Partisammanslagning?

Efter sammanslagningen mellan det två politiska partierna Sverigedemokraterna och Moderaterna har nu språkrör utsetts. Jimmy Åkesson och Ulf Kristersson blir språkrör för det nya partiet som kommer att heta Allt är Sossarnas Fel (ASF). Informations- och propagandachef blir Josef Jomshof även ansvarig för religionsfrågor. Övriga ansvarige såsom ansvarig för angiveriutskottet med flera utskott har ännu inte utsetts.

Då var alla nödgade hålla till höger. Annars slutade det med en riktig smäll.

Vänsterjournalisten Knut Mattson Knutsson meddelar att partiet kommer att lansera en ny trafikpolitik där det bland annat blir förbjudet att köra på vänster sida om vägen. Denna politik välkomnas särskilt av partiets skarpaste hjärnor som menar att det kommer att lösa även många olycksdrabbade vägavsnitt. Det blir även att vara förbjudet att vara vänsterhänt varför skolpolitiken berörs.

Kulturfrågor kommer att prioriteras inom det nya partiet vilket innebär att ren svensk kultur äldre än hundra år utan något som helst från så kallat främmande kultur är högprioriterat. Detta gäller även matkultur varför exempelvis kåldolmar inte kommer att få serveras på skolor och särskilda boenden då kåldolmar har sitt ursprung i Centralasien och Mellanöstern

Inom den högerorienterade tankesmedjan Ner med Allt pågår en idéutveckling med temat Håll till höger Svensson likt den som ägde rum 1967.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Christer

    Säkert en dum fråga, men skäms du inte över ditt agerande och fantasiskapande?
    Försök att vara seriös i dina inlägg. Som du svamlar på tar vi dig knappast på allvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.