Petter Nilsson Sverigedemokraterna berömde den som tacklade om kull Almedalsmördaren men sa inte ett ord om att han hade framträtt i SD,s kanal Riks

Petter Nilsson Sverigedemokrat i Umeå och i regionen och dess distriktsordförande har i sitt inlägg i bloggen den 9:e berömt den som tacklade omkull mördaren Theodor Engström. Det är bara att hålla med om just detta. Däremot finns ingen riktig analys från Petter om Engströms samröre med nazister och NMR. Han berör inte heller att mördaren har framträtt i SD,s radiokanal Riks som Petter säker känner väl till där mördaren fått framträda och hetsa mot muslimer. Jag vet att SD och säkert även en distriktsordförande helst vill utvisa alla muslimer då man helt enkelt inte står för en religionsfrihet. Man måste ändå skilja på religion och terror handlingar och inte dra alla muslimer på samma kam.

3 kommentarer

  1. mats-olov Karlsson

    Alla är lika men vissa är mer lika än andra) har jag för mig att Orwell skrev i djurfarmen

  2. Mique

    Hej Lennart! Petter Nilsson har hittills inte med enda ord nämnt, Visby-mördarens bakgrund inom den svenska nazist-rörelsen, inte heller mördarens framträdande i Kanal Riks. Sverigedemokraterna försöker ständigt att skriva om historien, framför allt sin egen direkta historiska koppling till trettio- och fyrtiotalets Tyskland. Kommentatorerna på Petter Nilssons blogg, tävlar om vem som kan vräka mest ”dynga” över ”vänsterextrema”, ”antidemokratiska”, ”främlingsfientliga”, ”socialdemokratiska hycklare”, och mycket mera, typisk whataboutyou-retorik från extremhögern och det sverigedemokratiska propagadamaskineriets obskyra gräsrötter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.