Petter Nilsson(SD)

Socialdemokratiska vårdhaveriet uppe i riksdagen!

Socialdemokraterna har återigen haft en interpellationsdebatt kring sjukvården, där man i sedvanlig ordning skyller på Sverigedemokraterna och regeringen för alla de bekymmer Sveriges sjukvård står inför. Alla socialdemokratiska regionernas felprioriteringar tar man så klart inte upp.

Men det passade den sverigedemokratiska riksdagsledamoten Sara Gille – som bor i Dorotea – att prata om i ovan nämnda interpellationsdebatt.
Hon tog upp det socialdemokratiska naturfenomenet som till exempel att man prioriterar Norrlandsoperan före BB i Lycksele, trots att BB i Lycksele var stängt i över ett år på grund av brist på resurser. Av någon outgrundlig anledning är det Sverigedemokraternas och regeringens fel.  

https://www.youtube.com/shorts/hUPqOufIQok

Etiketter: , , , , , , ,

15 kommentarer

 1. kenth

  Hela landet är i ett svårt haveri.Att inte kunna eller ens idas styra upp det utan lita på hjälp utifrån av EU och Nato visar på en stor nonchalans. Men hög lön kvitterar våra folkvalda utan att skämmas.

 2. Marko

  Läser att islamistiska förenigar som samarbetar med gängkriminella och har ABF klistermärken på lokalen får en halv miljon i skattenedel för att planera att skjuta ihjäl oss på köpcentrum (förmodligen).
  Gissar också att det är islamofobi och rasism att tycka det är dåligt.

  • brorson

   Den bästa tjänst vi skulle kunna göra alla hederliga och skötsamma muslimer, som numera finns i vårt land, vore att slänga ut extremisterna, som våldgästar och hotar och tar sig friheten att bestämma över den skötsamma, rekryterar deras barn till de kriminella gängen samt infiltrerar moskéerna med sina våldsläror. Hur kan det vara ”islamofobi” att ge våra muslimer chansen att leva ett tryggt och säkert liv i vänskap och fred med den svenska ursprungsbefolkningen, att slippa vara rädd för att grannen tillverkar bomber i sin lägenhet? Om de blev av med våldsverkarna och andra extremister, skulle de slippa misstänksamma blickar från oss svenskar. TV berättade för några år sedan om en legal invandrare, som tvingades bo i sitt källarförråd för att kriminella medlemmar i samma klan, som han själv tillhörde, hade ockuperat hans lägenhet. Vadå, ”angiveri” att anmäla illegala? Vem ska göra det, när de direkt drabbade inte vågar göra det?

   P.S. Det är tyvärr lätt att förväxla klaner och kriminella nätverk. Kriminella nätverk kan finnas inom en klan och försöker då ta makten i klanen, som lokala klanhövdingar, när de verkliga klanhövdingarna finns i länder lång borta och omöjligen kan kontrollera allt som sker i Sverige. Klaner är starka i länder med svaga myndigheter och har delvis samma uppgifter som våra myndigheter, vilket lätt leder till ”kulturkrockar”. Man måste emellertid skilja mellan mer godartade anpassningssvårigheter hos den, som har vuxit upp i ett klansamhälle, och ren kriminalitet.

   • Marko

    Ja, vi behöver rensa ut alla extremister med alla medel.
    Vi behöver tex reformera hela bidragasindustrin.
    Bara detta är ett jätteprojekt då detta har låtits växa till en stor maktorganisation med tentakler överallt.
    Alla förändringar motarbetas stenhårt från en mängd håll.
    Inte minst från socialdemokraterna.

    Men sen har vi dessa skötsamma muslimer som själva behöver ta tag i och jobba stenhårt mot extremism.
    Av detta ser jag ingenting.
    Däremot ser man tyvärr att på tex korankravallerna så deltar även vissa av dom som annars skulle klassas som skötsamma.

    Och om det i slutändan är ett val mellan sin allsmäktige gud som kontrollerar din egugfhr6och det svenska samhället så lär en troende välja sin gud.

    • brorson

     Du kan läsa mer om klanproblematiken i min kommentar 9 mars 16.21. Klansystemet bygger på släktskap och lojalitet med andra klanmedlemmar. Du frågar hur vi ska få dessa skötsamma muslimer, som jag vet finns, att gå emot …. Jaa. klansystemet är ett hinder. För även om man starkt ogillar vad en annan klanmedlem gör, så är det oerhört att exempelvis vittna mot en annan klanmedlem. Det handlar alltså inte bara om direkta hot om repressalier…

     Men det handlar också om vilka muslimer, som stöds av våra politiker, och då särskilt S. Har muslimska feminister (de finns!) som har protesterat mot dessa extrem patriarkala strukturer, stötts av det parti (S), som de vanligen är medlemmar i? Svaret har väl varit på ett ungefär att jämställdhet bara är för svenskar.

     Eftersom klansystemet är en uråldrig samhällsform, innan det fanns stater och fängelser, finns i klansamhället vanligen bara två former av straff. Böter eller döden. Vid de klanrättegångar, som nu förekommer i Sverige efter 600 år har en mördares klan dömts att betala enorma böter till mordoffrets klan. Varifrån får de pengarna?

     Jag har visserligen själv tänkt tanken, att problemen nu är så stora så att det behövs någon form av kompromisser. Men jag är ändå tveksam om det är möjligt. Och nog har kompromissviljan gått för långt när Malmö kommun subventionerar för allmänheten hemliga klanrättegångar med skattemedel? Varefter Malmö uppför sig som om man vore en fattig Norrlandskommun och vill ha statligt skatteutjämningsstöd?

