Petter Nilsson(SD)

Skjutningen i Umeå natten till idag!

Såg en drös polisbilar på vägen till kontoret på regionen.
Kikade nätet och såg att det varit en skjutning i Umeå. Avspärrningarna berodde på denna.

Såklart en – av många – sprickor på Socialdenokraternas besmyckade trygghetsexempel. Trygghetsexemplet Umeå.

Mer om detta går att läsa här.

Etiketter: , , , ,

17 kommentarer

  1. Kim

    Synd att Sd inte har några lösningar. Alltid lätt att bjäbba om missnöje och uppvigla sina troll. Svårare att faktiskt ha verksamma åtgärder. (Det är fö det som kommit ikapp sossarna, och för den delen övriga partier.)

  2. Selma

    Ja Umeå saknar ”utsatta” områden, men medborgarna i stan vet var det kan vara bäst att bo ur brottssäkerhetsaspekt. Och detta är bara början!

  3. Marko

    Alla som har stöttat denna utveckling i decennier och attackerar alla som pekat på problemen bör rimligen antingen be om ursäkt eller hålla tyst.
    Att klaga på att den som varnat för detta i decennier inte har en expresslösning är helt vansinnigt.

    • Mique

      Sverigedemokraterna borde i första hand, åtgärda kriminaliteten inom sina egna led! Av antalet kandidater till riksdags- region- och kommunvalet 2018, var antalet Sverigedemokrater som dömts i brottmål, tre gånger fler (i procent), än bland övriga kandidater! Källor: Verifiera och Expressen.

      • Marko

        Whatabout..

        Och att nämna överrepresentation i andra grupper är rasism enligt vänstertrollet och övriga hycklare.

        • Mique

          Var finns logiken och substansen i ditt påstående!? Snacka om whataboutism! Kan det vara så enkelt, att din dåliga språkförståelseförmåga spökar som vanligt, det är mycket vanligt hos internettroll.

      • Anders

        Stackars blåögda och naiva vänster idioter som tycker att dom har gjort någonting bra när dom körde igång massinvandringen för att få leka humanitär stormakt. Dom borde få skaka galler för det dom har gjort mot landet. Dax att börja med en massexport med återtåget.

        • Kim

          Anders – kan du precisera vilka du avser. Eller är det bara sedvanliga svävande klumpar om ”vänster” ?

          Man kan ju undra vem som är mest blåögd? (Eller brunögd…?)

    • Kim

      Visst. Det är tråkigt att etablerade partier valt att inte lyssna, men…
      Att tro att ett parti som hänvisar sin ”kompetens” till folk som bygger sitt ”kunnande” på konspirationsteorier verkar ju som ett tveksamt alternativ.

      • Marko

        ….. eller så kan man istället förutsätta att attackera och substanslöst whataboutsmeta tillsammans med sin trollgrupp.

          • Mique

            Till signaturen ”Marko”. Kan du beskriva de grammatiska felen i meningen, ”Beskriver du dig själv, nu igen!?”? Jag förmodar att du menar, så MÅNGA grammatiska fel.

        • Kim

          Ja du Marko… Det fortsätter du uppenbarligen med. Whartaboutismens flaggbärare.

          Antar du är nöjd med att dina företrädare tar sin fakta från konspirationsteorier? Jag förstår dina referenser till att etablerade partier sovit under alla de år många av oss försökte ta upp frågan kring integrationen. Frågan är om du kan förstå vad du låter representera dig?

  4. Drutten

    Makthavarna i umeå vill ju att umeå ska växa med fler invånare, 200 000 är visst målet. Ju större en stad blir desto attraktivare blir staden då för den grova brottsligheten. Ju större stad ju större marknad för brottsligheten; enkel matematik. Vi ser bara början nu
    kommer mer var så säker/om man nu inte väljer att blunda. Det sägs att sanningen är det mest beska piller att svälja. De flesta vet vad den ökande kriminaliteten beror på och den ökade hastigt efter 2015. Den ökande kriminaliteten beror på naiva politiker som inte begrep någonting och inte på människorna i sig. Det blev för många när andra länder vägrade ta emot nästan inga alls. Då skulle Reinfeldt vara bäst och nu är han svenska fotbollsförbundets ordförande ska man skratta eller gråta när han
    ska leda landets fotboll. Sverige är på väg att ruttna inifrån om man inte lyckas stävja korruption och kriminaliteten, risken är uppenbar om man vågar se.

  5. Pingback: Morgondagens två företagsinbrott som skedde inom kort! | Petter Nilsson(SD)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.