Petter Nilsson(SD)

Statsministeromröstningen igår!

Var nere till Stockholm för partistyrelsemötet. Ett partistyrelsemöte som började precis efter statsministeromröstningen.
Visst var det något speciellt att få möjlighet följa det hela ”live” i Stockholm.

Många som var uppe och talade och lät besvikna över att Sverige efter omröstningen kommer kunna satsa på vår inre och yttre säkerhet. Att vi äntligen får möjlighet att strama åt invandringspolitiken, med mer. Ni vet. Den politik som många av Sveriges medborgare röstat för.

Själva partistyrelsemötet var en väldigt varm tillställning, självklart var stämningen på topp.
Måste säga att jag tycker att samtliga ledamöter inom M, KD och inte minst L skötte gårdagen väldigt snyggt också.

Nu sitter jag inte i riksdagen. Men det ska bli väldigt intressant att få följa arbetet framöver.
Oavsett väldigt intressant att följa de ansvarstagande partier som tillsammans prioriterar Sverige.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

15 kommentarer

 1. leif

  Jag har en fråga.

  SD har tidigare sagt att Riks inte tillhör partiet, men ändå är det SD som sätter fallenkvist på läktaren nu när hon glömde dölja nazismen.

  Hur går det ihop?

 2. Mique

  Det finns alldeles för många ”Dr. Strangelove”, bland Sverigedemokraterna. Det senaste exemplet är en vit böna, som skriker ”Helg Seger” och som smädar Förintelsens Offer.

 3. Agneta

  Finns olika exempel på hur man kränkt förintelsens offer, Tex har Hedi Fried använts som slagträ i kampanjer mot Ulf Kristersson. Läst på varldenidag.se: Kampanjen beskrivs av judiska debattörer som vidrigt utnyttjande av Förintelseöverlevare i politiska syften

  • Mique

   Världen idag, är en dagstidning med självbetecknad obunden bibeltrogen, evangelisk-karismatisk, värdekonservativ profil. Ledarredaktion och flera krönikörer har uppvisat stöd för kristdemokraterna och Sverigedemokraterna. Tidningen har band till sekter som Livets Ord, Pingströrelsen, Evangeliska frikyrkan och andra fristående karismatiska församlingar. Tidningen är osakligt islam-, HBTQ- och semitisk-kritisk. Tidningen kritiserar fredsrörelsen och miljörörelsen samt är skeptiska till växthuseffekten. Tidningen beskrivs som högerkristen och USA-influerad. Som antiteist anser jag att all form av religion, är enbart av ondo och mänsklighetens värsta gissel. Toran, bibeln och koranen som redan från början är fylld av myter, förtryck och vidskepelse, vars regler och etik har förvanskats och omtolkats till ett verktyg för patriarkalets förtryck av framför allt kvinnor och barn.

   • Agneta

    Vad Världen idag är för slags tidning eller vilka församlingar den ev har band till var inte syftet med kommentaren.
    Mitt inlägg var ett exempel på hur man kränkt förintelsens offer.
    Att använda en Förintelseöverlevare som slagträ för att vinna politiska poäng är förkastligt.
    Tyvärr använder ju många fortfarande detta som argument.

    • Mique

     Eftersom man måste teckna en prenumeration på tidningen Världen idag, för att kunna läsa artikeln du hänvisar till, så kontrollerade jag Världen idags journalistiska trovärdighet, vilket visade, med all tydlighet, att Världen idag är ett propagandamedia för bibeltrogen icke-impirisk pseudovetenskap, vilket placerar Världen idag i samma klass som toran, bibeln och koranen då det gäller trovärdighet.

     • Agneta

      Artikeln publicerades 14 september 2022 och man behöver inte vara prenumerant för att läsa den.

 4. Marko

  Ministrar klara alleles för många..
  L kommer se til att regnbågar och enhörningar fortfarande är prio
  Men i det stora hela ett stort steg åt rätt håll.
  Men, minskad reduktionsplikt först 2024?
  Sålt ut er till oljebolag på bekostnad av befolkning?

 5. brorson

  Fallenkvist hade kanske inte varit svensk medborgare, om de skärpta krav för erhållande av svenskt medborgarskap hade trätt i kraft när hennes föräldrar kom till Sverige. För att ett barn ska erhålla svenskt medborgarskap utan att själv ha ansökt om det måste minst en av föräldrarna vara svensk medborgare. Och om hon själv hade ansökt om det, uppvisar hon knappast den anpassning till svenska normer och värderingar, som borde krävas. Att försöka tänja på gränserna för vad som kan anses icke-nazistiskt på det sättet som hon har gjort hela två gånger är helt klart ”osvenskt”. Och särskilt olämpligt, när man representerar ett parti, som har proklamerat nolltolerans mot nazism och rasism.

  • Kim

   Du har helt rätt brorson, men anhängarna till SD ser inga problem med dubbelmoralen hos partiet. Det visar de gång på gång på gång på gång. Man kan alltid svara med faktaförnekelse och whataboutism…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.