Petter Nilsson(SD)

S följer SD: Vill sätta in militär mot våldet!

Tidigare har endast SD varit för detta. Men.
Sossarna säger alltså till Aftonbladet att man kovänder i frågan.

Försvarsministern från moderaterna, tycks dock dra åt motsatt håll.

– Det finns inga sådana planer nu, säger Pål Jonson (M).

Något som inte alls åldrades vidare värst bra, var emellertid Strandhälls tweet från 5 september.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. urk

  låt dem ta ihjäl varandra så upphör våldet förr eller senare när ingen mer finns att ta ihjäl..kostar bara annars massa skattepenga på fängelse..utvisning..åklagare..polis..advokater etc

 2. brorson

  Sätt in militären mot vildsvinen. Danmark har inga vildsvin, Finland har 2.000 och Norge något färre (1500?). Sverige har MINST 270.000. LRF vill minska till 30.000, vilket har utlöst våldsamma protester på Aftonbladets ledarsida: ”Orealistiskt och oetiskt”. Regeringen vill minska vildsvinstammen, men vågar inte säga hur och med hur mycket. Regeringen måste bestämma hur stor vildsvinstam vi ska ha. Jag har tre förslag: 0 (med Danmark som förebild), 300 (med den svenska regeringens vargpolitik som förebild), samt 3.000 (med de faktiska bestånden i Norge och Finlandsom förebild. När regeringen har bestämt sig för något av de alternativen, får militären verkställa reduktionen, varefter jägarna får förtroendet att hålla stammen på den nivån. AB tycker det är ”oetiskt” att skjuta suggor, eftersom kultingarna då blir moderlösa. Men så bra då. Om inget vuxet svin försvarar kultingarna, vågar vargen ta dem, och då blir det lättare för bönderna att skydda sina djur mot vargattacker.

  Vad ska militären hjälpa polisen med. Skjuta ”islamister” när Momika bränner koraner? Vore det inte bättre att neka Momika tillstånd, återkalla hans asyl ocjhskicka honom med nästa transport till Bagdad? Tillsammans med de ”islamister” som saknar uppehållstillstånd… Varför ska poliser följa med på de transporterna? Det kan ,militärer göra. Men vad mer har regering och opposition tänkt att militären ska göra? Bygga fängelser? Problemet är ju inge att det grips för få ligister, utan att de släpps fria kort efter gripandet. Förutom att det behövs fler fängelser, behöver domstolarna mer personal för att hinna med att döma alla som grips.

  Militärdomstolar för gängkriminella?
  .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.