Knycka godis från barn

Att sopa mattan med SD-teamet M, KD och L är lika enkelt som att knycka godis från barn. I grunden är detta naturligtvis inte bra för då tas uppmärksamheten ifrån de viktigaste perspektiven på flera tunga frågor. Man skall heller inte slå den som redan ligger ner lärde jag mig i unga år.

En partiledare talade innan riksdagsvalet om ”mitt team”. Han måste ha menat SD:s team för det finns inget annat team som regerar. Skulle jag fortsätta att kritisera SD-teamet M, KD och L gjorde jag mig sannolikt löjlig i mångas ögon. Att kritisera och häckla den högra sidan är numera den vanligast förekommande sportgrenen. Någon skrev någonstans en uppmaning att ”sluta mobba Ebba”. Hon får betala dyrt för falukorv, nallebjörn med ett lustigt namn och detta om att ”tala sanning”. Det ser ut som att flera politiker inbjuder till möjligheter att göra sig lustig.

Ett antal SD-politiker med Björn Söder och Richard Jomshof i spetsen lockar tacksamt och lätt till sig kritik. Varför då? Hur svårt kan det vara? Utan att nämna de andra i regeringen har man fog för att påstå att regeringen SD, M, KD och L är tacksamma offer. Denna cirkus kommer att fortsätta länge till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.