Petter Nilsson(SD)

Kläggets Fake News!

Klägget har flitigt försökt cementera TV4 och kalla faktas fake news.

Allt från etiskt korrekta krönikörer, till redaktörer i välkända – rikstäckande tidningar.

TV4 försökte göra gällande att ett satirklipp från southparkskaparnas långfilm ”Team America”, skulle skildra en faktisk vanlig dag i malmö. Detta var enligt Kalla fakta desinformation. De tyckte de ställde kommunikationschefen mot väggen när journalisten fastställer att trots att det skjuts, så finns det ingen garanti att det rör sig om vapen av just typen Kalasjnikov.

Nu, allmänheten visar det sig, tycks förstå satir. Allmänheten har likt SD problem med att det skjuts, och läget i malmö. Oavsett vilka vapen det rör sig om.
Att sedan långfilmens karaktärer inte är människor, utan dockor, kan man tänka sig gör det ganska klart för gemene man att det inte faktiskt rör sig om en verklig scen som utspelar sig i malmö.

Nåväl.
Man har försökt cementera att detta är seriöst. Kalla Faktas fulvinklingar gick emellertid alldeles för långt. Att sedan myndighet för psykologiskt försvar valde att anmäla granskningen efter att man tagit citat från den myndigheten ur kontext är förstås inget annat än rimligt.
Trovärdigheten för den myndigheten är central ifall den ska ha ett syfte.

Men nu har vissa krönikörer gått ut och angripit myndigheten med motiveringen att myndigheten skulle göra sig till nyttig idiot för SD.
Vilket förstås ytterligare försvagar förtroendet för en myndighet i dess centrala uppdrag.

Jag har inte påstått att främmande makt med mindre välvilliga avsikter finansierar redaktörerna.
Men självklart är det inte vidare bra för Sverige, försvagat förtroendet för våra myndigheter.

Etiketter: , , , , , , , ,

16 kommentarer

 1. Leif

  Well, bäng-högerns nickedockor tycker såklart att ni inte kan göra något fel. Vem är förvånad, egentligen?

 2. Mique

  Ja du Petter Nilsson, jag undrar vem som är en ”nyttig idiot”? En ”målvakt/influenser”, åtminstone ett internettroll av den värsta sorten, en signatur som står rysk statskontrollerad media nära och ibland en ”gästföreläsare” från näste åtta, som härjar fritt på din blogg. En ”nyttigare idiot” får man leta efter!

 3. Mique

  Apropå ”klägg”, klägget finns enbart hos dig Petter Nilsson och inom sverigedemokraterna! Lyd mitt råd Petter Nilsson, stäng din blogg och avsluta alla dina politiska uppdrag för brunskjortorna!

 4. Observatören

  Tacka vet jag Trollgänget i sina offerkoftor. De som anonymt driver opinion och sedan gnäller om ”påverkansoperation”. De är ärliga och far bara med sanning. Eller…?

 5. Marko

  Ser att kommentarer är fyllda av kläggets trollarmé.
  Vissa dessutom hycklare, att inte öppna sin dörr eller att stänga av TVn och liknande gällde tydligen inte dom själva.

  • Mique

   Petter Nilssons värsta internettroll gapar, åter igen, som en stucken gris, och gör sig själv och sin uppdragsgivare till åtlöje!

   • Marko

    Sprider du desinformation?
    Gapar jag?
    Som en gris?
    Har du sett en gris? Kan grisar skriva?
    Ska jag anmäla dig till Emil Hellerud?
    Detta är ett hot mot demokratin
    Derk derk Micketroll.

    • Mique

     Jag sprider inte desinformation, däremot jagar jag brunskjortor på internet med blåslampa. Internettrollgrisar skriker högst och ljudligast. Jag växte upp på landsbygden i ett sydamerikanskt land, grannen hade några grisar men de var inte bruna. Nassar kan tydligen hjälpligen uttrycka sig i skrift. Jag rekommenderar dig, att tala med din boss Joakim Wallersten på sverigedemokraternas trollfabrik! På vilket vis är det ett hot mot demokratin?

 6. Agneta

  Att göra sig till åtlöje på denna blogg får absolut tillskrivas dem som sällan kommer med argument i sakfrågor, utan endast ägnar sig åt personangrepp och oförskämdheter.
  Var tacksam för att Petter tillhandahåller sin blogg för olika åsikter och publicerar alla kommentarer. Långt ifrån alla bloggägare gör det.

 7. majorn

  i dagens vk står att SD har gått om M o har ca 22 procent av väljarstödet vore kanske på sin plats att tacka tv4 för reklamen man fått.

 8. Bergis

  Brukar inte rösta i EU-valet. Men efter TV4 kalla Fakta granskning av Sverigedemokraterna där TV-kanalen förstärker och försöker blanda bort korten för att misskreditera SD har jag bestämt mig. Nu ska SD få min första röst i EU.

 9. Mique

  Tjena Petter Nilsson! Är du vänlig och meddelar Joakim på sverigedemokraternas trollfabrik, att internettrollmorsan ”Agneta”s algoritmer behöver justeras.

 10. brorson

  Den som inte har några fiender, har inte heller några vänner. Fritt efter Churchill.SD började bli alltför utslätat efter alla kompromisser och eftergifter. Om SD verkligen driver en trollfabrik, vad säger att brunskjortejägaren och de andra trollen, som hatar SD på Petters blogg, inte har tillverkats i denna trollfabrik?

  Nu har det kommit fram att även S driver en trollfabrik. Men så smarta så att de tillverkar troll som hatar S, är inte de socialdemokratiska demagogerna. SD-hatet på de anonyma S-kontona är bara bleka kopior av SD-hatet på Petters blogg. Ni måste skärpa er, Tobias Baudin och Magdalena Andersson. Att stå i riksdagen och gråta för att någon har kallat ”El Hamas” för säkerhetsrisk var inte tillräckligt för att en enda väljare skulle tycka tillräckligt synd om S för att rösta på S.

  Brunskortejägaren försäkrar nu att han vet hur en gris ser ut eftersom han har växt upp på landsbygden i Sydamerika. Var grisen han egen pappa? Kommer att tänka på den tyska ubåten, vars existens länge har förnekats, men som kom till Sydamerika strax efter Nazitysklands kapitulation med Hitler ombord, enligt vad många tror. Ja, det var många höga nazister som flydde till Sydamerika.

  • Mique

   Tjena nassegrisen! Du är verkligen duktig på att sprida desinformation! Vad äter du för flingor/musli till frukost? Har signaturen ”Basic Rules” blivit entledigad av Joakim på sverigedemokraternas trollfabrik? Du och signaturen ”Marko” borde vara nästa på tur, för att inte tala om boten ”Agneta”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.