Lågt språk bekänner

När jag läser kommentarerna från den högra sidan i svensk politik bland annat jag själv skriver kommer jag tyvärr ostört att tänka på den eviga och djupa konflikten mellan Palestinier (islam) och Judarna (sionister). Hatet är djupt mellan dem. Den högra sidan i Sverige kommer inte ens att acceptera att jag nämner denna världskonflikt i samband med den högra sidans retorik i kritik av vad de inte sällan kallar ”sosse skiten”. Mera av samma vara; ”Löfven borde fan i mej sättas bakom lås och bom och sedan slänger vi bort nyckeln”. De kallar även ” Fredrik R och Stefan” för ” folkförrädare”.

Dagens kommentar till mitt blogginlägg från i går: ”Vi får nu skörde det S har sått för att sosse skiten ville leka humanitär stormakt med svenskens skattepengar. Varför har inte våra grannländer samma utveckling som vi har här i Sverige? Jo därför att där har man begåvade politiker som ser till sitt land och medborgares bästa och därför inte öppnade sina gränser på vidgavel. Fredrik R och Stefan ”vi såg det inte komma” Löfven borde fan i mej sättas bakom lås och bom och sedan slänger vi bort nyckeln så att man slipper se dom någonsin igen. Vissa kallar dom för folkförrädare och det kanske är precis det dom är för vad dom har gjort mot landet.”

Detta liknar något av lågt tonårsspråk.

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. Agneta

    Är du medveten om att ditt eget språkbruk kan vara provocerande?
    Du skrev i föregående inlägg ”Rasister och fascister firar julafton när det finns stora katastrofala och akuta samhällsproblem”
    Dem som du benämner ”högersidan” behöver inte vara fascister/rasister för att du inte delar deras uppfattning om åtgärderna mot samhällsproblemen.

    • Villy Hansen (inläggsförfattare)

      Visst är det så att högersidan inte behöver vara fascister/rasister men däremot finns det mycket stora möjligheter för fascister/rasister att dra nytta av akuta och katastrofala samhällsproblem och händelser.

  2. Björn

    Förmågan att uttala sig i skriftspråk varierar givetvis, inte alla som har en akademisk utbildning. Men det innebär ju inte att man där per automatik har fel i sak, även om åsikten går stick i stäv med din vänstervridna åsikt.

    • Villy Hansen (inläggsförfattare)

      Tack för ditt insiktsfulla inlägg. Men jag skulle naturligtvis inte vilja kalla min åsikter vänstervridna kanske för att jag inte förstår bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.