Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Idrottens bidrag till Vindelns vision 2020

Visionen för år 2020. ”Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö.”

Genom fostran och utveckling av barn och ungdomar har idrotten en starkt bidragande roll. Vindelns kommun behöver därför sörja för möjligheten till en attraktiv fritid bland annat för idrott, vilket naturligtvis också görs. Kanske kan ännu mera göras? Det bör finnas möjligheter till olika idrotter såsom exempelvis fotboll, innebandy, ishockey, längdskidor, alpin skidåkning, bordtennis, karate, orientering och andra aktiviteter som bland andra Korpen och Ridklubben sysslar med. Ytterligare idrotter kan sannolikt behöva komma till. Säkert har jag glömt en och annan idrott eller förening. Det var så sant, allt detta kallas inte för ”kärnverksamhet” men är viktiga kärnor i verksamheten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv