Petter Nilsson(SD)

Glad Påsk! Podd med Per Carlberg, SD Tyresö.

Glad påsk allesammans!

En kort podd med min kollega och vän från Tyresö, Per Carlberg:

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

10 kommentarer

 1. Jonsson

  ”Polisen kommer att ta till kraftfulla åtgärder efter upploppen”, enligt Rikspolischefen (Aftonbladet 16/4).
  Efter? Inte agera före och absolut inte under våldsamma upplopp? Låter som en plan. En plan för att rädda S, i höst.
  Advokat Paludan, tillåts nog inte hålla fler valmöten. I förlängningen försvinner yttrandefriheten och demokratin?

 2. Ulf Parde

  Jag har givetvis inget emot att två SD-politiker på ett trivsamt sätt umgås med varandra. Men det hade väl gått lika bra med en vanlig telefon.

 3. Selma

  Intressant att Paludans insats i Sverige innebar stora materiell (och kanske humanitär) förödelse…Har han inte haft verksamhet i Danmark, Finland eller Norge? Kan effekten vara beroende av polisiär organisation?

  • Arbetare

   Danmark har haft kravaller tidigare men buntat ihop våldsverkarna och utvisat .
   Det kallas signalpolitik .

 4. brorson

  Alla debattörer verkar inte klara av att hålla flera bollar i luften samtidigt. Paludans syfte är att förstöra Sverige. Att provocera till våld och binda upp så stora polisstyrkor, så att det blir fritt fram för vanliga kriminella, vilket drabbar vanliga svenskar. Brott blir inte utredda. Beslutade utvisningar verkställs i

  Om någon provocerar någon annan att begå brott, ska både den som provocerar och den som blir provocerad åtas, dömas och utvisas. Har de dubbelt medborgarskap, ska de fråntas sitt svenska medborgarkap, men för att det ska ske, krävs en grundlagsändring. Det krävs inte i Danmark

  *En annan boll, som måste hållas i luften, är att detta inte handlar om islam, utan om ateister, som låtsas vara goda muslimska föredömen för vilsna ungdomar me dålig koll på sin egen religion, som söker en identitet och kan luras i vad som helst.

  Det handlar inte heller om religionsfrihet. Religionsfrihet ska vi ha, även för muslimer. Det är dags att lyssna på de muslimer, som säger ”Detta är inte islam” om islamisternas budskap. Förbjud dessa förvrängningar av islam och utvisa dem, som sprider dessa irrläror.

  Och inte heller om yttrandefrihet. Ett yttrande behöver i och för sig inte vara sant för att vara ett yttrande, men bör dock ha formen av ett yttrande. Jag ska här ge två exempel på yttranden:

  – Koranen är en sagobok, som Muhammed har hittat på.

  – Lars Vilks har skändat profeten genom sina Muhammed-karikatyrer..

  Detta är däremot inga yttranden, även om de kan uppfattas så (som uttryck för ogillande):

  – Att bränna Koranen på offentlig plats (förargelseväckande beteende).

  – Attentatet mot Vilks och hans livvakt (mord).

  Förargelseväckande beteende är förvisso ett mindre allvarligt brott än mord, men polisen ska inte ge tillstånd till några brott under förevändning att det skulle vara en ”offentlig sammankomst”, som skyddas av yttrandefriheten.

  Att polismyndigheten har gjort fel, som har givit tillstånd till Paludan, rättfärdigar inte våldsamma upplopp Någon borde anmäla polismyndigheten för tjänstefel. Både för detta och för den undermåliga ledningen av polisinsatsen mot det våldsamma upploppet..

   • brorson

    Det har jag inte alls missat. Men du har missat att Paludan och de extrema islamisterna samarbetar med att sparka igång detta inbördeskrig. Detta eftersom du har stirrat dig blind på att de kommer att stödja olika sidor i deras gemensamt önskade inbördeskrig i Sverige. Det är en gammal och väl beprövad revolutionär strategi, som jag har läst om i den kommunistiska litteratur, som gavs ut under 1970.talet, och som jag vet att bl.a. al Qaida har löst och lärt sig av.

    Syftet är helt enkelt att poliser ska bli så svårt skadade, så att de börjar skjuta i panik rakt in i folkmassan, så att några muslimska snorungar ska bli dödade, varefter extremisterna ska hämnas dem genom att döda oskyldiga svenskar, varefter svenska nazister ska blanda sig i leken, varefter väldet på båda sidor ska trappas upp ännu mer.,

    Vad tror du hände under åren före ryska revolutionen 1917? Vänsterextremister hade mördat medlemmar ur överklassen, varefter militär hade skjutit fredoiga demonstranter, o.s.v. o.s.v.

    Jag har inte heller missat att Sverige har tagit emot alldeles för många muslimska invandrare, men det problemet löser vi inte genom att låta provoktöerr som Paludan hålla på och hjälpa de extrema islamisterna att värva muslimska glin, som inte ens förstår vad det handlar om utan söker spänning i tillvaron.

    Lösningen är dels frikostiga stöd till frivillig återvandring, och dels att bilda allianser med vanliga, fredliga muslimer, som tagit avstånd från extremisterna, som vill anpassa sig till det svenska samhället och vill leva i fred med den svenska ursprungsbefolkningen.

    • Marko

     Jag säger inte emot din beskrivna eller har gjort så tidigare.
     Jag tycker fokus ska flyttas från Paludan till vilka som deltar i upploppen och hur vårt samhälle ser ut.
     Paludan är bara en ursäkt /gnista och kan vara vad som helst..

     Första steg till någon som helst lösning är att avsätta dom som satt oss i detta läge och fortsätter att förvärra situationen.
     Innan dess kan ingen lösning, oavsett hur den ser ut, implementeras.

 5. Jonsson

  1. Finns det något parti som har återvandring på valprogrammet till höstens val?
  2. Kommer Morgan Johansson, att verkligen försöka åtgärda problemen i den humanitära stormakten? Svar: NEJ!

  Lagför upploppsmakarna, dundrar Linda Snecker (v) nu, hon brukar annars inte vilja lagföra kriminella. Straff hjälper inte blablabla…
  Allt vackert, kraftfullt tal är bara dimridåer inför hösten.
  Jag tror inte på Hitler-nazismens återkomst i Sverige. Det skulle ge Putin, skäl att rensa ut nazisterna här i en ”apokalyps Stockholmoperation”. Men vi står inför en pågående islamisering av Sverige, ja. Vilket Putin, nog har större tolerans för. Saudiaraberna fördömer nu Sverige, dvs den diktatur som fängslar mej om jag tar med Bibeln på resa in i deras land.
  Det är inte främst kommentarsfältet som behöver ha koll på bollarna, det är politikerna som skapat vansinnet som ska ha bollkoll. De politikerna har bara ord, värdelösa glosor. Och, mer av samma förödande politik. Plus mera skatter, för nu ska beredskapslager rustas med tikka masala, och försvaret och … you name it.
  Påsk-våldsverkarna verkar fria nu. Fria att vandalisera mera. Ni har väl noterat helgens påskkravaller i Mellanöstern?

  • Ulf Parde

   Sd har väl i viss mån återvandring på programmet. Kantpartiet AfS har det i ännu högre grad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.