Petter Nilsson(SD)

Sverigedemokraternas Landsdagar

Sverigedemokraterna har landsdagarna i Karlstad. Västerbotten representerar också med Lars Forsgren, Linda Strandberg, Markku Abrahamsson, undertecknad och Jonas Andersson i ordning från vänster. 🙂

Etiketter: , , , , , , ,

9 kommentarer

 1. Brorson

  Läste på nyheterna i morse att biståndsminister Per Olsson-Fridh (MP) inte vill använda det svenska biståndet till återuppbyggnad av krigshärjade länder, eftersom invandrare i Sverige därigenom kan få för sig att de vill åka hem.

  • Marko

   Hittar inte, kan du länka?
   Låter totalt sanslöst även för MP.
   Hittar att han tycker att 180 miljoner EURO som är frysta av EU ska ges till talibanerna.
   Trots att ”det inte kan garanteras det ej hamnar fel”
   Naiv? Eller något värre?

 2. Ulf Parde

  Nilsson är nöjd, förstår jag. Alla partistämmor är ju lite av hallelujamöten. Men SD har utan tvekan en del intressant nytänkande Jag hade ibland SvT 2 inne (när det inte var sport). Det där om att HMF-lagen gått för långt, håller jag med om. Likaså ifrågasättandet av muslimska friskolor. Men ni borde även ifrågasätta, att IES har engelska som arbetsspråk och undervisningsspråk (inte bara på språklektionerna). Ni borde också ifrågasätta storbankerna – de stänger ner kontanter, kontor och bankfack. Det enda som de inte stänger ner, är de årliga rekordvinsterna och mångmiljonvinsterna till direktörerna: Systembolaget har bättre kundbemötande än storbankerna. Ungdomsförbundet var i vissa (migrations)frågor radikalare än moderpartiet. Men det är så i alla partier, att ungdomsförbundet är radikalare åt något håll.

  • Lars

   Det är dock så, att man klarar sig nästan lika bra på enbart engelska som svenska i Sverige. De flesta infödda svenskar klara engelska bar, många mycket bra. Ingen som kan engelska hamnar i utanförskap i Sverige på grund av bristande språkkunskap. Problemet med muslimska skolor är, att de religiösa lärandet begränsar umgänget med icke-muslimer på olika sätt, liksom umgänget mellan könen, vilket lätt leder till utanförskap i umgänget med icke-muslimer med andra traditioner.

   • Mique

    Jaha, och vad ska vi göra med alla dessa lågutbildade, äldre, svenska ”män”, som utgör den större delen av brunskjortornas väljarkår? Deras kunskaper i det svenska språket är under all kritik och deras kunskaper i det engelska språket, verkar vara ännu sämre. SFS-kurser, kanske något brunskjortepartiet kan ta tag i!?

     • Mique

      Lustigt att du tycker det. Jag trodde att du stog upp för det svenska språket, men tydligen gör du inte det, då det gäller äldre lågutbildade svenska ”män”.

     • Marko

      Micke är uppenbarligen en beta test av någons AI bot som dom kör på detta forum.
      Uppenbart när man ser på inläggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.