Islamofobernas framfart

Nu sker en intensiv kamp om värderingar och synpunkter på islam och muslimer. Längst fram på barrikaderna står kända namn från den svenska riksdagen som naturligtvis deltar bland annat med inlägg på Twitter.

I synnerhet SD:s kamp mot islam är uppmärksammad av svensk media och oppositionen. SD:s anseende lär endast bibehållas av de redan trogna inom SD. Men för att vara kritiker till koranbränningar krävs inget annat än att vara en respektfull människa.

Utan tvekan har Sveriges anseende inte endast hos muslimer utan hos många andra dalat i botten. Dessa händelser som koranbränningar har utan tvekan skapat en säkerhetsrisk för i första hand svenskar.

Mitt i allt detta minimaliserar riksdagsledamoten och ordförande i justitieutskottet i Sveriges riksdag. På Twitter är det någon form av julafton för islamofober.

Låt oss tyvärr följa den makabra jakten klappjakten på islam och muslimerna med svenska riksdagsledamöter i spetsen och en knäpptyst statsminister och bleka partiledare från KD och L. Även en SD-politiker i Umeå ger sig fatalt in i den debatten men utan till synes någon positiv effekt.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.