Petter Nilsson(SD)

SD tredje störst bland kvinnor (SVT/Novus)!

Sverigedemokraterna nu tredje störst bland kvinnor.

Massa tjatande i talarstolar, likväl som av media kring hur vi inte skulle vara ett alternativ för kvinnor. I själva verket är vi i högsta grad just det. Det är inte sällan man får höra just detta från politiker, krönikörer och annat med politisk hemvist i MP, C, L eller V.
Senaste undersökningen från SVT/Novus visar att SD ligger på drygt 14%.

Det bör också ses i ljuset av exempelvis MP om 6 %, C eller V om 8%.

Etiketter: , , , ,

21 kommentarer

 1. Mique

  Du Petter, läs ingressen till stapeldiagrammet! Du uppfyller, med råge, alla kriteriumen för ett nättroll!

    • Joakim

     Om någon ställer en fråga så är det brukligt att svara.
     Utgår från att du är politiker, för det är sådana som kastar tillbaks direkt utan svar.

     • Mique

      Jag som är invandrare, ska inte behöva lära dig läsförståelse i ditt eget modersmål! Läs, begrunda och använd dina grå! Politiker kan jag väl knappast vara, jag har aldrig röstat i något politiskt val. På Petter Nilssons blogg är det absolut inte brukligt, att svara på någons fråga, inte ens Petter Nilsson själv gör det, man anses inte vara en riktig ”karl”, om man svarar på någons fråga.

  • Bättre förr

   Om man ska angripa en siffra som den Petter presenterat, som ju kommer direkt från SVT/Novus, förväntar jag mig att man t.ex. kan bevisa att Novus hemsida har hackats, vilket torde vara svårt utan att Novus har offentliggjort nån hackning, eller att Novus har gjort nåt fel i sina urval av tillfrågade eller nåt annat vetenskapligt fel. Har svårt att tro att du skulle lyckas med det, och jag får därför intrycket att du skyller på Petter på nåt oklart sätt för att skyla över din oförmåga att bortförklara obekväm statistik på ett relevant sätt…

 2. Marko

  Att kvinnor i så stor grad öht röstar på vänstern är svårt att begripa.
  Kvinnor har aldrig varit otryggare i detta land.
  Feministisk politik är ett skämt, feministisk snöröjning, könsseparade cykelbanor och sen extremt mycket våldtäkter och hedersbrott.
  Den feministiska eliten, vilken man inte ska förvxäla med kvinnor generellt, är nöjda dock med sina maktpositioner.
  Feministisk utrikepolitik ska vi inte ens prata om, skämskudde på….

  Sen noterar jag att vi idag har rekordpriser på el i SE4 mitt i sommaren.
  Tydligen för att det är vindstilla…
  Vad är det för dårhus som har tagit över samhällsbygget?
  Vänstern tycker det är ok dock, vi exporterade ju igår..

  Noterar oxå att trollen bland alla sina brister kan lägga till lågstadiematte.

  • Marko

   Kan oxå tillägga att Finland tror dom kan räkna hem kostnad för sin nya kärnkraft på 5-7 år.
   Sen ren vinst i 50-100 år
   Plus stabil elproduktion så landets industri kan växa

   MP och S tycker detta är jätte jätte dåligt.

  • Kim

   Inte konstigt att troll har svårt att förstå hur andra röstar. För förståelse för andra, deras val och tankar krävs empati.
   Vi är många som absolut kan förstå fast vi inte har någon extremt utvecklad empati. Jag kan även förstå hur vissa kan rösta på SD. De spelar smart på ilska och okunnighet. Det räcker för många. Särskilt troll.

 3. Jonsson

  Oj, då måste väl SVT steppa upp propagandan,
  med klimathotet, akut grön omställning, sluta skjut m.m. I positiva ordalag. När Damberg säger att det nu blir tuffa ekonomiska tider, då är det kanske läge att berätta att forskare varnar för elkollaps inom 5 år. Då kan man få vänta på el i närmare 2 veckor. Det och en del annat drabbar både kvinnor och män.
  Den svagaste länken i politiken är L. Johan Pehrson, kan bikta sig och bli en pusselbit i röda laget. M borde därför inte stödrösta på L. Till slut blir det Johan Pehrson, som väljer att sätta sig i skolbänken och plugga nytt språk, med rödgröna kamraterna.

 4. Jonsson

  Idag gick det inte teckna nytt elavtal med fast pris i denna kommun, ni vet där ju vår anrika stolthet Stornorrfors är beläget. Kunde bara få välja rörligt- och timpris.
  Det är en av de saker som borde intressera kvinnor som ska rösta.
  Och därmed går S, Mp och C bort. Precis som även soffan och blankrösten.

 5. Mique

  På allmän förfrågan, så kommer här en kort redogörelse, till hur SVT/Novus stapeldiagram ska tolkas. SVT/Novus har inte gjort några som helst fel, eller blivit hackade av ryska hackare! Däremot har Petter Nilsson i sitt inlägg, på ett klassiskt ”nittonhundraåttiofyra” bedrägligt vis, förvanskat informationen i SVT/Novus stapeldiagram. Stapeldiagrammet visar absolut ingenting angående, att Sverigedemokraterna skulle vara det tredje bästa alternativet för kvinnor! I ingressen till SVT/Novus stapeldiagram, står det klart och tydligt, ”hur skulle det bli om bara kvinnor eller bara män röstade”. Stapeldiagrammet visar med all tydlighet, att om enbart kvinnor röstade i det Svenska Riksdagsvalet, så skulle Sveriges Riksdag få en överväldigande vänster-liberal mariotet, lite drygt sextiofem procent av mandaten. Petter Nilsson är duktig med att trolla med ord och sammanhang, och de flesta av kommentatorerna på Petter Nilssons blogg, har uppenbara problem, med att ta in information.

  • Joakim

   Och var står det bäst, Petter skriver precis som SVT tredje störst bland kvinnor.
   Du är ju på riktigt vad du kallar ”Troll”

   • Mique

    Om du tycker att ”störst”, passar bättre, så okej för min del. Kontexten i både Petter Nilssons Inlägg och min kommentar blir ändå likvärdig. På mitt modersmål, så betyder orden ”störst” och ”bäst”, i stort sätt samma sak. Du känner väl till, att man inte ska föda trollen!

 6. Jonsson

  Viktig upplysning, från VD i trollfabriken igen, alltså. Något adekvat inpass kommer aldrig komma därifrån, vilket just är själva poängen.
  Detta påminner om Standhälls kritiserade tweet i veckan. Slingrigt.

 7. Mique

  Jag förstår mycket väl, nättrollens frustration och besvikelse, då de inser, att utan kunskaper, sunt förnuft och medvetenhet, så är man ett tacksamt offer för desinformation och propaganda. SVT/Novus stapeldiagram har verkligen, skilt agnarna från vetet! Med risk för att trollen på Petter Nilssons blogg får tuppjuck, så vill jag nämna, att från och med i dag, som första land i världen, kommer myndigheterna i Skottland, att tillhandahålla gratis mensskydd till alla flickor och kvinnor i Skottland! Nu ramlar det väl in en drös av grabbiga kommentarer, från hemofobiska troll på Petter Nilssons blogg.

 8. Pingback: Är medias trolleri desinformation? | Petter Nilsson(SD)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.