Förutfattade meningar?

 

Detta är en rätt fattad mening

Prover på förutfattade meningar är nära att ta till. Här är några prover.

Med tanke på den där Recep Tayyip Erdoğans markering mot Sverige undrar jag vad det betyder om det framkom att jag brukar klippa mig på en frisering där det arbetar flera kurder. Kan jag antas finansiera något kurdiskt? Inte för att jag tror att jag är betydelsefull men i alla fall.

Jag har uttryckt ogillande mot högernationalismen och mot Sverigedemokrater och kan undra över vad det betyder för mig? Blir jag uppfattad som vänsterorienterad av andra är Björn Söder?

Jag kan konstatera att det inom politikens arbetsområde brukas lögner och löftesbrott i betydande omfattning. Kan jag uppfattas som politikerföraktfull?

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.