Petter Nilsson(SD)

Sossarnas panikartade pajkastning!

Har länge skrivit om bränsle- och elpriser. Skrivit om infrastrukturfrågor och vårdfrågor.
Har också försökt undvika smutskastning under valrörelsen. Det finns ett större värde att väljare får ta ställning till de politiska prioriteringarna (inte minst besparingar) som partierna föreslår.

Tycker att det är viktigt för demokratin. Så att sakfrågorna lyfts upp, att väljarna får en klar bild av vad som skiljer partierna åt. Så att fler kan tänka sig att engagera sig i demokratin – inte minst på lokal och regional nivå.

Förstår verkligen inte vad Sossepamparna håller på med när man – i valtid – försöker utmåla runt en fjärdedel av Sveriges medborgare som säkerhetsrisk.
Själv skulle jag precis inleda en debatt här i länet (Medlefors) när nyheten om pressmeddelandet nådde mig igår förmiddags.

Min tredje debatt inom loppet av ett dygn. Folkhögskoleelevers frågor som främst rörde vård/energi/bränsle och bostadspolitik.

Samtidigt förstår jag att det är tufft för många fritidspolitiker att stå och svara för den politiken de övriga länge fört. Inte minst för Socialdemokrater på lokalt plan, som får svara för dålig energiplanering. Men också avseende reduktionsplikten som lett till höga bränslepriser som endast SD problematiserat initialt.

Men lösningen kan aldrig vara att man på riksnivå försöker att skifta fokus genom att kalla oppositionen för en säkerhetsrisk.

Är tacksam för alla ideella krafter som fortsätter engagera sig lokalt och regionalt trots att de riskerar mycket själva för att göra sin kommun eller regionen vår en bättre plats. Men. Jag är enormt tacksam över ni som valt att engagera er inom Sverigedemokraterna trots de uppenbara riskerna.
Många som bör vara stolta över sitt engagemang. Vi vanligt folk behövs i politiken. Sossepamparnas desperata attack är också någonstans ett kvitto på att Sverigedemokraterna har en ordentligt bra politik.

Har skrivit förr kring anklagelserna S kommer med, men i korthet:
Sverigedemokraterna mest rysslandskritiska, undersökning EU.
Ledande företrädare för SD har länge skrivit om hotet från Ryssland, vilket varit ett drivande argument för ett stärkt svenskt försvar (ett försvar övriga partier använt som budgetregulator, och sörjt för att avveckla).

Etiketter: , , , ,

9 kommentarer

  1. brorson

    USA_marionetten Hultqvist är själv den värsta säkerhetsrisken. Efter två månader av värnplikten vägrade han fullfölja denna. Nu är han i full färd med att avväpna det svenska försvaret genom att skänka bort de alltför fåtaliga svenska vapnen. Behövs inte de för att försvara Sverige? Återigen dånade B52-bombplan över Sverige, samma dag som presskonferensen.

    Det är en sjuttio år gammal flygplantyp, ökänd från Vietnam-kriget, som inte klarar försvarsstrid, men duger bra till terrorbombning av civilbefolkningar. Varför har dessa folkmordsmaskiner övat bombfällning i Sverige, när de svårligen skulle kunna nå ryskt luftrum utan att bli nedskjutna av det ryska luftförsvaret? Mig veterligt har de inte använts i det pågående Uraina-kriget.

    Samma dag som presskonferensen flög dessa luftens dinosaurier över regeringskvarteren och slottet i Stockholm med Hultqvists tillstånd för att markera Sveriges underkastelse, att här är det galne Joe som bestämmer, utan att Sverige ens är medlem i Nato och alltså inget har att bestämma om i Nato. För att Sverige ska bli medlem i Nato har den svenska regeringen skrivit avtal med Turkiet att lämna ut politiska flyktingar till Turkiet. Ett avtal som den svenska regeringen inte tänkt följa. Är det så man agerar internationellt, ljuger för sina tilltänkta samarbetspartners? Är inte denna regering en säkerhetsrisk?

    Olof Palme mördades strax innan sin planerade Moskva-resa, sedan han av högerextremister inom den svenska försvarsmakten anklagats för att komma att sälja ut Sverige till ryssarna. Relationerna mellan Sverige och USA var minst sagt frostiga p.g..a. Palmes kritik mot Vietnamkriget och napalmbomberna mot den vietnamesiska civilbefolkningen. Har nuvarande sosse-ledning inte ens hört talas om Olof Palme? Inte nog med att nuvarande sosse-ledning brutit med Palmes utrikespolitik. Den har också förstört hans energipolitik och lovat ett borgerligt parti (C) att försämra arbetsrätten, genom att avskaffa de lagar som infördes under Palmes tid.

    Det är patetiskt att utpeka oppositionen som en säkerhetsrisk p.g.a möjligheten att SD kommer att ingå i det blivande regeringsunderlaget, näe man själöv räknar in V i sitt eget regeringsunderlag. . Magda behandlar Nooshi som en oförargerlig lillasyster som ska tiga..S lär inte kunna hidnra SD att komma in i riskdagen som andra eller tredje största parti, med alt som det innebär av inflytande och mottagare av information. Så vad hoppades man uppnå med presskonferensen? Kanske dra uppmärksamheten från B52-flygningarna över Stockholm samma dag?

    Det är ju inte aktuellt med regeringsposter till SD, eftersom de partier som tänkt bilda regering tillsammans inte vill det. SD kommer alltså inte att tillhöra rikests innersta krets. Så, även om SD skulle vara en säkerhetsrisk, så kommer man inte att vara en värre säkerhetsrisk än vad man kommer att vara som riksdagsparti,.

  2. brorson

    Vill också påminna om att Ygeman, som var med på presskonferensen har utlovat etniska rensningar av invandrartäta stadsdelar, d.v.s. att invandrare ska tvångsförflyttas ut och etniska svenskar ska tvångsförflyttas in. Hur ska stadsdelarna annars bli mer blandade. Magda har stött Ygeman med sitt famösa ”Vi ska inte ha några somalitowns i Sverige”, trots att vi redan har det.

    På tal om säkerhetsrisker. Vilket parti hotar demokrati och mänskliga rättigheter,. Men det är väl bara retorik? Precis som när man skriver avtal med främmande makt om att lämna ut politiska flyktingar, som hotas av grymma straff i hemlandet.

    ,.

  3. Björn

    När argumenten tryter och man som vanligt vägrar erkänna att man gjort fel, och tar ansvar för det så byter man fokus och börjar med förtal och rena lögner i debatten. Tragiskt, men tyvärr väldigt vanligt inom Socialdemokratin.

  4. Jonsson

    Socialdemokraterna vill vinna sympatier genom sina hätska utspel. Det verkar vara främst Ygemans huvudsakliga uppgift nu, att få både oppositionen och vänstersidan att brusa upp.
    Hultqvist påstås sakna eftergymnasial utbildning, dock var han journalist innan han blev politiker. (S)kådespelet är riktat till oss: publiken. Vi ska förfasas, fås att skämmas (~20%), eller att gå till försvar med motargument.
    Ren manipulation från Socialdemokraterna alltså, i något som helt saknar bäring på Sveriges egentliga och allvarliga problem just nu. Och, statsministern har precis tagit time-out…! Sossarna har inte speciellt höga tankar om det ”vanliga” folket, som förväntas rösta på dem.

  5. majorn

    ju mer skitsnack man hör av desperata sossar o andra så är jag ännu mer övertygad om att SD är det enda parti man kan rösta på. pinsamt att se presskonferenser där desperata sossar skuldbelägger SD. Ygeman borde sopa framför egen dörr med tanke på att han blev avsatt som chef för transportstyrelsen.

  6. Johan

    Sverigedemokraterna borde utlysa en presskonferens nästa vecka där man upplyser svenska folket vilken säkerhetsrisk sossarna är för Sveriges befolkning.
    I Sverige vimlar det nämligen av islamister f.d. Is-krigare och tusentals vistas här illegalt och man kan ha 6-7 olika identiteter. Om man numera vistas i offentliga miljöer i städerna är det stor risk att man blir misshandlad, rånad eller skjuten

  7. Kenth

    S blir vi aldrig av med…Fusk eller inte så kommer S sitta kvar efter valet…
    Vad tjänar vår fria rösträtt till eg.?

  8. Håkan

    Svensken är så dum att hen går på denna massiva propaganda.Överallt rullar det på,såg att Åkesson spolat någon utfrågning,det gjorde han rätt i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.