Diskriminerande och rasistiskt!

Vad är detta för gemen attityd till invandrare? Vad avslöjar man när en kommentar ser ut som nedanstående? Prata om diskriminering och rasistisk attityd att utgå från att invandrare skulle vare en grupp där det gällde att snika på samhället.

Att tillskriv en grupp människor egenskaper och karaktärer med nedslående värdeomdömen. Vad kallas det?

Citat från en kommentar; ”Det är klart som korvspad att många invandrare inte arbetar, det skulle inte heller jag göra om jag bjudits in eller ”flytt” till ett land som erbjuder ett smörgåsbord med fri kost och logi, livet ut dessutom, om någon försökte tvinga mig att arbeta så är det bara att dra fram rasistkortet så är saken biff, eller tror du Villy att det är arbetsnarkomaner? som passerat 8 gränser och flytt hit,”

Denna attityd verkar SD-svansen, SD-sympatisörer och allt för många andra ge uttryck för. Vad då, arbetsnarkomaner ”tror du Villy att det är arbetsnarkomaner” som kommer hit skriver kommentator. Naturligtvis är inte alla ”arbetsnarkomaner” men många av dem som kommer hit är verkligen beredda att arbeta mycket och klara sig själv.

Kommentatorn är den typ av person jag vare sig skulle vilja anställa eller ha i bekantskapskretsen.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Agneta

    Även att ha förutfattade meningar om SD-sympatisörer är mycket osympatiskt.
    Det bidrar i allra högsta grad till polariseringen i samhället, något som du har en tendens att beskylla andra för.

    • Villy Hansen (inläggsförfattare)

      Din slutsats är helt korrekt att jag har ”förutfattade meningar om SD-sympatisörer är mycket osympatiskt” men jag har valt ut just dessa och inte vilka ”andra” som helst.

  2. Mique

    Det ter sig mycket märkligt, då en av sverigedemokraternas bottar tar sig ton! Inte en enda algoritm dök upp på nätet, då jag för en tid sedan skrev som offentlig person kommentarer på en sverigedemokratisk blogg, min hustru, våra barn och barnbarn blev då utsatta för hat och hot från den sverigedemokratiska internetsvansen. Det är även anmärkningsvärt att sverigedemokratiska internettroll och bottnar ej tolererar sina egna politiska företrädares språkbruk, personangrepp och epitet, då detta riktas mot internettrollen själva. Det finns hundratals citat av framträdande sverigedemokratiska politiker på nätet, som jag har använt mig av i mina kommentarer på olika sverigedemokratiska bloggar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.