Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Ett besynnerligt ställe

Han, den mindre snart fyra år, med de snabba skorna hade dinosauriestrumpor han sade var så ”cooola”. Lärde sig argumentera mycket tidigt och ville inte öppna den stängde dörren för lillebror, ett år med argumentet ”han kunde ju snubbla på tröskeln”. Mamma påminde honom om att lillebror klarar av strösklar. Han tyckte att pappa hade gömt godisvitaminerna på ett ”besynnerligt ställe”, högt uppe i ett köksskåp. Dessutom påstår han att mamma kör ”skrämmande fort”, fast hon inte gör det. Om man själv skulle ha varit lite dämpad i några dagar, blir man uppåt i humöret bara man hör honom prata. Som jag erfar går tiden fort så det gäller att vara med på resan. Det är rena cirkusföreställning när lille Oscar ett år härmar Carl snart fyra år, i det mesta. Det krävs inte så mycket för att glädja ”småen”. Det är roligt nästan jämnt. Man skall vara snäll mot barn och behandla dem med största respekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv