Petter Nilsson(SD)

Partiet ”Nyans” får stort stöd enligt doku!

Morgonens Livseändning:

Undersökningen sätter fingret på en oroande utveckling.

Länk till doku.

Tidigare livesändning:
S skattefinansierade misinformation

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

13 kommentarer

 1. Kim

  Nyans är ett gissel som hämtar näring och växtkraft på liknande sätt som SD mfl. Bygg på missnöje, populism och konfrontationsretorik där fakta inte är så noga. Ta en mycket tveksam ideologi och sminka upp det så rumsrent det går för att dölja det sim finns bakom.

  Vi får se om SD gör samma misstag mot Nyans som Riksdagspartierna gjorde med SD. Då växer de snart. Skillnaden är iofs att de båda tjänar på att motparten växer så de kan fortsätta sin retorik än mer…

  • Mique

   En mycket välformulerad kommentar, med ”substans”, av dig Kim! I motsats till Trikolor-grabbens svammel och hat!

   • Bättre förr

    Skillnaden är, att SD försöker bevara det som var bra i Sverige på Erlanders tid och före den, med makthavare som ville svenska folket väl på något sätt, och som inte var så korrupta, men som senare förfallit när makthavarna i Sverige agerat mera för att göra egna karriärer inom t.ex. EU och FN och därför satsat på egen godhetssignalering (t.ex. bidra mycket mera till coronafonder mm än vi själva får igen) och liknande projekt som ej skapar mervärde för den fattigare halvan av den egna befolkningen. Nyans har andra mål, som sannolikt inte gynnar de som i flera generationer bott i landet, och som också ska finansieras av den fattigare halvan av befolkningen. De som sitter på maktpositioner, vilket i realiteten är den rikare halvan av befolkningen måste få det bättre, för annars kan det bli så att de inte ställer upp på den förda politiken och flyttar pengar och företag till andra länder. Vilket de å andra sidan också kan tänkas göra om kriminaliteten och andra problem i landet fortsätter stiga allt för mycket (så mycket att deras rikedomar kan sjunka i värde)….

  • Håkan

   Hur svårt indoktrinerad det Svenska folket är av makten och media ser man jämför dom som gillar satans verser och sDD.

 2. Marko

  Bara en tidsfråga innan vi har ett parti som representerar Islam i vår riksdag med allt vad det kommer innebära.
  Dagens S, C, MP hade utan tvekan gjort uppoffringar till dom för makten.

 3. Marko

  Dagens konspiration
  Världens mest inkompetenta Morgan plus underhuggare fick vetskap om kommande kaos på Arlanda i januari men han skiter i befolkningen och gjorde inget.
  Alternativt så trodde han hans andra totala haveri med att dela ut pass skulle kompensera.

 4. Marko

  Ser att sossebloggen försöker köpa röster vi andras pengar igen.
  Nu genom att påstå sig behöva skydda barn från samhället dom har skapat.
  Alla partier värnar självklart om barnen men bäst är såklart att inte skapa ett samhälle där dom lider

 5. Håkan

  Så där går det när man tar in dom som älskar satans verser.Det kan aldrig finnas större idioter än dom politiker som krattat manegen åt SVERIGES undergång.Första stöten får Statsminister Andersson ta,ganska ironiskt för dom som haft makten i 85 av 100 år.Så går det när man för att behålla makten in ”den nya adeln”från söder om Medelhavet.

 6. Bättre förr

  För att behålla makten i framtiden lär S, MP, V och C få det svårare att driva HBTQ och genusfrågor i framtiden. Å andra sidan kommer väl kvotering av folk till viktiga jobb, där hänsyn ska tas till religiös tillhörighet, och där andra än kristna och icke religiösa ska kvoteras in, att bli lättare att införa….Och vissa lagar måste väl anpassas till andra religioner än den kristna…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.