Sist som vanligt!

I kväll har jag sett Avatar.Förmodligen var jag sist i Sverige med det men det var ändå kul. En riktigt bra film med action och bra skådespeleri. Och faktiskt – som de berättat i recensioner – blev man lite småtänd på tjejavataren även om hon var mycket olik en vanlig kvinna.

I helgen dammade vi av en gammal videorulle. Ja, ni vet en sån där svart låda man stoppade in…Roy Orbisson and friends hette den visst, svartvit trots att den gjordes 1988.Lite nostalgi, kanske. Och själv kände jag mycket av den varan, särskilt för "Pretty Woman". Jag förflyttades snabbt till golvet framför en stor rör-radio. Tidigt 60-tal och just den låten som strömmade ut i skymningen. Lätt vemodig också, då han tvärdog vid ett besök hos sin mamma bara några månader efteråt. 52 blev han, lika gammal som jag är nu.

Förra veckan sov jag mig igenom "Children of the corn". Tappade intresset när jag fattade att den handlade om besatt – majs!…

Jag har faktiskt förmånen att få njuta av lokalproducerade filmer i ordets rätta bemärkelse.En av mina grannar är nämligen duktig dokumentärfilmare. En hel del finns på You Tube. Mr akeed är adressen till detta smakprov och de rekommenderas om du är intresserad av allt från hemsökta Vithatten till småbrukens historia.

Lite ovanligt men som kanske kunde bli en succé vore väl mer drive in då klimatet så tillåter. Min assistent Nicole gillade idén då vi snackade om det och vem skulle inte vilja glida in med en Mercury -56, haka fast en högtalare och beställa en Big burger? Har man riktig tur är tjejen av ungefär samma årgång eller yngre och då är ju kvällen räddad:). Nej, nu ger jag mig. Ska ägna mig en stund åt att sätta igång mobilen som varit på garantirep. Är nöjd med den för övrigt även om det inte är en I-phone som J har eller underverket Nicole köpt sist hon jobbade och som väl kunde nästan allt. Men en telefon ska ju vara anpassad till ägarens intelligensnivå, därför har jag en enkel:)).

Tokig tordag, allihopa…

3 kommentarer

  1. Anders Wahlström

    Hmmm… jag har inte sett Avatar…!
    En gång i tiden övernattade jag i det hemsökta Vithatten för att bevisa för en bekant att det inte var så farligt som han påstod… och det var det inte heller!
    Å så vill jag gärna slå ett slag för iPhone! Den är sååå lätthanterlig att tom. jag klarar av den!!!

    Hojt!

  2. Spankywhip Dellamorte

    Precis som föregående talare här.. så har även jag inte sett Avatar, men har däremot 2 st ”Children Of The Corn filmer” som jag nu blev sugen att kolla på, speciellt 2:an ..bara för att Micah (ledaren) är grymt het 😀 hehe

    Ha en trevlig helg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.