Marja

Den långa resan.

Mina senaste layouter.

I morgon ska jag städa undan alla mina scrapgrejer från köksbordet. Jag vill göra lite julfint till Lucia.

Jag har ca 35 layouter som ska läggas in i två album och nästa vecka sändas till Stockholm. Det kommer att kännas vemodigt att skiljas från mina alster, men samtidigt vet jag att de kommer att glädja mottagarna mycket. Det roliga är ju att jag kan scrappa samma foton en gång till, nu till mitt eget album. Det kommer aldrig att ta slut.

Här kommer de sista layouterna till Ronjas album.
Först i albumet kommer presentationen,Fina Ronja A-Ö“. Jag har gjort kopior på fjolårets skolfoto och klippt den ena kopian i bitar.

De små textilblommorna inne i de tre blommorna längst till höger hittade jag i mitt syskrin. De har en gång suttit på en jeanskjol jag sydde utav ett par jeansbyxor under min flower-power period på 70-talet. Snacka om återvinning.

Den här layouten hör till “Den första skoldagen” jag gjort tidigare. Ronja hade gått 6-års på samma skola, så hon kunde vägen till skolan. Johanna och jag fick snällt gå bakom henne och gud vad söt hon var när hon traskade i väg över ängen. Det var några år sedan.

Den här layouten hör också ihop med en jag gjort tidigare, den med den glada draken och tältet. Här ska tältet sättas upp.

Virkade små vita blommor från duken jag fyndade på Myrorna.

Till sist en badbild från i somras.

 

Hittade påsen med mina fina stenar à la millefiori.

Ha en skön fredagskväll <3