en högerregering fortsätter driva socialistisk arbetarfientlig bidragspolitik hjälper inte direkt till.

   Vad gäller Koranbränning så är problemet att vi har grupper som inte klarar av att leva i enlighet med vårt samhälle
   Inte bränning, vilken är onödig, men problem hade visst sig ändå.
   Ska man böja sig och förändra samhället för att passa dessa grupper?
   Var tar det slut?
   Att förbjuda kritik mot islam är en enorm vinst för denna grupp och kommer stärka dom i kampen för nya vinster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.