     För mig handlar det också om att splittra fienden, att frånta honom hans stödtrupper, att bygga allianser för vår sak, för demokratin och den fredliga samexistensen, även med dem som i många frågor inte tycker som vi.

     • Marko

      Det finns många problem vi har numera som vi har importerat, grovt kriminella klaner och islamistiska extremister är 2 av dom.
      Jag tänkte inte på klaner i mitt svar utan troende muslimer.
      Det sägs ofta att merparten är skötsamma och inte extremister, vilket stämmer.
      Men jag ser inget arbete från denna grupp att själv jobba mot extremismen.
      Och om det i slutändan står att välja mellan vårt samhälle och sin gud så tycker jag vi redan tydligt har sett vad valet är.

      Att utveckling i samhället redan gått så långt att det är irreversibekt och att något folkhem inte går att återställa är uppenbart.
      Vi har ett mycket fattigare otryggare och splittrat samhälle och den utvecklingen bara eskalerar.
      Vi behöver inse detta och bedriva politik för ett nytt samhälle.
      Om vi tror vi med små medel kan återställa vilket alla verkar tro, så kommer det bli än värre och alla som bidrar kommer lämna om dom har möjlighet, vilket många har i dagens globala värld.

  • Drutten

   Ordet rasism är uttjatat och folk bryr sig inte längre så mycket om att kallas så. Dom största rasisterna är ju flertalet muslimer, dock icke alla. Och i Sverige får dom hållas än så länge. Måtte svenska folket vakna innan nästa val och INTE ge tillbaka makten till en MP ledd regering.

 3. Mique

  Från vård och omsorg, till rasism och nazism, internettrollet och narcissisten skiftar fokus med bravur, för att skydda ”Bruna Petter” mot besvärliga frågor!

  • Marko

   Baudin, partisekreterare för partiet som ska rädda demokratin kommer återigen ut som extremt lågbegåvad, vilket även skolbetyg visar, samt totalitär facist då han officiellt i DN går ut och säger att hans parti ska använda makten för att underminera demokratin.
   Hur många knapriga yxskaft på en skala ger du det?
   Du kan få ett i bonus för din åsikt att stänga ABFs terroristceller är rasism och islamofobi.

 4. brorson

  Ätt är det svenska ordet för klan. Klansamhällets återkomst till Sverige efter 600 års frånvaro är ett otyg, som tillskyndarna av massinvandringen inte har räknat med och inte kan hantera. Det svenska klansamhällets undergång kan ganska exakt dateras till år 1247, då det gamla folklandet Svitjod besegrades av den framväxande svenska skaten. Tidpunkten m.m. diskuteras av bröderna Lindström i deras bok ”Svidtjods undergång och Sveriges födelse”.

  Klanen är det äldsta kända sättet att organisera mänskliga samhällen. Staten är en mer avancerad samhällsform, som kräver geografiska gränser, som är utmärkta i naturen, någon form av lantmäteri och kartor samt någon form av skatteväsen för att finansiera den statliga administrationen. De, som bor innanför statens gränser är statens undersåtar / medborgare. Klanen bygger däremot på släktskap och en gemensam anfader. Klanerna har inga geografiska gränser. Där en klanmedlem finns, där finns klanen. Och det är problemet.

  Eftersom klanen har delvis samma uppgifter som staten, uppstår konkurrens mellan klanen och staten, vem som ska bestämma över undersåtarna / medborgarna. Denna konkurrens är väldigt tydlig i dagens Sverige. Och ännu värre har det blivit, eftersom de svenska klanmedlemmarna är bosatta utanför sina klaners ursprungsområde, vilket har underlättat för kriminella att ta makten över andra klanmedlemmar. Kriminella klanmedlemmar kan därför använda klanerna som redskap för sina kriminella syften. Obs att detta gäller utanför klanernas ursprungsområden.

  Profeten Muhammed, som förutom religionsgrundare även var statsbyggare, löste konflikterna mellan staten och klanerna genom att göra muslimernas i de erövrade områdena till en härskande klass, vilket givetvis leder till minoritetsstyre. Detta uppfattades inte som ett problem under profetens egen tid, eftersom inga demokratiska stater då fanns någonstans i världen. Men nu… Försöken att ersätta diktaturerna i muslimska länder har i flera fall slutat med anarki, kaos och inbördeskrig.

  Klansamhället är dock ingenting, som har kommit med islam, utan fanns före islam. En högintressant fråga är om islam kan förenas med demokrati. Jag hoppas det och tror till om med att det är möjligt. Men riktigt säker är jag inte. Jag har visserligen en god allmänbildning, bara den totalt obildade kan tro att jag är lågutbildad, och har goda kunskaper om världens religioner. Men är dock ingen muslimsk teolog.

  Klansamhället står i vägen för demokratin, som ju bygger på ideologisk gemenskap, inte på släktskap med dem som man röstar på. Bland invandrare här i Sverige finns en utbredd klanröstning. Man röstar på det parti, som den som uppfattas som klanhövding, har bestämt. Härigenom har klanerna, och inte minst de kriminella klanmedlemmarna lyckats infiltrera parti-organisationer. särskilt inom S och, och även en del myndigheter.

  Ebba Östlin, S, blev avsatt som kommunalråd i Botkyrka sedan hon försökt stoppa kommunala pengar till kriminella. Partisekreteraren Tobias Baudin, S, stödde kuppmakarna.

 5. brorson

  Organisationen SKR bör läggas ner. Där finns pengar att spara, både direkt och indirekt. SKR bedriver utpressningspolitik mot regeringen och riskerar patienters liv. Om kommun- och regionpolitiker vill påverka regeringen, kan de göra det som medlemmar i riksdagspartier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.