Petter Nilsson(SD)

Nä Lennart Holmlund (S)

Lennart menar att jag som distriktsordförande skulle ha koll på ett klipp bland många från en Youtubekanal som producerar mycket.
Men oftare än inte så ligger fokus som lokalpolitiker och distriktsordförande på lokal och regional nivå.

Det händer att man stirrar lite Youtube ibland, kanske mer en förströelse kvällstid, men inte sitter man och stirrar slaviskt om dagarna. Det finns annat att göra.
Har inte sett det, och hittade heller inte igen det nu på morgonen idag.

Lennart påstår även att jag vill utvisa alla muslimer, samt att jag inte står för en religionsfrihet.

Vi måste stoppa den enorma invandring Lennarts parti och övriga tidigare sjuklöver drivit på och utformat.
En politik som varit skadlig för Sverige.

Människor behöver anpassa sig till Sverige.

Lennart vet att varken han, jag eller någon annan politiker utvisar någon. Vi beslutar om regelverk.

Lennart och sossarna har länge tyckt att Sveriges välfärd ska erbjudas till alla i världen. Den välfärdsapparat som Sveriges medborgare finansierar genom skattesedeln. Bland annat fick Iraks försvarsminister barn- och bostadsbidrag från Sverige.

Sverige, likväl som övriga länder, diskriminerar utifrån vem som är medborgare och vem som inte är medborgare. Inte utifrån religiös eller politisk uppfattning.

Självklart måste man värdesätta medborgarskapet mer. Håller Lennart med om att det är helt absurt att den som åkt ned till islamiska staten och planerat att begå terrorbrott i Sverige får behålla sitt medborgarskap?
Håller Lennart med om att Socialdemokraternas ”solidaritet” med Iraks försvarsminister, kanske inte var helt solidarisk med de alla andra som sökt stöd från försäkringskassa? Med de som betalt skattemedel för att sörja för den svenska välfärden?

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. brorson

  I sitt svar på en kommentar till inlägget om Vänsterpartiet och PKK på Holmlunds blogg den 6 juli har Holmlund skrivit ”Men när det gäller frågan om PKK är de klassade som terrorister i Sverige och EU men det gillar inte kommunister för de vill i grunden ta makten genom revolution”. I kommentaren, som Holmlund svarade på, påpekas att V redan på sin kongress 2016 beslöt arbeta flr att PKK ska tas bort från terrorist-listan.

  Inte nog med att Holmlund kallar V för ”kommunisterna” och beskyller V för att vilja ta makten genom revolution. Han menar också att det borde vara straffbaft att ta sådana beslut, som V tog om PKK 2016. Det ska alltså bli straffbart att ha andra åsikter än Turikets president Erdogan har bestämt, och som Sveriges regering i avtal med Turkiet har lovat rätta sig efter. Asylrätten för politiska flyktingar från andra Nato-länder ska alltså avskaffas i det nya Nato-Sverige.

  Och det gäller inte bara nykomna flyktingar, utan även sådana som har haft asyl i Sverige under årtionden. Om de inte hade asylskäl, när det kom till Sverige, vilket jag tror att dessa kurder hade, så har de det nu, när Erdogan kräver att de ska utlämnas till Turket för att straffas för sina åikter och sin helt lagliga verksamhet i Sverige. Detta är en annan sida av myntet med massinvandringen av ekonjomiska migranter som saknar asylskäl. Sverige är inte längre ett säkert land för dem,. som faktiskt har asylskäl och som fått asyl i Sverige.

  Detta bör man ha i åtanke, när Holmlund beskyller SD för att vilja utvisa muslimer, som helt lagligt befinner sig i Sverige och inte har begått några brott. . Det är grova påhopp på den politiska oppositionen både till höger och vänster. .Om Holmlund menar att en organisation, som en gång har terroriststämplats, ska förbli det för all framtid, så är även Socialdemokraterna en terroristorganisation, eftersom S terroriststämplades redan under 1890-talet.

 2. Marko

  Att ens svara på hycklarkungens barnsliga dravel..

  Ser att både han och den andra sosse pösen idag hyllar en urusel artikel av verklighetsfrånvänd PK elit.
  Lustigt att den börjar med att försöka smeta hyckleri på högern när dom värsta hycklarna är på andra sidan.
  Dock finns det gott om hycklare på båda sidor.

  Men artikel har ingenting av substans, sandlåde nivå.
  Ny variant av tröttsamma ”rösta inte på Hitler” men nu är hela högern Hitler.

  Citat
  ”det konservativa blocket är ett regeringsprojekt som bygger på bedömningen att nästa val går att vinna på främlingsfientlighet, högerpopulism och auktoritära utspel”

  End of quote, repeat the line…

  Vad betyder detta dravel ingenting helt innehållslös smetning av icke godhet.

  auktoritära utspeb är det att kriminella ska sitta i fängelse.

  Självklart hyllar sosseriet denna antidemokratiska dynga.
  Dom har inte en chans on valet skulle handla om samhällsfrågor i sak.

  främlingsfientlighet är det gränskontroll? Der som alla har.

  högerpopulism är det att inte gå till val på att höja skatt?

 3. Håkan

  Det brinner i alla knutar för vänsterextrema,dyngkastningen har ju bara börjat.Dom vet ju att SVENSKAR som röstar på dom är en försvinnande skara.Och dom vet ju inte hellre om alla massimporter från söder om Medelhavet kommer att räcka till,alltså röstberättigade.Det är ju ingen tillfällighet att vem som helst får medborgarskap efter ett tag.

 4. brorson

  Marko frågar vad Holmlund menar med ”auktoritära utspel”, sin H beskyller ”högerblocket för”. Låt mig ge ge ett exempel på ett synnerligen auktoritärt utspel från ingen mindre än H själv. Ingen tvivlar väl på att Erdogan är en auktoritär ledare. Men ändå tycker att denne halv- om inte heldiktatgsor ska bestämma vilka partier, som ska få sitta i Sveriges regering, vilka flaggor som får användas vid möten i Sverige och vilka åsikter, som ska tillåtas i Sverige – och att politiska mälsättningar somska vara olagliga i Sverige.n Nämligen de som Erdogan ogillar och leder till länga fängelsestraff i Turkiet. Så här skrev H om Vänsterpartiet occh PKK på sin blogg 6 juli 2022:

  ” Inte nog med att man ställer upp och gör reklam för en terrorgrupp kan nog Erdogan säga att det finns de i Sverige som stöttar terrorister. Nu är det ett parti som gör detta och det borde faktiskt vara olagligt att stötta terrorgrupper. Det var tre flaggor som hölls upp och en var som sagt PKKs som Sverige stämplat som terror organisation men som V inte tycker.”

  Undrar vilka vänsterpartister- och alla andra som tycker att vi inte ska böja rygg för den turkiska diktatorn för att han skal släppa in oss i Nato – som ska straffas för sina åsikter. och vilka straff de ska få? Samma som i Turkiet? Nu var det ju ett kongressbeslut hos Vänsterpartiet 2016 att V ska arbeta för att terroriststämpel mot PKK hävs, Vill Holmlund att minst hälften av kongressombuden ska buras in? En stilla undran: Ska även SD-politiker, som råkar reta upp någon utländsk diktator, som Svveriges regering smörar för, också straffas?

  Detta är mig veterligt första gången en S-politiker vill förbjuda politisk opposition, åtminstone första gången efter andra världskriget. Det är ju dessutom skrattretande att en sosse vill förbjuda stöduttalanden till förmån för terroristorganisationer, För det gör ju sossarna själva. Hamas? Polisario?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.