Petter Nilsson(SD)

Välkommen till rätt sida prioriteringarna M!

Efter många löp i regionen till följd av våra prioriteringar – där vi vart väldigt tydliga att vi måste spara inom kultur – har moderaterna i Umeå kommun valt att prioritera som vi gör i regionen!

Mindre medel till kultur!

Det hela är förstås inte helt nytt. Under tiden jag var gruppledare i Umeå kommun föreslog vi också omfattande besparingar inom kultur för att bättre finansiera kärnverksamhet.

Nu ska jag förstås inte föregå den parlamentariska gruppens pressträff i Umeå kommun, och det är heller inte min sak att redogöra för de prioriteringar vi väljer att göra avseende budgeten i Umeå kommun.

Det jag hoppas på är att Moderaterna i Region Västerbotten väljer att – i likhet med Umeå kommun – frångå Socialdemokraternas budgetprioriteringar – och våga dra ned på kulturen även inom regionen där det är angeläget att vård- och vårdpersonal tilldelas större resurser.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Maria

    Pandemin har visat vad medborgarna prioriterar! Hälsa är utomordentligt viktigt för alla och handsprit var verklig hårdvaluta i början av Covids entré i Sverige!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.