Glädjande om hemtjänsten

Det är allt för sällan man får läsa glädjande budskap om hemtjänsten. Hemtjänsten i Arjeplog är ett av glädjeämnena, se Hemtjänsten får högt betyg av SPF Seniorerna – Arjeplogs kommun 

”Hemtjänsten får högt betyg av SPF Seniorerna. Arjeplogs kommun kom på nionde plats i år över bäst kvalitet i hemtjänsten, enligt Hemtjänstindex 2022.” ” Hemtjänsten i Arjeplog är den nionde bästa i Sverige enligt Hemtjänstindex 2022.”

De allra flesta kommer att bli gamla alldeles runt hörnet. Vem har inte någon gammal släkting eller vän som får alldeles för snabba besök av hemtjänsten? Många är ensamma och har inga nära vänner som kommer på besök. Hemtjänsten blir då även en social livlina. Då får inte hemtjänsten bli en verksamhet med minutschema som stormar fram hos de gamla.

Jag vill så gärna få läsa om hur bra det kan vara för dem som blivit gamla och behöver vård och omsorg. Det är jag sannolikt inte ensam om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.